1α) οταν δοκιμαζεις σου στελνουν οτι θελουν ,
1β) οταν αγοραζεις παιρνεις αυτο που θες ,think!!!
2) εγω την πετρα δεν την εχω για τοσο.....
1α) να πω κι εγώ ότι δοκιμάζω, να μου στείλουν, δεν έχω θέμα - πάντως, σήμερα στο σούπερ μάρκετ που είχαν μια φέτα για δοκιμή, όταν τους είπα "από την καλή βάλτε" με κοίταζαν περίεργα
1β) πράγματι - εκτός αν γίνει λάθος.
Ιδού μερικά μαθήματα πώς να την πεις στην petra
(θα απαντήσει, αλλά είμαι περίεργος...)
3) Λίγο πάνω από τα 20$ η τιμή του,
4) Δέχεται χαμηλές αντιστάσεις στο TC, από 0.06Ω και μέχρι 3Ω.
5) Υποστηρίζει μέχρι 25Α ρεύμα και μπορεί να χρησιμοποιήσει τη μπαταρία
6) μέχρι η τάση της να πέσει στα 3 βολτ
7) Ερχεται σε 4 χρώματα, σε απλή συσκευασία, με οδηγίες χρήσης, καλώδιο φόρτισης και
8] κατσαβιδάκι για να ρυθμίζετε τον πόλο του, που δεν είναι αυτορυθμιζόμενος.
9) Στο κουτί του γράφει ότι περιέχει κι έναν ατμοποιητή, μέσα στη συσκευασία όμως δεν υπάρχει
10) Με fire και + αλλάζουμε φορά για δεξιόχειρες και αριστερόχειρες
11) Λιτό, φτηνό, αλλά όμορφο αρκετά, και με συμμαζεμένες διαστάσεις 7.7Χ4.0Χ2.3, με θύρα φόρτισης και βιδωτό καπάκι μπαταρίας.
12) Καταγράφω τα αρνητικά:
13) Κουδουνίζουν (ελάχιστα) τα κουμπιά
14) Η οθόνη στράβωσε μετά από κάποιες ημέρες χρήσης – σαν να ήταν χαλαρά συνδεμένη από μέσα
15) Αστάθεια στη μέτρηση αντίστασης όταν εναλλάσσονται τα Mode
16) Ο πόλος του είναι ελαφρώς ανασηκωμένος, έτσι αφήνει ένα μικρό κενό μεταξύ ατμοποιητή και μοντ
17) Τα θετικά:
·
3) Ούτε καν ένας πίνακας ισοτιμίας ΔΕΔ (δολάριο-ευρώ-δραχμή)
4) χαμηλή αντίσταση... πφφφ...
5) Το "Α" στο Θεό. Παρουσίαση, σου λέει μετά...
6) Κι εμείς οι μη έχοντες πολύμετρο-βολτόμετρο κλπ πώς θα προετοιμαστούμε ψυχολογικά; Αν είμαστε σε κοινωνική εκδήλωση (ουρά εφορίας, ΟΑΕΔ κλπ) να μην κάνουμε τα κουμάντα μας; Τόσα χαρτιά ζητάνε εκεί, πού τσέπη, καλοκαιριάτικα, για κουτί με μπαταρίες)
7) Μόνο του έρχεται; Τότε ΝΑΙ, φτηνό είναι...
8] Για να μπλέξει με τις μπαταρίες του (6) και να έχουμε κι άλλα
9) Ωχ... αρνητικό σχόλιο;
10)
διακρίσεις - δεν θα το παίρναμε χαμπάρι
11) Κι άλλο κατσαβιδάκι;
12) Ουπς... Να το δοκιμάσει ήθελε, ή να το αγοράσει;
13) Δες τώρα, άνθρωπο που βρήκαμε για παρουσίαση...
14) Ομοίως - απαπα...
15) Μαστα - τώρα θέμε και ψυχολόγο μπαταριοθηκώνε για ξαφνικές αλλαγές του στάτους... φτήνιααα...
16) Θα βγάλουν ένα super thin(k) ring όταν γίνει ανάρπαστο
17) Τα θυμήθηκε, η αντικειμενικιά
SMOD 75W TC
18) Ψάχνοντας να βρω ένα πολύ οικονομικό, αλλά ισχυρό και με αρκετές λειτουργίες Mod και ταυτόχρονα μικρό σε μέγεθος, έπεσα πάνω στο smod 75W TC, από εδώ http://www.gearbest.com/temperature-control-mods/pp_361660.html?wid=21
18) Το είδαμε και αυτό. Ιδού, κυρίες και κύριοι, πώς οι Κινέζοι εισβάλλουν στην Ελλάδα, μέσω του νέου τύπου πολέμου (του οικονομικού). Βάζουν μια Ελληνίδα, πολέμια των από εκεί αγορών,να εκθειάσει το προϊόν τους. Με έναν παραπλανητικό τίτλο, του στυλ...
- πιέστε ΑΥΤΟ το σημείο στην κοιλιά σας και (... τίποτα δεν θα γίνει)
- δείτε τη βγάζει αυτός από το μαγιό του, ΕΝΑ ...χαλίκι)
- πεινούσε ΠΑΡΑ πολύ μέχρι που έφαγε ένα (... πιτόγυρο)
αναγκάζει την απλή μάζα να πάρει αυτό το μοντ. Ούτε καν τα αρνητικά δεν αναφέρει...
Επίλογος:
Ασχολίαστο έμεινε
ένα σημείο.
Όπως και να το μεταφράσει κανείς (κυριολεκτικά, μεταφορικά) είναι πολύ καλή πνευματική άσκηση.