vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

589 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, DARK ANGEL, lampros_94, manoslykos

Augvape Merlin RTA

Αποσυνδεδεμένος ivris

• **
  • 105
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Augvape Merlin RTA
« Απάντηση #210 στις: Μαρτίου 02, 2017, 02:08 »
Λοιπόν έχοντας τον αρκετό καιρό και έχοντας παίξει με πολλά στησιματα ,Βαμβακια κλπ κλπ τις τελευταίες μέρες είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα.
Πρωτο στήσιμο ολα κομπλέ, σεταρισμα τσεκάρισμα υγρό ατμισμα γεύσαρα  στο θεο.
Δευτερο γεμισμα ,αναπληρωςη υγρου,μανταρα, διαρροη καργα,σκουπισμα μοντ σκουπισμα μινι...
Αναπληρωση ξανα , ξανα τα ιδια...
Αλλαξα oring τα ιδια, διαρροη αν οχι στο δευτερο τριτο τεταρτο γεμισμα στανταρακι.

Τελικα, ηταν το βαμβακι.στο κοτομπεικον επειδη εβγαινε πιο παχυ δεν ειχα προβληματα στο κο γκεν ντο ειχα διαρροες.
Ετσι λοιπον με παραπανω βαμβακι και αφρατο αφρατο λυθηκαν οι διαρροες.

Επισης ελυσα και την απορια γιατι φευγει το βαμβακι και αφηνει την θηκη βαμβακιου κενη.
Λογω πιεσης...
Τι εννοω.

Γεμισμα,γεμιζεις μεχρι εκει που θελεις να γεμισεις παντα κατω απο το ss του καπακιου.οταν πας να κλεισεις το καπακι αν εχεις λιγο βαμβακι αυτος ο ´πεπιεσμενος´ αερας σπρωχνει το υγρο μεςα στο λουκι και εχεις διαρροη.
Αν εχεις αφρατο φουσκωμενο βαμβακι τοτε ο ιδιος αερας σπρωχνει το υγρο με πρεσσα και σου ανεβαινει το βαμβακι...

Το μονο κακο του ειναι αυτο..δεν εχει καλη διαχειριση του ´υπο πιεσή´αερα οταν κλεινεις το καπακι.
Κατα τα αλλα , καλα ατμισματα!

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #211 στις: Μαρτίου 02, 2017, 08:54 »
Αυτό ακριβώς συμβαίνει με το βαμβάκι, η πίεση από το καπάκι αναπλήρωσης το ωθεί προς τα πάνω και μόνο η αρκετή ποσότητα μπορεί να σώσει λίγο την κατάσταση. Και που να δείτε την πίεση στον Cthulhu mtl, όσο βιδώνεις το καπάκι βλέπεις και τη στάθμη του υγρού να κατεβαίνει! Και φυσικά σηκώνει πάνω και τις δύο άκρες του βαμβακιού! Στον Merlin είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα εδώ.. ;)

Αποσυνδεδεμένος Apospol

• 547
  • Φριτέζας
« Απάντηση #212 στις: Μαρτίου 02, 2017, 09:06 »
Αν στηθεί σωστά, δε χρειάζεται να κλείσεις τον αέρα στο γέμισμα. Απλά γεμιζεις και ρουφας κανονικά. Ούτε διαρροή ούτε τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος dimitrisaspiretriton

• *
  • 15
« Απάντηση #213 στις: Μαρτίου 03, 2017, 00:27 »
Κάτοχος και εγω εδω και τρεις ημερες του Merlin mini ειμαι πολυ ευχαριστημένος και πλεον τον εχω καθημερινό! Αλλα χθες ψαχνω να βρω σετ o rings insulator που εχει στην βαση, βίδες αλλεν κλειδακι και γενικα ολο το σετ που εχει μεσα κατα την αγορά και οσο και εαν εχω ψάξει κανενα μαγαζι δεν το εχει και ουτε υπαρχει απο οτι εψαξα λιγο! Τι γινεται ρε παίδες; αντε αλλεν βίδες και κλείδακι βρισκω aftermarket αλλα insulator και o rings που θα βρω; υπαρχει περιπτωση να βγάλουν αργοτερα; κρημα ειναι να αρχιζω πατέντες με o ring απο αλλους Ατμοποιητες κτλ! 

Αποσυνδεδεμένος ivris

• **
  • 105
« Απάντηση #214 στις: Μαρτίου 03, 2017, 00:47 »
Βιδες αλλεν βρισκεις απο μαγαζακια που εχουν βιδες αλλεν.
Το αλλεν key δεν αξιζει μιας μπορεις και να αγορασεις το ´Τ´ αλλεν key που προσωπικα με εχει βοηθησει πολυ.

Τα ορινγκς απλα τα παιρνεις μαζι σου πας στα ατμομαγαζα και βρισκεις οτι θες.

Για ινσουλειτορ δεν ξερω,  αλλα και εγω ψαχνομουν γιατι εχω κανει ηδη μια αλλαγη τα ορινγκς για ψυχολογικους λογους (οχι επειδη χαλασαν).

Σκεφτομουν λοιπον να τους στειλω μηνυμα στην augvape να ρωτησω ποσο θελουν να μου στειλουν 2 παρτιδες σετ ορινγκς για τον μερλιν.

(Σχετικο Οφτοπικ
Βεβαια εχω παρει ηδη αλλον εναν κλειστο στο κουτι του να τον εχω just in case που χαλασει ο πρωτος, ομως νιωθω οτι μερικες φορες γινομαστε απλα υπερβολικοι με την κατοχη ,μιας και καποια στιγμη εκει εξω θα βγει κατι καλυτερο που παλι θα τρεχουμε να παρουμε τα ανταλακτικα just in case,δυστηχως...)

Καλοατμιστος,σοβαρα τωρα ειναι τρομερος!
Προσεχε τα βαμβακια να ειναι μπολικα μην εχεις τιποτα διαροες χαζες!)

Αποσυνδεδεμένος dimitrisaspiretriton

• *
  • 15
« Απάντηση #215 στις: Μαρτίου 03, 2017, 01:21 »
Σιγουρα με ψάξιμο μπορω να ταιριάξω και o rings και βίδες και insulator και τα παντα αλλα ηθελα κατι ετοιμο τουλαχιστον απο augvape! Είδη εχω γινει υπερβολικός! Εχω τον cubi, τον Τρίτωνα, τον kayfun και τον Merlin! Ο Μέρλιν ειναι οτι καλυτερο εχω εως τωρα απο τζούρα απο γεύση διαρροές καθολου και εχω σκοπο να τον κρατησω αρκετό καιρο γι αυτο θελω σετ ανταλλακτικών! Μαλλον απο αυριο αρχιζω το ψάξιμο γιατι αθηνα θα ειμαι για δυο μηνες ακομα! Εαν παω λαρισα δεν θα ξερουν ουτε τον ατμοποιητη

« Απάντηση #216 στις: Μαρτίου 07, 2017, 13:53 »
Βιδες αλλεν βρισκεις απο μαγαζακια που εχουν βιδες αλλεν.
Το αλλεν key δεν αξιζει μιας μπορεις και να αγορασεις το ´Τ´ αλλεν key που προσωπικα με εχει βοηθησει πολυ.

Τα ορινγκς απλα τα παιρνεις μαζι σου πας στα ατμομαγαζα και βρισκεις οτι θες.

Για ινσουλειτορ δεν ξερω,  αλλα και εγω ψαχνομουν γιατι εχω κανει ηδη μια αλλαγη τα ορινγκς για ψυχολογικους λογους (οχι επειδη χαλασαν).

Σκεφτομουν λοιπον να τους στειλω μηνυμα στην augvape να ρωτησω ποσο θελουν να μου στειλουν 2 παρτιδες σετ ορινγκς για τον μερλιν.

(Σχετικο Οφτοπικ
Βεβαια εχω παρει ηδη αλλον εναν κλειστο στο κουτι του να τον εχω just in case που χαλασει ο πρωτος, ομως νιωθω οτι μερικες φορες γινομαστε απλα υπερβολικοι με την κατοχη ,μιας και καποια στιγμη εκει εξω θα βγει κατι καλυτερο που παλι θα τρεχουμε να παρουμε τα ανταλακτικα just in case,δυστηχως...)

Καλοατμιστος,σοβαρα τωρα ειναι τρομερος!
Προσεχε τα βαμβακια να ειναι μπολικα μην εχεις τιποτα διαροες χαζες!)

μπορεις να γραψεις την ιστοσελιδα του ´Τ´ αλλεν key που ταιριαζει στον merlin aquavape 4ml , ωστε να το παραγγειλω και εγω ? ( και τα υπολοιπα εννοειται ,  oring κτλ ...  , εφοσον τα χει βρει καποιος ) .

Αποσυνδεδεμένος alldaynews

• 629
« Απάντηση #217 στις: Μαρτίου 07, 2017, 14:29 »
Κάτοχος και εγώ και τον έχω κατα ευχαριστηθεί.Αν κλείσουν οι τρύπες στο ντεκ με βαμβάκι που δεν βγαίνει από τις τρύπες διαρροές 0.Γεύση απίθανη.Δουλεύω το μονό ντεκ με αντιστάσεις από 0.8 εώς 1,20 ωμ με 0,32 σύρμα

Αποσυνδεδεμένος mixalis90

• 822
  • !ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΤΜΟΥ!
« Απάντηση #218 στις: Μαρτίου 10, 2017, 10:58 »
καλημερα παιδια...ο μερλιν μινι..τι συρμα προτειμαει...0.32 ή 0.40 σε τι πυρηνα και ποσα Ω;για να αποδοσει στο 100% γευση;;;

Αποσυνδεδεμένος dinos_74

• 1689
  • πεφτω γιατι μπορω να σηκωθω
« Απάντηση #219 στις: Μαρτίου 10, 2017, 11:01 »
γνωμη
26ga συρμα
3mm πυρινα
κοντα στα 1,4 με 1,7ohm

• 822
  • !ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΤΜΟΥ!
« Απάντηση #220 στις: Μαρτίου 10, 2017, 11:03 »
9 σπειρες λες;

Αποσυνδεδεμένος dinos_74

• 1689
« Απάντηση #221 στις: Μαρτίου 10, 2017, 11:09 »
και 10 και 12 ,μην μασας.
Αντεχη τον πονο,εχει καλο αερα και δεν καταλαβενει τιποτα

• 822
  • !ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΤΜΟΥ!
« Απάντηση #222 στις: Μαρτίου 10, 2017, 11:11 »
θα το δοκιμασω γτ μεχρι 7 σπειρες κανω...ανοιχτες λιγο ή μικρο κοιλ;

Αποσυνδεδεμένος dinos_74

• 1689
« Απάντηση #223 στις: Μαρτίου 10, 2017, 11:12 »

Αντιισταση,με κλειστες σπειρες δεν θα το ελεγα οτι δινει καλη γευση,αντιθετα με ανοιχτες σπιρες και 3mm πυρινα με 26αρη  συρμα τα παει πολυ καλα και δεν εχει σκασιματα καθολου.
.

Ευχαριστώ πολύ dinos_74 μου έδωσες τη λύση!
Είχα σκεφτεί να τον γεμίζω από κάτω αλλά σε ατμοποιητή με top fill ένιωθα κορόιδο. Μόλις το έκανα όμως και αφού έτσι χωράει κάπου στο 1ml παραπάνω ευχαρίστως να τον γεμίζω με αυτόν τον τρόπο.

Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 11, 2017, 15:05 από Cruiser79 »

• 822
  • !ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΤΜΟΥ!
« Απάντηση #224 στις: Μαρτίου 10, 2017, 11:16 »
με την ταπα την μεσαια θα δουλευει σωστα...το mlt για τσιγαρισια

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360142 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450459 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110803 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375075 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328384 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6450 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29381 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99967 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F