Ινσουλινοεξαρτόμενος από το 2004.
Στον ατμό τα τελευταία 5+ χρόνια.
Επίπεδα σακχάρου καλύτερα με το άτμισμα, παρά με το κάπνισμα.
Σε ερώτησή μου σε αρκετούς γιατρούς και φυσικά στους διαβητολόγους που με παρακολουθούσαν - παρακολουθούν, για το άτμισμα, η απάντηση ήταν σχεδόν ίδια από όλους, και παλαιότερα, αλλά και τώρα.
Καλύτερα στο άτμισμα, παρά στο κάπνισμα. (Ενημερωμένοι για το άτμισμα οι 4 στους 5, στατιστικά, δεν είναι αυτό το δείγμα μου!)
Ο καπνός και οι 4000+ (πίσσα, μονοξείδιο του άνθρακα κλπ) αποδεδειγμένα καρκινογόνες ουσίες, μεταβολίζονται στο αίμα.
Ο ατμός δεν μεταβολίζεται.
Έχουν μελέτες? δεν ξέρω να απαντήσω. Δεν το κατέχω το άθλημα.
Αυτό που κατέχω είναι ότι εάν δεν κλείσω το στόμα μου, χαμηλά επίπεδα σακχάρου, δεν θα δω!!!! όσα ml και αν ατμίσω, ακόμα και καθόλου μιας και πλέον είμαι στο 0mg/ml ή στο 3mg/ml (όταν έχω ντέρτια).
Ο φίλος @Mr.R0bot παραπάνω, με τα 200σάρια και τα 300σάρια, τι έφαγε την προηγούμενη ή το προηγούμενο 2ωρο? πόσους υδατάνθρακες κατανάλωσε και είδε αυτά τα νούμερα?
Όταν είδε το 90αρι και "δεν είχε ατμίσει", τι είχε καταναλώσει την προηγούμενη ή το προηγούμενο 2ωρο? πόσους υδατάνθρακες?
Εφόσον μετριέται, τις υπογλυκαιμίες πότε τις έχει? Σάκχαρο νηστείας πόσο έχει?
Αυτά τα νούμερα πάντως δείχνουν άνθρωπο με προδιάθεση ή άνθρωπο με διαβήτη στα πρώτα στάδια!
Είμαστε σε ένα φόρουμ και μας διαβάζουν χιλιάδες μάτια ...
Να γράφουμε πιο συνετά γιατί μπορεί να προκαλέσουμε σύγχυση σε κάποιον που ψάχνεται και όσο το δυνατόν τεκμηριωμένα (σιγά μην το έχω τεκμηριώσει εγώ τώρα!!!

).
Εγω στις τελευταίες εξετασεις τα εριξα όλα στα νορμαλ επίπεδα και εχω σταματησει και το χαπι εδώ και καιρο και εξακολουθώ και ατμιζω σαν τρενο!
Βεβαια το κοντερ εγραψε -21 κιλα και γλυκα-ζυμαρικα-τηγανιτα-λιπαρα δεν υπαρχουν πια για μενα!
Η στεβια και η βρωμη βρισκονται στην καθημερινη μου διατροφή!
Μακάρι να τα κατάφερνα και εγώ, όπως και εσύ, αλλά το πάγκρεας δεν θέλει να δουλέψει ή μάλλον υπολειτουργεί!! Μόνο 5% παράγωγη ινσουλίνης.