vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

658 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, manoslykos, trollga, Buliwyf, maprix, camber, ΨΗΛΟΣ

Alter eGo Dual Coils (ΕΠΙΣΗΜΟ REVIEW)

Αποσυνδεδεμένος nikolis2000

• **
  • 190
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Alter eGo Dual Coils (ΕΠΙΣΗΜΟ REVIEW)
« Απάντηση #45 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 16:37 »
φιλε Arxos σου εχω προταση για πρωινη εκπομπη μαγειρεματος!!!χααχαχ!!!!Ετοιμασα το "πιατο" ακριβως οπως ειπες αλλα τωρα σαν να ειναι μπουκωμενος ο ατμο.με το ζορι τζουρα χτυπημα καθολου και ντουμανι τιποτα.Μου βγανουν τα πνευμονια απο το ρουφα ρουφα και παλι τιποτα.Πιστευω οτι δεν στεγνωσε αν και τον ειχα 20 λεπτα στο φουρνο.Την επομενη φορα λεω να τον κανω στα καρβουνα για σιγουρα.Αν εχεισ να προτεινεις καποια λυση ευπροσδεκτη να δοκιμασω!

Αποσυνδεδεμένος L.G.

• **
  • 217
  • GGTS+IATTY+RAM + ΟΔΥΣΣΕΑΣ + KILLER 705 = <3
« Απάντηση #46 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 17:04 »
Αφησε τον να στεγνωση μονος του , φυσηξε τον καλα και μετα αστον μια μερα , τα αποτελεσματα θα σε  καταπληξουν , καινουργειος θα γινει το εχω κανει ηδη αρκετες φορες ..

Αποσυνδεδεμένος nikolis2000

• **
  • 190
« Απάντηση #47 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 23:16 »
τα ειχα κανει ολα αυτα(κανα 3ημερο τον ειχα αχρησιμοποιητο μετα το μαγειρεμα).Τελικα ηταν οι πρωτες τζουρες.Βεβαια χρειαστηκε να αλλαξω πνευμονι μεχρι να ξεμπουκωσει αλλα τωρα ειναι σαν καινουργιος!

Αποσυνδεδεμένος gtsagas

• *
  • 48
« Απάντηση #48 στις: Νοεμβρίου 06, 2011, 20:27 »
Το μεσημερι που ημουν για καφε αρχισε το dual να μυριζει καμμενο και σκεφτηκα το video με τον φουρνο  ;) ;)

Το εκανα πριν μια ωρα το βρασιμο και το στεγνωμα στον φουρνο , και τωρα ολα καλα με το carto

ευχαριστω τον σκηνοθετη με το κολπο του :respect: :respect: :respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος GIORGOS1969

• 634
« Απάντηση #49 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 11:17 »
Στους 2 μήνες και κάτι που χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο πακέτο , η μπαταρία (900 mah) παρέδωσε το πνεύμα της.
Πριν συμβεί αυτό τον τελευταίο μήνα η απόδοσή της είχε πέσει δραματικά (με πολύ σκληρή χρήση).

« Απάντηση #50 στις: Δεκεμβρίου 26, 2011, 23:40 »
Η αντίσταση του πόσο κρατάει ρε παιδιά. Γιατί στους Ego-T που έχω, εδώ και ενάμιση μήνα δεν λένε να μου ψωφίσουν με αρκετά dry burn και πλυσίματα (με ή χωρίς αλαγή φυτιλιού). Άντε για να πάρω και κανένα LR ή Cartomazer για δοκιμή  :tongue_smilie: :tongue_smilie:
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 27, 2011, 00:30 από Atmos »

« Απάντηση #51 στις: Ιανουαρίου 10, 2012, 16:28 »
Επίσης 5 ακόμα ερωτήσεις:

1. Το υγρό που μένει μέσα αν δεν τον ατμίσεις το βράδυ εξατμίζεται ?

2. Καθε πότε φυσάτε τον άτμο προκειμένου να φύγει το υγρό που έχει μείνει αρκετά μέσα στον άτμο (π.χ. καθέ βράδυ) ?

3. Πότε ξαναγεμίζεται? Όταν μυρίσει το πρώτο καμμένο ή όταν ο πολυεστέρας φαίνεται οπτικά στεγνός ?

4. Αν του βάλεις λιγότερα ml στο carto (π.χ. 2) έχει πρόβλημα στο άτμισμα ?

5. Γιατί είναι επικίνδυνο να πέσει υγρό στο καλαμάκι αφού το ArXos τον έκανε μπάνιο και δεν έπαθε τίποτα ?

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #52 στις: Ιανουαρίου 10, 2012, 16:55 »
1. Το υγρό που μένει μέσα αν δεν τον ατμίσεις το βράδυ εξατμίζεται ?
Όχι.

2. Καθε πότε φυσάτε τον άτμο προκειμένου να φύγει το υγρό που έχει μείνει αρκετά μέσα στον άτμο (π.χ. καθέ βράδυ) ?
Εγώ ποτέ.

3. Πότε ξαναγεμίζεται? Όταν μυρίσει το πρώτο καμένο ή όταν ο πολυεστέρας φαίνεται οπτικά στεγνός ?
Καλύτερα να μη φτάσει στο καμένο. Όταν αρχίζει και αραιώνει η γεύση.

4. Αν του βάλεις λιγότερα ml στο carto (π.χ. 2) έχει πρόβλημα στο άτμισμα ?
Απλά θα τελειώσει πιο γρήγορα. Εκτός αν το παρακάνεις στο "λίγο" οπότε μπορεί να μη μουσκέψει η αντίσταση και να βγάλει καμένο.

5. Γιατί είναι επικίνδυνο να πέσει υγρό στο καλαμάκι αφού το ArXos τον έκανε μπάνιο και δεν έπαθε τίποτα ?
Δεν είναι επικίνδυνο. Απλά θα τρέξει από κάτω και θα πάει χαμένο το υγρό. Εκτός αυτού, στις πρώτες τζούρες θα ακούς μπουρμπουλήθρες και δε θα δουλεύει καλά. Με δυο απαλά φυσηματάκια να φύγει το υγρό από το καλαμάκι είσαι ΟΚ.

« Απάντηση #53 στις: Ιανουαρίου 11, 2012, 11:46 »
thnx

« Απάντηση #54 στις: Ιανουαρίου 11, 2012, 13:03 »
Και μία ερώτηση ακόμα. Η μπαταρία των 650maH του ego-T της Alter τον σηκώνει τον Dual Coil ή θέλει να πας στα 900maH ? (ξέρω ότι θα λειτουργεί λιγότερη ώρα. ρωτάω για την απόδοση)

Αποσυνδεδεμένος Νικος

• 1124
« Απάντηση #55 στις: Ιανουαρίου 11, 2012, 13:07 »
Τον σηκωνει κανονικα,
απλα κραταει λιγοτερο.

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #56 στις: Ιανουαρίου 11, 2012, 14:47 »
Και τώρα που το 'φερε η κουβέντα, μόνο εγώ έχω την εντύπωση ότι οι 650άρες δίνουν καλύτερο χτύπημα από τις 900 και τις 1000άρες; Με τον dual coil εννοώ.
Οι δικές μου 650άρες είναι χωρίς κλείδωμα με 5 (ή 3) κλικ στο κουμπί. Κάτι παλιές eGo είναι.

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1508
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
« Απάντηση #57 στις: Ιανουαρίου 11, 2012, 15:00 »
Μα δεν το είπα κάπου? τις παλιές e-go έχω ακόμα κ  εγώ!!! κ είναι καλλίτερες από την ego  900!! Χρησιμοποιώ ακόμα τις παλιές μου με τους Giant!
Απλά θέλουν φόρτισμα πολύ πιο συχνά.

« Απάντηση #58 στις: Ιανουαρίου 16, 2012, 03:47 »
Τελικά τον αγόρασα και είμαι ενθουσιασμένος. Καλό ντουμάνη (εφάμιλο με τον ego-t LR) και thought hit. Πεσμένη η γεύση βέβαια (αυτό για μένα είναι καλό στον Torque που κάνω γιατί φέρνει πιο πολύ σε τσιγάρο), αλλά μεγάλη ευκολία και ας είναι φαγάνα και πρέπει να τον πετάξω και στις 10-15 μέρες.

Όμως έχω ένα θέμα.

Ένας καλός άγγελος (αν και μαύρος) μου είπε ότι πριν τον ξαναγεμίσω καλό είναι να τον φυσίξω. Το ίδιο σκέφτομαι και εγώ προκειμένου να ανενεώνεται το υγρό στον carto και να μην αφήνει κατάλοιπα. Δεν ξέρω όμως πότε πρέπει να το ξαναγεμίσω. Ο Atmos μου ότι πρέπει όταν αρχίζει και αραιώνει η γεύση (να μην περιμένω να φερει καμένο), μα η γεύση είναι πεσμένη σε σχέση με ένα ego-T οπότε δεν είνα για μένα έυκολα διάκριτο πότε αραιώνει.

Έτσι βρίσκομαι να ρίχνω 1 με 1,5 ml κάθε φορά προκειμένου να βλέπω οπτικά το σφουγγαράκι βρεγμένο και να μην έχω καταφέρει να καταναλώσω το υγρό που έχει μέσα προκειμένου να τον φυσίξω.

Έχετε καμία πρόταση ? Έχω παρατηρήσει δε, ότι το σφουγγαράκι κατά το άτμισμα στεγνώνει απο έξω προς τα μέσα (προφανώς το υλικό προς το κέντρο που είναι τυλιγμένες οι αντιστάσεις είναι πιο αποροφητικό). Μήπως πρέπει να ατμίζω τον Dual coils μέχρι να μην είναι διακριτή καμία υγρασία πάνω στο σφουγγαράκι ?

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1508
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
« Απάντηση #59 στις: Ιανουαρίου 16, 2012, 09:56 »
κΑΛΗμεΡΑ!!  :)

Τον cartomizer να τον  φυσάς κάθε δέυτρη η τρίτη μέρα  (μετά τις πρώτες τέσσερεις μέρες ατμίσματος) αν αγπαπάς για να φεύγουν τα μαύρα κατάλοιπα κ επειδή ατμίζω αποκλειστικά με  dual coils (giant) την τέταρτη μέρα θα δείς αυτά τα μαύρα κατάλοιπα που σου λέω μα αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο πολύ ατμίζεις κ από τα υγρά που χρησιμοποιείς ναι? ( ;))

Τις πρώτες δυο μέρες δεν χρειάζεται να γεμίζεις συνέχεια τον cartomizer μα κ αυτό πάλι εξαρτάται από το πόσο πολύ ατμίζεις! Για να μην έχεις άγχος εγώ θα σου πώ ότι καλό είναι το σφουγγαράκι μέσα να είναι πάντα βρεγμένο τόσο όμως ώστε να μην στάζει το υγρό στην μπαταρία!!!(αφού  γεμίσεις  τον cartomizer θα στάξουν μερικές κ αφού τον σκουπίσεις το βιδώνεις κ είσαι οκ)

Μετά τις πρώτες τέσσερεις μέρες πρέπει να  προσέχεις τον cartomizer για να μένει καθαρός κ να αποδίδει.
Μην  αφήνεις να σου στεγνώσει το σφουγγαράκι γιατί θα χαλάσεις τον cartomizer . Είναι σημαντικό να διακρίνεις την υγρασία πάνω στο σφουγγαράκι!!  :yes:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 16, 2012, 10:04 από DARK ANGEL »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359830 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114219 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450041 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110695 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374747 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328128 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29350 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99917 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F