Έτσι ακριβώς. Αν και από ότι θυμάμαι, στο Νόμο και την TPD αναφέρονται ρητά τα στοιχεία τα οποία δεν πρέπει να είναι παρόντα σε ένα υγρό, μη με κάνετε να πάω να τον ξαναδιαβάσω, δεν το αντέχω.
@Fany Xou
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ζωή ενός ανθρώπου έχει αρχή μέση και τέλος. Όλα τα άλλα, παίζονται! Καλώς ή κακώς, αυτό το σημείο το οποίο μελετάμε, αφορά τους κατασκευαστές, εισαγωγείς και πωλητές. Αυτοί είναι που θα πρέπει να το κυνηγήσουν νομικά.
Τρελούλη, μόνο χρυσόστομος δεν είμαι. Καθώς όταν έχεις να κάνεις με ένα τόσο δυσκίνητο κράτος, είσαι πάντα σε μειονεκτική θέση. Πολλές φορές, καλείσαι να αποδείξεις το αυτονόητο.
Κάποιος μπορεί να μου πει "τι σκας, εσύ σκέτη βάση κάνεις". Δεν είναι έτσι. Θέλω να έχω το δικαίωμα της επιλογής. Και μπορεί μια οποιαδήποτε εγκύκλιος να δεσμεύει τον εκάστοτε υπάλληλο, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είναι γραμμένη σε πέτρα. Αν η εγκύκλιος αντιτίθεται στο Νόμο, Νόμο που ο υπάλληλος υποχρεούται να γνωρίζει, έχει την υποχρέωση να μην την εφαρμόσει και να απέχει των καθηκόντων που μια τέτοια εγκύκλιος του ορίζει. Κάνοντας φυσικά γνωστό εγγράφως στους προϊστάμενούς του το γεγονός.
@Nick74
Βάσει του νέου Νόμου, στο κτ δεν επιτρέπεται η προσθήκη ουσιών ώστε αυτά να αποκτήσουν χαρακτηριστική γεύση. Προσοχή: μιλάει για προσθήκη, όχι επεξεργασία με ουσίες... Ναι, ξέρω, πιασε το αυγό και κόυρευτο...