Ισως θα ενδιεφερε καποιους απο τους μυημενους εδω, να ακουσουν τις σκεψεις ενος νεου στο ΗΤ και στο φορουμ.
Εκανα μια ερευνα αγορας για ΗΤ γιατι το θεωρω ενα αξιομαχο υποκαταστατο του κτ.
Αυτο που προσφερει,με τα μεχρι τωρα δεδομενα,ειναι η ευχαριστηση του κτ χωρις τα αρνητικα του.Τι καλυτερο?
Ειμαι απο αυτους που δεν θελουν (μαλλον δεν μπορουν) να κοψουν το κτ μπαμ και κατω.Ειμαι πολυ αδυναμος σαν χαρακτηρας,μπορω και ξεγελαω τον ιδιο μου τον εαυτο,γιαυτο και δεν προσπαθησα ποτε να το κοψω.
Αλλα η προοπτικη να διατηρησω την καπνιστικη εμπειρια χωρις χιλιαδες χημικα στους πνευμονες μου ηταν τουλαχιστον δελεαστικη.
Ετσι κατεληξα στο φορουμ οπου διαβασα πολυ.
Και μπερδευτηκα ακομα πιο πολυ!
Τα περιμενα πολυ πιο απλα τα πραγματα.Περιμενα οτι θα υπαρχουν 5-10 μοντελα διαλεγω ποιο ταιριαζει και τελος.Αλλα απότι καταλαβα καμμια σχεση.Ειναι βεβαια μια συσκευη σε βρεφικη ακομα ηλικια κατα τη γνωμη μου.Μου εκανε τρομερη εντυπωση το οτι δεν υπαρχει το τελειο ητ.Δεν περιμενα οτι στο 2012 μια ουσιαστικα απλη συσκευη ειναι τοσο δυσκολο να ειναι αξιοπιστη.
Αυτος πιστευω ειναι και ο λογος που γεννηθηκαν και οι μοντες.Στην αναζητηση του τελειου.
Αν ηταν ας πουμε κινητο τηλεφωνο βρισκεις δυο συσκευες που σου κανουν συγκρινεις και τελος.
Εδω μιλαμε οτι ψαρωσα απο την εξειδικευση που υπαρχει.
Πραγμα που δεν ειναι κακο.
Και τα παιδια εδω μεσα που ασχολουνται τοσο εντονα με την κατασκευη και συντηρηση ιδιοκατασκευων σιγουρα δεν ικανοποιουν μονο το παθος τους για το ατμισμα αλλα και την αναγκη υπαρξης καποιυ χομπι.
Αλλοι πειραζουν τα αυτοκινητα τους.
ΑΥτο οχι μονο δεν ειναι κατακριτεο αλλα αντιθετα τους τιμα.Αντι να βλεπουν τηλεοραση ολη μερα βρηκαν κατι που μπορουν να το τροποποιουν κατα τη βουληση τους και να τους δινει τη χαρα της δημιουργικοτητας.
Οποιος αρχιζει το ητ δεν ειναι απαραιτητο να εχει αυτοσκοπο τη ολοκληρωτικη διακοπη του ατμισματος/καπνισματος καποια στιγμη.
Το καπνισμα υπαρχει χιλιαδες χρονια τωρα σαν μεσο ευχαριστησης οπως πχ ενα ποτηρι κρασι.
Απλα παλιοτερα οταν καπνιζαν τον καπνο απ το χωραφι,πολλοι τυχεροι το κανουν ακομα και τωρα,ηταν πιο αγνο.
Αλλα πλεον τα τσιγαρα του εμποριου ειναι καταστροφικα.
Το ΗΤ ειναι το μεσο να διατηρησεις αυτη την ασχολια,γιατι το καπνισμα περα απο εξαρτηση οργανικη ειναι και ψυχολογικη,χωρις τα αρνητικα του.Εγω ας πουμε δουλευω 8ωρο νυχτα και δεν νοειται να μην εχω τσιγαρο ή με τα νεα δεδομενα ατμο.
Ειναι καθαρα υποκειμενικο τελικα το γιατι καταληγει στο ΗΤ ο καθενας.
Εγω παντως αν καταφερω και κοψω το κτ,και βρω ενα ΗΤ που να με καλυπτει δεν θα ξοδεψω αλλα λεφτα.
(ελπιζω να ειναι ενα απο τα δυο που εχω παραγγειλει)
Και γιατι δεν περισσευουν αλλα και γιατι δεν εχω την "αρρωστια" με την καλη εννοια που εχουν πολλα παιδια στο φορουμ.
Αυτα τα πολλα και μπραβο σε οποιον το διαβασε!
Φιλικα