Απαντηση σε δυο ατομα .Τον herco για το ποιος κατασκευαζει αυτες τις μπαταριες και για τον yorwos81 , για το ποια ειναι καλυτερη.Yπαρχουν και 'δω καλες και κακες κατασκευες .
Το κακο ομως ειναι οτι δεν ειναι γνωστοι οι κατασκευαστες .
Μπορει κατα καιρους να εμφανιζεται καποιος , αλλα εξαφανιζεται αμεσως και ετσι ειμαστε στο σκοταδι και παλι.
Για παραδειγμα η Windyfire μπηκε πριν ενα χρονο και κατι στην αγορα με δηλωση οτι ειναι δικιες της κατασκευες οι μπαταριες που πουλαει , αλλα στο τελος και παλι δεν ισχυε κατι τετοιο τελικα και ουτε μαθαμε και τον κατασκευαστη............. για ακομα μια φορα.
Ακομα και σε ερωτηση στον AW καποτε , απαντηση δεν πηρε κανεις .
Ειναι ..... ΟΕΜ ..... Αυτο ειναι το μοναδικο που γνωριζουμε μεχρι σημερα .
Οι περισσοτερες καλες , αλλα και κακες κατασκευες ειναι απο την Κινα . ΟΛΕΣ ....
Κανεις απο τους μεγαλους δεν κατασκευαζει μπαταριες αυτου του μεγεθους ή τουλαχιατον δεν το ξερω εγω.
Αν ξερει καποιος ας μας διαφωτίσει.
Οι καλες 18350 παντως ειναι γνωστες πλεον , αλλα κανεις τους δεν ειναι κατασκευαστης .....
Προσωπικη εκτιμηση απο οτι εχω πιασει στα χερια μου , οποτε ειναι προσωπικη αποψη.
Κορυφαιες και με μεγαλη απηχηση :
Keeppower - ΑW - Enercig (
Tensai,Enerdan,Enerpower)
Mπαταριες που εχουν μικροτερη απηχηση :
Sockli - AWT - Basen - Εfest - MXJO - EH (Efan,Eizfan) - Vapcell - Vappower.
Το οτι εχουν μικροτερη απηχηση βεβαια δε σημαινει οτι ειναι κατωτερες.
Πολλες απο αυτες , οπως η AWT ειναι πολυ κοντα στην αποδοση της Keeppower , αλλα δεν την εφτασε σε δυναμη.
Σε διαρκεια ομως ηταν λιγο μεγαλυτερη.
Αναφερω σα μετρο την KP , γιατι εχει παρα πολυ καλη αποδοση , οπως φυσικα και οι Tensai - AW .....
Αυτες οι δυο ειναι σταθερες αξιες πλεον ....
Αναμεσα στις τρεις αυτες μπαταριες , υπαρχουν γελείες διαφορες ........

Οποτε σαν ''καλυτερες'' , θα γραψω οτι η AW , η Tensai και η ΚΡ , συνεχιζουν να ειναι στην κορυφη , αλλα ποιος ειναι ο κατασκευαστης δεν ξερουμε ..........