Καλή ανάσταση σε όλους παιδιά, ελπίζω να ξεσκάσατε, έστω και στο ελάχιστο το τριήμερο που μας πέρασε.
Αφού τελειώσαμε με τις ευχές, ας μπούμε στο θέμα μας να πω κι εγώ το κομμάτι μου. Πιστεύω πως το να κάνεις παράλληλα ΚΤ και ΗΤ είναι βλαβερό, όσο τα ΚΤ που κάνεις την ημέρα από άποψη πίσσας κλπ. Από εκεί και πέρα, τώρα, ισχύουν αυτά που είπε λίγο πιο πάνω η Μαρία όσον αφορά την απεξάρτηση, αν και θα συμπλήρωνα πως για το θέμα κάλυψη παίζει ρόλο και το τσιγαρίσιο/πνευμονικό χτύπημα.
Ας φέρω τον εαυτό μου σαν παράδειγμα. Παίζω με Triton στα 1.8 και 0.4 με διαφορά σε νικοτίνες, σύνθεση PG/VG και δε συμμαζεύεται. Όταν παίζω στο 1.8, αν και έχω υψηλή νικοτίνη, μου βγαίνει η τάση για ΚΤ και καμιά φορά, ίσως και να κάνω τράκα ένα από κάποιον γνωστό μου. Στα 0.4, αν και με πολύ λιγότερη νικοτίνη, δεν έχω την ίδια τάση και μάλιστα μου κακοφάνηκε μια φορά που έκανα τράκα ΚΤ για να πειραματιστώ.
Επειδή κόντεψα να γράψω ολόκληρη πετσέτα, το συμμαζεύω και λίγο: διαφορά δεν κάνουν μόνο τα υγρά/αρώματα/νικοτίνες κλπ, πρέπει κανείς να πειραματιστεί για να βρει και το κατάλληλο "mode" κι από εκεί και πέρα να δει για εξοπλισμό που να του δίνει αυτό που ακριβώς χρειάζεται.