vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

433 επισκέπτες, 7 χρήστες
camber, grag, Tem, mathimatikos1966, PsykieG, KORG N364, manoslykos

Le Richelieu – Satin (RDA) by Volute Modz

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Φύλο: Άντρας
  • Flavor chasing
Απ: Le Richelieu – Satin (RDA) by Volute Modz
« Απάντηση #45 στις: Οκτωβρίου 20, 2016, 15:19 »
Κατανοητό αυτό που λες φιλε Joe ίσως να καταλαβαίνω και τους λόγους που το έχεις κάνει ;)

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #46 στις: Οκτωβρίου 20, 2016, 15:27 »
Η μιζέρια μου είναι... χαχαχα

Αποσυνδεδεμένος fkatsa

• **
  • 132
« Απάντηση #47 στις: Ιανουαρίου 13, 2017, 20:02 »
Εγινε δικός μου λίγο πριν τα χριστούγεννα...
Δεν έχω σταματήσει μέρα να τον χρησιμοποιώ.
Όταν έλεγα στους κοντινούς μου συνατμιστές ( αδερφοξαδερφοφίλους) ότι θέλω Dripper εννοούσα ακριβώς αυτό που παίρνω με τον Richellieu.
Όσοι απο αυτούς δοκίμασας απλά ξετρελλάθηκαν.
Στο τελευταίο στήσιμο που έκανα είπα να τον δοκιμάσω μα πιό χοντρό σύρμα και έτσι δανείστικα με φόβο καρδιάς 24GA Kanthal A1...
Ισως θεωρηθεί οτι το παράκανα, αλλά σε 2,5mm πυρήνα κολλητες σπείρες μέτρησα αντίσταση 0,6Ω και τον ξεκίνησα ταπεινά στα 20W, με μία αντίστση μόνο, τρεις τρύπες ανοιχτες..
Δεν έγινε κάτι, ανέβασα 35 και ΝΑΙ
Γευση souper πυκνός ωραίος ατμός και φυσικά γευση ξανά...
Τι εισπνοή, τι εκπνοή τι μυτη.... δεν ψάχνεις την γεύση.. είναι εκεί.
Ακόμα μια αγορά ατμοποιητη που δεν έχω μετανοιώσει και δεν έχω σκόπο όπως ο @JoeBarTeam να τονε βάλω συρτάρι..
Θα του πιώ το αίμα
Ένα "θέμα" αντιμετώπισα μόνο, σχεδόν σε όλα τα στησίματα μου.
Τραβάω λίγο πιο έξω την αντισταση με αποτέλεσμα 'οταν βάζω το καπάκι, βραχυκυκλώνει.
Που θα πάει θα το θυμάμαι.

ΥΓ @JoeBarTeam βγάλτον απ το συρτάρι και κοίτα τι θα κάνουμε να τον προσαρμόσουμε στο κράνος !! ;D

• 2478
« Απάντηση #48 στις: Ιανουαρίου 23, 2017, 16:06 »
[justify]Le Richelieu by Volute Modz. Φέρνει κάτι νέο αυτός εδώ; μπα..., σκέτη ρουτίνα..., συν τα γνωστά: τέρμα απόλαυση, θρασύτατος επισκευάσιμος που προκαλεί τους πάντες (και πλέγματα και κεραμικά, και παντός τύπου άλιενς με μαύρα κουστούμια), γεύση χτύπημα ντουμάνι, αναλυτικός, -και καθαρός [μοναδικός του αντίπαλος σε αυτό ο Eviva, (όπου ο Eviva είναι ανώτερος, και με όσους εγώ δοκίμασα μέχρι σήμερα) / προσωπική μου γνώμη πάντα]. 10mm βάθος, η ίδια ρύθμιση εισαγωγής αέρα, ίδια σφράγιση υγρών, ίδιο ss (316L), μπλα μπλα μπλα, νέα επιπλέον χάραξη με λογότυπο στο μεταλλικό του τανκ, επιλογή για βάση BF (bottom feeder base). Χάλια μαύρα.[/justify]

[justify][Σημ. Έστησα στο μπαμ με 0.5mm nichrome. Τρελή πτήση] [/justify]

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #49 στις: Ιανουαρίου 23, 2017, 17:07 »
Πολύ όμορφος ο engraved αλλά τον sandblasted δεν τον αλλάζω με τίποτα.  Η γεύση του κορυφαία για μένα ο καλύτερος dripper μακράν . Περιμένω πως και πως sandblasted bf βάση και την αγοράζω επιτοπου

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος vassilisk

• **
  • 197
  • •ΑΦΟΒΟΝΟΘΕΟΣ• •ΑΝΥΠΟΠΤΟΝΟΘΑΝΑΤΟΣ•
« Απάντηση #50 στις: Ιουνίου 23, 2017, 11:32 »
Απόκτησα σε προσφορά τον μεσιέ, μαζί με BF σώβρακο. Δηλώνω ενθουσιασμένος από την ποιότητα κατασκευής αλλά τα νεύρα μου (νέοπας) τα έχει κάνει λίγο τσατάλια η προσπάθεια να βιδώσω δύο αντιστάσεις και να μην ομοιάζουν με πολύνεκρη καραμπόλα... 
Όταν τα καταφέρνω όμως και γλυτώνουμε με φαναρτζοδουλειές μόνο, σκανδαλίζομαι τόσο πολύ που σκέφτομαι να πάω να κλειστώ σε μοναστήρι...
:respect: :respect: :respect:

• 2478
« Απάντηση #51 στις: Ιουνίου 29, 2017, 14:35 »
[justify]@vassilisk, καλησπέρα. Τώρα έτυχε να σε διαβάσω. Πάντα καλοάτμιστος! / Για μένα πάντα, ο Richelieu, είναι το Α και το Ω μου. Ζηλεύω όσους τον έχουν, θα ήθελα να τον έχω μόνον εγώ. Τόσο έρωτα. / έχω δει και καλύτερους, έχω ζηλέψει πολλούς, πολλούς επισκευάσιμους, που δυστυχώς δεν έχω. Εδώ όμως είναι ο δικός μου έρωτας.  [/justify]

Αποσυνδεδεμένος vassilisk

• **
  • 197
  • •ΑΦΟΒΟΝΟΘΕΟΣ• •ΑΝΥΠΟΠΤΟΝΟΘΑΝΑΤΟΣ•
« Απάντηση #52 στις: Ιουνίου 29, 2017, 20:36 »
Καλησπέρα, σε ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω! Σε καταλαβαίνω στα περί έρωτα και ζήλειας... και σε ζηλεύω με τη σειρά μου  που είσαι ατμοερωτευμένος. Εγώ είμαι ακόμη στα τσιλιμπουρδίσματα και ψάχνω τον έρωτα μου.

Σήμερα είμαι στεναχωρημένος γιατί η bf βάση του richelieu δεν πατάει στο μόλις παρεληφθέν coppervape bf και δε βρίσκω λύση. 

Πάω να dripάρω με το κανονικό του σώβρακο να πνίξω τον καημό.

« Απάντηση #53 στις: Μαρτίου 07, 2018, 22:03 »
Ειναι πάρα πολύ νωρίς ακόμη;Είναι ο πρώτος ενθουσιασμός;Αν δεν ισχύουν αυτά τα δύο και αν μπορέσω κι εγώ να κάνω στησίματα σαν αυτό που μου ετοίμασε ο φίλος που μου τον έδωσε,προβλέπεται μεγάλος έρωτας.Δεν υπαρχει αυτή η τζούρα κι αυτή η γεύση που παίρνω αυτή τη στιγμή από ένα voodoo sauce που έχω στάξει.Θα επανέλθω ξανα σε λίγες μέρες...
[member=16029]JoeBarTeam[/member] ευγνώμων που μας τον γνώρισες...
[member=17746]paloukaros[/member] ευχαριστώ που τον αναφέρεις συνέχεια όταν κάποιος ρωτάει για mtl dripper...

Αποσυνδεδεμένος paloukaros

• 5211
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
« Απάντηση #54 στις: Μαρτίου 08, 2018, 08:47 »
Nα τον ευχαριστηθείς αγορίνα μου :thumpup:
Μακραν οτι καλύτερο σε mtl που μπορείς να βάλεις πάνω σε μηχανικό.Αν έχεις και το δικό του drip tip δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο...

• 2478
« Απάντηση #55 στις: Ιουνίου 02, 2018, 14:03 »
[justify][member=17746]paloukaros[/member], καλημέρα. Τώρα διάβασα και την τελευταία σου ανάρτηση καλύτερα. Αχ και βαχ. Και ξανά, αχ και βαχ. / [κι από εδώ μπορώ να το γράψω, πως οι κλεφτές τζούρες σε Skyfall ήταν κορυφαίες, πραγματικά κορυφαίες. Μετά δεν άντεξα και είπα να μου βγάλω στη φόρα κι έναν ακόμα κορυφαίο, όπου κάμποσους μήνες έκλεβα ματιές. Πολύ θα ήθελα να δω σχετικές τριπλές τετραπλές κόντρες, όμως μάλλον θα μείνει ένα μελαγχολικό μου όνειρο, όπως τόσα και τόσα που έχει εκεί έξω και δεν θα τα δω ποτέ. Γι’ αυτό σου λέω, αχ και βαχ, γμ το hype μου γμ]. [/justify]

• 5211
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
« Απάντηση #56 στις: Ιουνίου 02, 2018, 21:04 »
Ποτέ μην λες ποτέ  [member=16029]JoeBarTeam[/member]   ;)
Πάντως είναι άρρωστο  κομμάτι  :yes:

• 2478
« Απάντηση #57 στις: Ιουνίου 02, 2018, 21:39 »
[justify][member=17746]paloukaros[/member], χαχα και αχ βαχ, τέρμα, από σήμερα αλλάζω συναίσθημα και στρατόπεδο, θα μισώ περισσότερο τους Γάλλους και θα παίρνω σοβαρά τους Άγγλους. / πέρα από αυτό, ναι γμτ πρέπει να είναι ζόρικο κομμάτι. Τη βάση την ξέρεις, ζημιά, τα επόμενα αυτουνού ένα ακόμα μακελειό. Τέλος πάντων. Αυτά. [/justify]

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Άλεξ

• 3866
  • Προβοκάτορας και ισοβίτης - Watch Out!
« Απάντηση #58 στις: Ιουνίου 02, 2018, 22:14 »
Αυτός ο μικροτσίπ μεγάλος χακερ τελικά

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 5211
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
« Απάντηση #59 στις: Ιουνίου 02, 2018, 22:45 »
Ηδη έχω κάνει κενό στο ράφι μου...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359854 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114236 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450052 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110707 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374761 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328141 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6432 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99922 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F