@savo
Tόσο μένος ρε παιδί μου? Ποιους στοχοποιούν αυτή τη φορά?
Η εκτιμηση μου (τη γραφω και στην προηγουμενη σελίδα)
...οι περισσότεροι που θελουν να αρχίσουν το άτμισμα δεν θα το κανουν, γιατί δεν θα είναι πιο ευγευστο απο ένα σπρει νικορετ πχ. ενω θα είναι πολύ πιο περίπλοκο και αρχικα τουλάχιστον πολύ ακριβότερο (αγορα συσκευής, μπαταρίας, υγρων, ατμοποιητών, φόρτιση αναπλήρωση, αλλαγη αντίστασης ακόμη και με εργοστασιακή, διαρροές σε καποια μοντέλα, απαγορευεται το άτμισμα όπου και το τσιγαρο, ακριβή η "πρώτη αγορά" που πρπει να τα παρεις όλα κτλ σε αντιδιαστολή με το αγοράζω-χρησιμοποιώ-πετάω-επιτρέπεται παντου ενος σπρει νικοτίνης με 11-12 ευρω) ενω έτσι προωθείται και το ηλεκτρονικό τσιγάρο της Philip Morris το οποίο θα
έχει γευση, καπνου χωρίς να προστεθεί καμμια επιπλέον.
Και οι μισοι (και βαλε) απο όσους ατμίζουν που δεν θελουν ουτε να ακουσουν για DIY κτλ θα το σταματήσουν...
Και αν έχουμε και ατυχήματα απο αδεξιότητα με το DIY θα έχουμε ακόμη μεγαλύτερη δυσφήμιση και ίσως νεους περιορισμους κτλ.
ΥΓ
Δεν πιστεύω ότι ο ΓΧΚ προπαθεί να περάσει κατι τετοιο "κατα λάθος"
Μπορεί να το κανει ακόμη και καθαρά για λόγους "αποποίησης ευθυνών" για μελλοντικές πιθανες μηνυσεις απο καταναλωτές που μπορεί να θεωρήσουν είτε ειλικρινώς είτε με δόλο ότι αρρώστησαν εξ αιτίας καποιας ουσίας.
ΥΓ2
Σε προηγουμενο σχόλιο, έγραφα πως μου είχε κανει εντύπωση ότι στην ημερίδα απο πλευράς ΓΧΚ οι υπάλληλοι ήταν μόνο γυναίκες.
Για να μην παρεξηγηθώ (αν δεν παρεξηγήθηκα ήδη) απο την όποια -όχι μεγάλη- πείρα έχω απο παρουσία μου σε διαπραγματεύσεις, οταν η "ισχυρη" πλευρά απλά "δεν το συζητάει καθόλου"-δεν διαπραγματευεται συνήθως στέλνει γυναίκες (οι πιο σκληροί διαπραγματευτές!).
Γι αυτό και το έγραψα.