vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

227 επισκέπτες, 7 χρήστες
djfloor, isidoros, Buliwyf, camber, marauder800, laniel, myiorgos

cloud one κλωνος πωλειται

Αποσυνδεδεμένος ciumel

• **
  • 143
  • Φύλο: Άντρας
cloud one κλωνος πωλειται
« στις: Αυγούστου 27, 2016, 21:15 »
αγορασμενος πριν 15 ημερες απο fasttech,σα καινουριος,20 ευρω,εξοδα αποστολης(ΕΛΤΑ) δικα μου.

Απ: cloud one κλωνος πωλειται
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 27, 2016, 23:24 »

Αποσυνδεδεμένος tzifos_f1

• 874
  • ζωή ποδήλατο
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 27, 2016, 23:58 »
Sorry που χαλάω την αγγελία αλλά μέχρι πριν 15-20 μέρες, είχε κοντά $21 στην fasttect που μαζί με την μετατροπή-κλεψιά USD~EUR που έκανε το paypal    1euro = 1.07usd ερχόταν τελική τιμή ~20Ευρώ.

Και ξανα sorry για το off-topic

Αποσυνδεδεμένος leftk14

• **
  • 250
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 28, 2016, 09:34 »
Ο καθενας πουλαει τον εξοπλισμο του οσο θελει. Παρακαλω αν δεν σας ενδιαφερει μην λερωνεται την αγγελια. 

Αποσυνδεδεμένος nikosallos

• 1613
  • ..έχει ο θεός...
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 28, 2016, 12:15 »
Καλά κάνει....αλλά...κάποιες επισημάνσεις είναι πάντα χρήσιμες...δεν λερώνουν...μεταχειρισμένο είναι..... μην τρελαθούμε κι όλας μεταξύ μας.... :)

Αποσυνδεδεμένος ciumel

• **
  • 143
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 28, 2016, 20:26 »
Αυτον που κανει 16.55€ εννοεις?
https://www.fasttech.com/products/0/10020650/4422400-cloudone-styled-rta-rebuildable-tank-atomizer
χωρις διαθεση αντιπαραθεσης  και πολυ φιλικα....(ουτε καν διαθεση να πληκτρολογησω απαντηση ,αλλα γιατι πρεπει να πω τη γνωμη μου οπως ειπες τη δικη σου)
καταλαβαινω οτι λες οτι μπορει να πουλαω ακριβα...
καταλαβαινω επισης οτι κριση εχουμε,κοφτε λιγο με τις τιμες..
εχω υποχρεωση και σεβασμο στο φορουμ και τους συμφορουμιτες,για οσα μου προσφερουν
γνωμη σου και συμφωνω μαζι σου
αλλα,

αυτος που κανει 16,55 τοσο ειναι στη Κινα,ο δικος μου ειναι Ελλαδα,οποτε δεν εννοω αυτον,οχι.
θα μπορουσα να τον βαλω 15 ευρω,δε χαθηκε κι ο κοσμος.αλλα εγω οριζω την τιμη,ο πωλητης.
κι εγω που κοιταγα για cloudone,αγορασμενους απο fasttech,τοσο ζηταγαν και δε τους προλαβαινες(ουτε κι εγω προλαβα,και παρηγγειλα απο fasttech),οποτε ετσι διαμορφωσα κι εγω τιμη,απο τις τιμες που εβλεπα στο φορουμ.
κι οσοι ειχαν αγγελια ζητησης cloudone κλωνο,ελεγαν εως 20 ευρω.
στις αγγελιες τις τιμες  τις οριζει ο πωλητης κι ο αγοραστης κι αναλογως αγοραζει η δεν αγοραζει,η παζαρευει και ποσο το παιρνει τελικα,αν το παιρνει 20,40,10 το ξερει αυτος κι ο πωλητης.
βασει τιμων φορουμ,θεωρω οτι καλα την εβαλα την τιμη λοιπον.
δεν παω να βγαλω χρημα  απο τον cloudone φιλε μου,κι αυτο το βλεπουν οσοι ενδιαφερθηκαν αμεσα (ειναι ηδη κρατημενος)
φιλικα και παλι και over and out :bye:

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Καλά κάνει....αλλά...κάποιες επισημάνσεις είναι πάντα χρήσιμες...δεν λερώνουν...μεταχειρισμένο είναι..... μην τρελαθούμε κι όλας μεταξύ μας.... :)
συμφωνω :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος ciumel

• **
  • 143
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 30, 2016, 14:00 »
διαθεσιμος παλι ο ατμο.

Αποσυνδεδεμένος Αράπης

• *
  • 88
« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 30, 2016, 22:33 »
χωρις διαθεση αντιπαραθεσης  και πολυ φιλικα....(ουτε καν διαθεση να πληκτρολογησω απαντηση ,αλλα γιατι πρεπει να πω τη γνωμη μου οπως ειπες τη δικη σου)
καταλαβαινω οτι λες οτι μπορει να πουλαω ακριβα...
καταλαβαινω επισης οτι κριση εχουμε,κοφτε λιγο με τις τιμες..
εχω υποχρεωση και σεβασμο στο φορουμ και τους συμφορουμιτες,για οσα μου προσφερουν
γνωμη σου και συμφωνω μαζι σου
αλλα,

αυτος που κανει 16,55 τοσο ειναι στη Κινα,ο δικος μου ειναι Ελλαδα,οποτε δεν εννοω αυτον,οχι.
θα μπορουσα να τον βαλω 15 ευρω,δε χαθηκε κι ο κοσμος.αλλα εγω οριζω την τιμη,ο πωλητης.
κι εγω που κοιταγα για cloudone,αγορασμενους απο fasttech,τοσο ζηταγαν και δε τους προλαβαινες(ουτε κι εγω προλαβα,και παρηγγειλα απο fasttech),οποτε ετσι διαμορφωσα κι εγω τιμη,απο τις τιμες που εβλεπα στο φορουμ.
κι οσοι ειχαν αγγελια ζητησης cloudone κλωνο,ελεγαν εως 20 ευρω.
στις αγγελιες τις τιμες  τις οριζει ο πωλητης κι ο αγοραστης κι αναλογως αγοραζει η δεν αγοραζει,η παζαρευει και ποσο το παιρνει τελικα,αν το παιρνει 20,40,10 το ξερει αυτος κι ο πωλητης.
βασει τιμων φορουμ,θεωρω οτι καλα την εβαλα την τιμη λοιπον.
δεν παω να βγαλω χρημα  απο τον cloudone φιλε μου,κι αυτο το βλεπουν οσοι ενδιαφερθηκαν αμεσα (ειναι ηδη κρατημενος)
φιλικα και παλι και over and out :bye:

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων

συμφωνω :thumpup:
Συ φταίς που δίνεις και λογαριασμό γιατί και πως τον δίνεις τόσο αδερφέ.Αν δεν του αρέσει η τιμή ΞΙΔΙ.Ρε που πάάάμε.Κριτική για το γιατί πουλάει ο άνθρωπος 5 € παραπάνω. Τι είναι αυτά ρε.....απαράδεκτα.Άντε που του δίνεις και σημασία του τρόλλ....

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 31, 2016, 01:58 »
Από τους κανονισμούς για τις αγγελίες:

Ο καθένας έχει δικαίωμα να γράψει μέσα στην αγγελία πόσο έχει καινούργιο το προϊόν, ακόμα κι αν δεν συμμετέχει στην αγοραπωλησία, ώστε να ενημερώσει τους τυχόν αδαείς που ίσως εκλάβουν ως ευκαιρία κάτι που μπορούν να το βρουν στο διπλανό κατάστημα καινούργιο και με χαμηλότερη τιμή. Μέχρι εκεί όμως. Δε θα πει στον αγγελιοπωλητή και πόσο να το πουλήσει! Από τη στιγμή που έγινε η ενημέρωση για την τιμή του προϊόντος ως καινούργιου, καθένας κάνει τις επιλογές του. Μπορεί κάποιος για δικούς του λόγους να θέλει το συγκεκριμένο και να το πληρώνει όσο του ζητείται. Δικό του πρόβλημα. 

Οπότε δεν είναι κακό που αναφέρθηκε η τιμή ως καινούργιου. Από εκεί και πέρα, όπως αναφέρεται και παραπάνω καθένας έχει τις επιλογές του. Κάποιοι υπολογίζουν ότι και ο χρόνος είναι χρήμα. 

Αποσυνδεδεμένος ciumel

• **
  • 143
« Απάντηση #9 στις: Αυγούστου 31, 2016, 14:45 »
Να κλειδώσει  ή αγγελια,δοθηκε,ευχαριστω.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
BP Mods Warhammer (18650) [Ηλεκτρονικά mods] 5 6060 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 25, 2024, 23:29
από Ksp
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361233 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1241 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114882 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451712 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111522 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376443 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329281 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1261 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6712 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15573 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29708 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul