vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

285 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, Buliwyf, maprix

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αίτημα ακρόασης προς την Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων

Αποσυνδεδεμένος lakis3

• **
  • 163
  • Φύλο: Άντρας
  • The Only One ALIVE !!!
 :angry_orange: :angry_orange: :angry_orange: :angry_orange: :angry_orange:
Πόση υπομονή ακόμα πριν εκραγώ απέναντι σε "ανθρωπάκια" που κυριολεκτικά παίρνουν αποφάσεις στα "όρθια"?
Πόση υπομονή ακόμα πριν εκραγώ απέναντι σε "τυχάρπαστους" που αποφασίζουν για ζητήματα ζωής-θανάτου σε κάποιο διάλειμμα της μίζερης ζωής τους?
Πόση υπομονή ακόμα πριν εκραγώ απέναντι σε "τιποτένιους" που πραγματικά αναλαμβάνουν τεράστιες ευθύνες με τις υπογραφές τους (μνημόνια) και όταν τα βρουν δύσκολα τις μεταβιβάζουν σε άλλους?
Πόση υπομονή ακόμα....
Patience is a virtue που λεν και στο χωριό μου λεν όλοι.
Ναι να κάνω υπομονή με κάποιον που ενδιαφέρεται να "μάθει", να "ζυγίσει" τις αποφάσεις του, να "καταλάβει" την προσπάθεια των άλλων και να αναλάβει οποιαδήποτε ευθύνη του αναλογεί μαζί με τις συνέπειές του.
Έτσι μάλιστα. Να κάνω υπομονή.
Αλλά όχι με αυτά που βλέπω και ζω καθημερινά από αυτούς τους "ανθρώπους".
Φτάνει πια!!!!

Αποσυνδεδεμένος ilias.2008

• Who wants to Live Forever?
  • **
  • 488
    • Εργαστήρι Αγιογραφίας - Ζωγραφικής
ποσο δίκιο έχεις φίλε μου.... :-\

Αποσυνδεδεμένος lakis3

• **
  • 163
  • The Only One ALIVE !!!
Δυστυχώς φίλε Ηλία το δίκιο είναι κάτι το οποίο:
Δεν μπορώ να το φάω
Δεν μπορώ να το δώσω για να πάρω γάλα το παιδί μου
Δεν μπορώ να το δώσω αν αρρωστήσω για να γίνω καλά
Δεν μπορώ να το κάνω κάτι έτσι ώστε να κάνω χαρούμενη την οικογένειά μου
Δεν μπορώ......
Δεν μπορώ......
:(

Αποσυνδεδεμένος Christos_swc

• **
  • 195
Δυστυχως η μεγαλυτερη ζημια που προκαλειται απο ολες αυτες τις απαγορευσεις που ερχονται ή που ετοιμαζονται δεν ειναι οτι θα μας κανουν τη ζωη πιο δυσκολη ή οτι θα μας ανεβασουν το κοστος ατμισης.
Ειναι οτι δημιουργουν κλιμα και υποσκαπτουν τη συνειδηση του κοσμου που ηταν ηδη παραπληροφορημενος.
Οποιοσδηποτε δεν ατμιζει με ειδε με το ατμο στο χερι η συζητηση ηταν παντοτε η ιδια:
"Αυτο γιατι το κανεις;"
ΕΓΩ:"Τι εννοεις;"
"Αφου ειναι χειροτερο απο το τσιγαρο"
ΕΓΩ:"Γιατι ειναι χειροτερο απο το τσιγαρο, τι ζημια κανει το ατμισμα ακριβως;"
"Α δε ξερω ετσι εχω ακουσει" 
Την τελευταια φραση εχω βαρεθει να την ακουω.
Απο αυτη τη φραση καταλαβαινετε οτι οι ηλιθιες απαγορευσεις στη χωρα μας δημιουργουν και ενισχυουν την εντυπωση του οτι το ατμισμα ειναι βλαβερο οπως το τσιγαρο και μαλιστα χειροτερο.
Και εκει ειναι το εγκλημα του καθε Ξανθου και του καθε Πολακη που εξυπηρετουν συμφεροντα αδιαφορωντας για το λειτουργημα που εχουν αναλαβει.
Περισυ το Υπουργειο Υγειας δεν εκανε καμια απολυτως εκστρατεια για τον αντιγριπικο εμβολιασμο.
Το αποτελεσμα ηταν να εχουμε ρεκορ θανατων απο ιωσεις (150+) ΧΩΡΙΣ να εχουμε καμια επιδημια, ενω τις δυσκολες χρονιες που εσκασαν μυτη οι νεες βαριες ιωσεις (H1N1,γριππη Χοιρων κλπ) και εγινε μεγαλη εκστρατεια εμβολιασμου ειχαμε πολυ λιγοτερες απωλειες.
Ο Ιατρικος Συλλογος εστειλε επιστολη ζητωντας εξηγησεις απο τουν Υπουργο και ευθυνες για το θανατο τοσων ανθρωπων και γιατι δεν εγινε καμια ενημερωση/εκστρατεια περισυ για τον εμβολιασμο.
Δεν ξερω με τι ασχοληθηκαν οι Ξανθος/Πολακης περισυ, ξερω ομως με τι ΔΕΝ ασχοληθηκαν.
Απο'κει και περα τιποτε δε μου κανει εντυπωση πια απο φερεφωνα φαρμακοβιομηχανων και τσιγαραδων.

Αποσυνδεδεμένος Κοινότητα Ελλήνων Ατμιστών - GVC

• Πανελλήνιος Σύλλογος Ατμιστών
  • 7
    • GreekVapersClub

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Omerta Liquids Shake and Vape 35 19940 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 926 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877199 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 360793 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 464403 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1905162 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 518348 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1495 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 374670 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 700756 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19827 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos
Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ. [Χρήση του φόρουμ] 2132 445673 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 02, 2025, 11:58
από zilberto