vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

661 επισκέπτες, 2 χρήστες
Methodios, camber

Εντονο Χτυπημα ή Φιλατμος ?

Αποσυνδεδεμένος Δερεκοπουλος νικολαος

• 691
  • Φύλο: Άντρας
  • monta πρωην καπνιστης νυν ατμιστης και υγιης
Απ: [Ψηφοφορία] Εντονο Χτυπημα ή Φιλατμος ?
« Απάντηση #105 στις: Αυγούστου 25, 2012, 10:39 »
Πολυ ντουμανι και λιγο χτυπημα :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος white varadero

• 871
  • Γιώργος.
« Απάντηση #106 στις: Αυγούστου 25, 2012, 10:48 »
θελω οτι ακριβως ενοιωθα με το τιγαρο μιας και το ξεκινησα ως υποκαταστατο του κτ.
γερο κτυπημα και αν βγαζει ατμο εβγαλε.αν δεν βγαλει το ιδιο μου κανει.το μονο που θελω ειναι να τρωω το σφυροκτυπημα στον λαιμο.
ολα τα υπολοιπα............
εξαλλου οταν καπνιζα δεν ειχα δει ποτε τον καπνο που εβγαζα.και ουτε και που θυμαμαι αν εβγαζα κιολας.

Αποσυνδεδεμένος manos

• 1439
  • SKY
« Απάντηση #107 στις: Αυγούστου 25, 2012, 10:54 »
Και εγω θέλω ντουμανι καπνό καργα

« Απάντηση #108 στις: Αυγούστου 25, 2012, 11:41 »
Το χτύπημα για εμένα είναι απαραίτητο αλλιώς νομίζω ότι ατμίζω χωρίς νικοτίνη.  Άρχισα να φτιάχνω υγρά DIY στα 12 mg με 100% VG. Επειδή όμως θέλω να πέσω σταδιακά σε 0 νικοτίνη και στο τέλος να το κόψω τελείως το ΗΤ τώρα που φτιάχνω υγρά στα 10mg βάζω 50-50 VG/PG γιατί μου λείπει το χτύπημα. Πιστεύω αν πέσω ακόμα πιο πολύ σε mg νικοτίνης θα χρειαστώ ακόμα περισσότερη PG στα υγρά γιατί απλούστατα όπως προανέφερα το χτύπημα είναι το Α και το Ω. Τόσα χρόνια με το τσιγάρο κακομάθαμε και είναι δύσκολο να ατμίζεις αέρα ή ατμό κοπανιστό.

Αποσυνδεδεμένος MHNAS79

• **
  • 100
« Απάντηση #109 στις: Αυγούστου 25, 2012, 11:49 »
εγώ προτιμώ το ντουμάνι με ευχάριστη να βλέπω να βγαινει συννεφο και γεύση.... μέχρι και η γυναίκα κάνει παράπονα αν δεν βγάζω πολύ καπνό γιατι δεν αρωματίζω το σπίτι λέει  :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος Makis S

• **
  • 196
  • provari mini + trap tank
« Απάντηση #110 στις: Αυγούστου 25, 2012, 12:11 »
Και εγώ ντουμάνι αλλά με χτύπημα...να είναι καλά το προβατάκι τα παρέχει και τα δύο απλόχερα...

« Απάντηση #111 στις: Αυγούστου 29, 2012, 14:21 »
Το επιθυμητό είναι πυκνός και πλούσιος ατμός! για το χτύπημα ανάλογα την
ποιότητα και τη σύνθεση των υγρών μπορεί κάποιος να επέμβει, βασικό βέβαια
ρόλο παίζει και η νικοτίνη στο "χτύπημα" και αυτό διορθώνει με αυξομειώσεις  :yes:
Το ιδανικότερο άτμισμα είναι συνδυασμός ατμού & "χτυπήματος" προς τέρψη του ατμιστή 8)

ΥΓ. Μάκη συμφωνώ  :thumbsup_move_1:

Αποσυνδεδεμένος sifis

• **
  • 109
  • ΛΕΥΚΟ CUBE,PROVARI MINI ΛΕΥΚΟ,spheroid,
« Απάντηση #112 στις: Αυγούστου 29, 2012, 15:04 »
οπως λεω στην δουλεια μου οταν τρεχουμε κ ανχωνομαι τρελενομαι φωναζω βριζω ,καθωμαι στην μεση του στουντιο τραβαω μια γερη τσουρα κ λεω ''ντουμανη βγενη?μου απαντανε ναι ,και λεω αμα βγενει ντουμανη ολα καλα θα πανε''ηραμω και συναιχιζω αλλος ανθρωπος.ο ατμος ειναι ο ψυχολογος μου

Αποσυνδεδεμένος digitalis

• **
  • 466
« Απάντηση #113 στις: Αυγούστου 29, 2012, 15:31 »
 :hmmm: Στο στουντιο περιμενα να παιζει περισσοτερο PG.
Απ'την αλλη βεβαια προσεχε μη σε βαλουν (εκτος των αλλων) να κανεις σε τραγουδια/χορευτικα και τα special effects...  :wall: ;D
Πραγμα που δεν θα συμβει στο κοντρολ  ;)

Ντουμανι λεμε, κι οποιος δει...

Αποσυνδεδεμένος sifis

• **
  • 109
« Απάντηση #114 στις: Αυγούστου 29, 2012, 15:42 »
πιοσς σου ειπε οτι δεν το εχω κανει ?εχω παει ουκ ολιγες φορες σε εκπομπη σοου να ντουμανιαζω των φακο της καμερας :laugh1: :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #115 στις: Αυγούστου 29, 2012, 15:51 »
Συνάδελφοι είστε ώφ τώπηκ!
Εξάλλου είναι γνωστό οτι στο μοντάζ είναι καλύτερα! Είσαι και μόνος σου!!!  :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος sifis

• **
  • 109
« Απάντηση #116 στις: Αυγούστου 29, 2012, 15:54 »
αλεξ προσπαθω εδω και 2 μερες να παρω των τιτλο σου
του αουτ οφ τοπικ μαν

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #117 στις: Αυγούστου 29, 2012, 15:59 »
Πολλήηηηηηη δουλειά θέλει αυτό!!!!!! :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Και για να είμαι και ΟΝ τώπηκ συντονιστής άθρωπας, ενω είχα ψηφίσει στην αρχή πολύ ντουμάνι ελάχιστο χτύπημα, τα γούστα μου αλλαξαν καθ οδόν!
Τωρα θελω πολύ και απο τα δύο.
Αποτέλεσμα, 80%VG και καπου 23-25 νικοτίνη. Στο Σφερώη βαράει κατακούτελα, και σε Τζένεσις λίιιιγο λιγότερο. Το μόνο καλό, είναι η κάθετη ελλάτωση της κατανάλωσης χωρίς καμμιά προσπάθεια.
Αλλα εκεί που δεν με ενδιέφερε ΚΑΘΟΛΟΥ το χτύπημα, ξαφνικά αρχισα αν δεν τόχω, να ρουφάω λές και είναι η μπαταρία στα 2,2 βόλτ. Ασχετα με το ντουμάνι!
Αν δεν ντουμανιάσει όμως.... δε λεει!!!!!

Αποσυνδεδεμένος efhkal

• 572
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ποτέ δε φοβήθηκα τα άσχημα,πάντα τα μέτρια έτρεμα.
« Απάντηση #118 στις: Αυγούστου 29, 2012, 19:27 »
νομιζα μεχρι τωρα οτι θελω ατμο και οχι τοσο χτυπημα.....μαλλον επειδη το ειχα το υποτιμουσα :tongue_smilie: τελευταια που δοκιμασα εργοστασιακο με πολυ καλο ντουμανι λεω οπαααα κατι μου λειπει.....τελικα για μενα το ιδανικο ειναι χτυπημα και ντουμανι μαζι :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Rasta

• 1411
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
« Απάντηση #119 στις: Δεκεμβρίου 24, 2012, 15:13 »
Ξεκινας να γινεις ατμιστης και ξαφνικα αντιμετωπιζεις πολλα νεα διληματα !
Ποιο ηλεκτρονικο τσιγαρο να διαλεξω,ποιος ειναι ο καλυτερος ατμοποιητης,
ποια υγρα ειναι καλυτερα για μενα κ.α.
Και πανω που αρχισες να βρισκεις το προσωπικο σου στυλ ατμισματος,
ενα απο τα ερωτηματα που καλεισε να απαντησεις,
ειναι επισης τι προτιμηση εχεις στα υγρα σου,
σε οτι αφορα την ατμιστικη τους συμπεριφορα και αποτελεσμα.
Τελικα το ζητουμενο ειναι το χτυπημα των υγρων (ανεξαρτητα απο το αν εχει η' οχι αρωμα....δεν θα το εξετασουμε χαριν απλουστευσης της ψηφοφοριας) η' το πλουσιο ατμοπαραγωγικο φαινομενο ?
Ναι,
και βεβαια γινεται να συνδιαστουν οι δυο αυτοι παραγοντες.
Εθεσα αυτο το ερωτημα σε μενα και κατεληξα πως
χωρις ατμοθεαμα δεν μπορω να απολαυσω το ατμισμα,
ενω το εντονο χτυπημα στο λαιμο μπορω να το διαπραγματευομαι
αναλογα των περιστασεων η' και να ειναι πολυ λιγο.
Φιλατμος λοιπον,
οπως με βαφτισε και καποιος συνατμιστης !
Ψηφοφορια για ολους - ριχτε το ψηφοδελτιο σας !

Περασε αρκετος καιρος που ανοιξε το παρον θεμα !
Ωστοσο πριν κανα μηνα ειχα ξεμεινει απο υγρα και αρχισα να αραιωνω την 12ρα βαση που συνηθως κανω.
Η καβα μου ολο και μειωνοταν και αραιωνα με μηδενικη σε 10,.....8....6,5,4.....2.
Δεν ηταν και η καλυτερη επιλογη αλλα μεσα σε 2 μερες ειχα συνηθησει και επαψα να το σκεφτομαι.
Τις επομενες μερες και πριν παραλαβω 12ρι ξανα,
συνειδητοποιησα πως το μεγαλυτερο κομματι ικανοποιησης που μου δινει το ατμισμα ειναι κατα κυριο λογο η πλουσια παραγωγη ατμου αφου αντεξα χωρις την νικοτινη αρκετες μερες !!!
Βεβαια η 12ρα πλεον εγινε ενας συνδιασμος για μενα που εχω 6ρι κυριως σε μονιμη βαση και μια - δυο φορες βαζω και λιγο 12ρι.
Ειμαι σιγουρος πλεον πως αν για καποιο λογο χρειαστει να κανω με ελαχιστη ή καθολου νικοτινη ξερω πως ο αφθονος ατμος θα με κρατησει.
Σε αντιθετη περιπτωση - να ειχα δηλαδη υγρα με ανεβασμενη νικοτινη - ισως PG που δεν παραγει πολυ ατμο σιγουρα δεν θα μπορουσα να ατμιζω ολη μερα - ατμιζω ολη μερα !!! - και η απολαυση της ομιχλης σιγουρα θα μου ελειπε !!!!

Πιστά Φίλατμος !!!!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359762 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114182 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110649 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374707 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328058 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1061 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29332 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F