vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

803 επισκέπτες, 5 χρήστες
mathimatikos1966, anetost, Milarepa, zamploutos, Methodios

Ενοχλήσεις, δυσανεξίες ή αλλεργίες σε αρώματα (γεύσεις)

Αποσυνδεδεμένος Drunkyard

• **
  • 221
  • Φύλο: Άντρας
  • Σύντομα θα ξεπροβάλλει.....
Ενοχλήσεις, δυσανεξίες ή αλλεργίες σε αρώματα (γεύσεις)
« Απάντηση #15 στις: Αυγούστου 01, 2012, 00:55 »
υπάρχει περίπτωση η γλυκερίνη  (είτε φυτική είτε προπυλενική) να προκαλεί πόνο στα δόντια?
μετά από λεύκανση. το άκουσα απο μια κυρία η οποία μου είπε πως ο πόνος ήταν φρικτός, και η κόρη της, η οποία σπουδάζει στο λονδίνο οδοντίατρος, τη διαβεβαίωσε πως είναι από τη γλυκερίνη.

έπειτα διέκοψε το άτμισμα...
Εχω κ εγω κάτι παρόμοια συμπτώματα τώρα τελευταία ,αν κ τα δόντια μου είναι φρέσκο φτιαγμένα ,με πονάνε τα ουλα μετα απο πολυ ατμισμα.
Κ εγω μονο vg ατμιζω

Απ: Ενοχλήσεις, δυσανεξίες ή αλλεργίες σε αρώματα (γεύσεις)
« Απάντηση #16 στις: Αυγούστου 01, 2012, 01:12 »
πρέπει να είναι θέμα θερμοκρασίας,μια ερώτηση στον γιατρό δεν βλάπτει βέβαια

• **
  • 221
« Απάντηση #17 στις: Αυγούστου 01, 2012, 01:29 »
πρέπει να είναι θέμα θερμοκρασίας,μια ερώτηση στον γιατρό δεν βλάπτει βέβαια
βρε Αλέξη φαντάσου .

Εγώ .  Γιατρέ καλησπέρα όλα καλά? μπλα μπλα μπλα
          Να σου κάνω μια ερώτηση?Με πονάνε τα ούλα μου μετά από πολύ ώρα ατμιτματος τελευταία.
Γιατρός.  Κοφτό.

η 
ΕΓΩ.     Με πονάνε τα ούλα μου τελευταία.
Γιατρός. ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ ?
ΕΓΩ. ηλεκτρονικό.
Γιατρός. κοφτό καρκινογόνο.
Σήμερα ένας ταρίφας 70 χρονών με είπε φλώρο γιατί κάνω ηλεκτρονικό. Εγώ τι να του Πω του εκείνη την ώρα?
 :laugh1:
Νομίζω ότι υπάρχουν 80% προκατειλημμένοι - 10% επιφυλακτικοί κ 10% υποστηρικτές του ηλ.τσιγαρου.
Παρόλα αυτά θα ρωτήσω κ θα σας πω.

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #18 στις: Αυγούστου 01, 2012, 01:34 »
μα ρώτησε ήδη η κυρία γιατρό. την κόρη της..
και της είπε τα ίδια με τα παραπάνω. (δε μίλησε η γιατρός για τη θερμοκρασία, παρά τόνισε σαν αίτιο τη γλυκερίνη) αλλά έχει καταντήσει λίγο κουραστικό πια...
κοτζάμ οδοντίατρος να τη συμβουλεύει να το πετάξει και το η.τ, γιατί είναι βλαβερό.....βασιζόμενη πάνω σε ποια έρευνα, αναρωτιέμαι... :hmmm:  :wall:
πάντως όσον αφορά τον πόνο εγώ δεν το είχα ακούσει. ήξερα για ουλίτιδα, (κάτι που συνέβη και σε μένα μετά από περίπου 2 μήνες χρήσης, και διήρκησε 1 μήνα) και για άφθες, (κάτι που συνέβη σε φίλη μου επειτα από 2 εβδομάδες αφότου ξεκίνησε, και τελικά σταμάτησε να τις εμφανίζει πάνω στις 5 εβδομάδες περίπου), αλλά για φριχτό πόνο ποτέ...γι αυτό και ρώτησα αν το γνωρίζει κάποιος το σύμπτωμα...

« Απάντηση #19 στις: Αυγούστου 01, 2012, 01:48 »
η ερώτηση στον γιατρό θα είναι περί γλυκερίνης,περί καραμέλας νικοτίνης και όχι περί ητ.
έξυπνες ερωτησούλες :D
και εγώ γιατρός αν ήμουν,θα έλεγα κόφτο :))
λογικό δεν είναι?

Αποσυνδεδεμένος alexos

• **
  • 105
« Απάντηση #20 στις: Αυγούστου 01, 2012, 01:51 »
Παρατηρησα και εγω μια καποια ευαισθησια στα δοντια και μου κινησε την περιεργια διοτι δεν ειχα ποτε προβλημα.Ξαφνικα παρατηρω πως 3-4 δοντια με πονανε με το κρυο νερο.Με μια προχειρη αναζητηση βρηκα αυτο
http://www.britewhite-smile.com/gr/ingredients.php    :hmmm:

Κανενας οδοντιατρος να επιβαιβεωσει?

« Απάντηση #21 στις: Αυγούστου 01, 2012, 02:00 »
πάντως παιδιά να ξέρετε ότι όσο μειώνετε την νικοτίνη τόσο θα ανακαλύπτετε τυχόν καινούρια προβλήματα μόνο και μόνο επειδή μέχρι τώρα τα "κάλυπτε"
φεύγει το παυσίπονο ,έρχεται ο πόνος :laugh1:

• **
  • 221
« Απάντηση #22 στις: Αυγούστου 01, 2012, 03:23 »
 :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος aelaras

• **
  • 164
  • 306DCA,vision eternity,,A7,AIOLOS,AGA-Tv2,GINI..
« Απάντηση #23 στις: Αυγούστου 01, 2012, 03:33 »
τελευταια ,κανα μηνα τωρα, παρατηρω δυσανεξια,βηχα κ ξερο λαιμο,οταν ατμιζω DIY υγρα. κανω 50-50 και αρωμα κυριως φραουλα και κερασι.ολα απο ατμος.με το που το γυρισω σε ετοιμο ,plan b all senses,που ειναι κ το αγαπημενο μου,σταματουν τα συμπτωματα.σημηωτεο οτι δοκιμασα πολλους ατμο και μικροτερες περιεκτικοτιτες σε αρωμα αλλα τα ιδια...απο νικοτινι ειμαι στα 9 εδω κ 1 χρονο και κατι μηνες που ατμιζω..
μπορα ειναι μαλλον...θα περασει  :bye:

« Απάντηση #24 στις: Αυγούστου 01, 2012, 12:22 »
άλλαξε αναλογία vg-pg δοκίμασε και άλλη μάρκα μάρκα DYI ,με κανα 10άρικο είσαι οκ

Αποσυνδεδεμένος tsiou

« Απάντηση #25 στις: Αυγούστου 01, 2012, 12:43 »
τελευταια ,κανα μηνα τωρα, παρατηρω δυσανεξια,βηχα κ ξερο λαιμο,οταν ατμιζω DIY υγρα. κανω 50-50 και αρωμα κυριως φραουλα και κερασι.ολα απο ατμος.με το που το γυρισω σε ετοιμο ,plan b all senses,που ειναι κ το αγαπημενο μου,σταματουν τα συμπτωματα.σημηωτεο οτι δοκιμασα πολλους ατμο και μικροτερες περιεκτικοτιτες σε αρωμα αλλα τα ιδια...απο νικοτινι ειμαι στα 9 εδω κ 1 χρονο και κατι μηνες που ατμιζω..
μπορα ειναι μαλλον...θα περασει  :bye:

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με τα diy της atmos(mist),ενώ τα ατμιζω αρκετούς μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα τον τελευταίο καιρό με ενοχλούν,αισθάνομαι σαν να μου κάτι μου εχει κάτσει  κατι στο λαιμό,Όταν έκανα έτοιμα υγρά δεν είχα καμιά ενόχληση,άλλαξα εταιρία diy και μου πέρασε.

Αποσυνδεδεμένος doctor76

• *
  • 60
  • nemesis, kayfun L+ & DIY
« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 21:26 »
παιδια εγω με DIY απο nobacco εκτος απο πρηξιμο που το εχω ακουσει και απο αλλους, ειχα και σπυρια και μολις ξαναγυρισα στα ετοιμα σταματησαν ολα.

Μετά από 4 χρόνια αδράνειας φαίνεται ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρξει κάποια ομαδοποίηση αποτελεσμάτων.
Το παρόν κλειδώθηκε,
Η (σχετική) συνέχεια εδώ:
ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ - ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ: Μια δική μας "έρευνα"

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 22, 2016, 19:51 από Atmos »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 973 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114126 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359701 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449962 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110614 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374668 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327964 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1047 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6407 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15264 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29311 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99858 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F