vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

799 επισκέπτες, 5 χρήστες
mathimatikos1966, anetost, Milarepa, zamploutos, Methodios

Συνέντευξη Τύπου 12/7/2016

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• 4118
  • Φύλο: Άντρας
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
Απ: Συνέντευξη Τύπου 12/7/2016
« Απάντηση #90 στις: Ιουλίου 12, 2016, 20:33 »
...επιεικώς απαράδεχτη συμπεριφορά καλής κόσμο να κανεις παράπονα και δεν κανεις κάτι ούτε πρότασης ούτε ανάλυσης ούτε τίποτα ( αδιάβαστοι λοιπόν ) το να "εξαπολυεις" καταγγελίες για τυχόν μεγαλομετόχους και λοιπά ( τα τρελα που ελεγε η πετρα ) χωρίς απόδειξης το καλύτερο είναι να γελοιοποίησε .... δυστυχώς όλη αδιάβαστοι και μονο το παρόν δώσανε ..... συγχαρητήρια στους δυο γιατρούς που ευτυχώς σώσανε το φιάσκο .... όσο λοιπόν και να κοροϊδευόμαστε δυστυχώς για μένα (και μονο για μένα ) αποτύχατε ...

Αν κρίνω από την ορθογραφία σου και το συντακτικό σου, εσύ θα πρέπει να είχες ρίξει πολύ διάβασμα στα μαθητικά σου χρόνια, ε?
Κάνε μας τη χάρη ρε φίλε και κράτα για πάρτη σου την κριτική σου, όχι για κάποιον άλλο λόγο αλλά γιατί αν και παλιός ατμιστής, όταν ζητήθηκε βοήθεια και στήριξη στην όλη προσπάθεια, δεν σε είδα να βγεις μπροστάρης να βοηθήσεις, τώρα σε βλέπω όμως να σηκώνεις τη σημαία της εκ των υστέρων και εκ του ασφαλούς κριτικής.
Και ποια τρελά είπε η πέτρα? Ξέρεις εσύ κανένα δημόσιο σύστημα υγείας που να διαθέτει κέντρο διακοπής του καπνίσματος, να πάει κανείς με το βιβλιάριο υγείας και να του γράψει ο γιατρός τα φάρμακά του? Δεν είναι ιδιωτικά αυτά τα κέντρα διακοπής καπνίσματος? Δεν πληρώνεις αδρά την κάθε επίσκεψη? Δεν έχει οικονομικό συμφέρον ο κάθε πνευμονολόγος που διατηρεί ένα τέτοιο ιδιωτικό ιατρείο? Θες αποδείξεις για το αυταπόδεικτο ότι ο επαγγελματίας της υγείας αντιδρά απέναντι στον ατμό, μηρυκάζοντας την καραμέλα περί μη γνωστών μακροχρόνιων επιπτώσεων -αφού δεν έχει να αντιτάξει και κάποιο άλλο επιστημονικό επιχείρημα- για να κρατησει την πελατεία του?
Καμιά άλλη πιο ουσιαστική παρατήρηση για το ...φιάσκο, έχεις να μας κάνεις?

Αποσυνδεδεμένος Papadopoulou Ioanna

• 949
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #91 στις: Ιουλίου 12, 2016, 20:38 »
Μπράβο σε όλα τα παιδιά που κατέθεσαν μαζί με τις "ιστοριούλες" τους τον προσωπικό τους χρόνο,ψυχή,τα χρήματα τους,για να εκπροσωπήσουν και όλους εμάς.Προσωπικα νιώθω περήφανη γι'αυτους!

Αποσυνδεδεμένος Rbmkn4

• **
  • 353
« Απάντηση #92 στις: Ιουλίου 12, 2016, 20:38 »
Συγχαρητηρια και μπραβο σε οσους μοχθησαν και το διοργανωσαν. Μακαρι να ακουστουν.

Αποσυνδεδεμένος Diver

• 692
  • H νεκροψία θα δείξει ....
« Απάντηση #93 στις: Ιουλίου 12, 2016, 20:46 »
Αν και προβληματίστηκα στην αρχή  με τις βολές της Πέτρας προς τους πνευμονολόγους , όσο το σκέφτομαι , τόσο μου αρέσει .
Κάτι που όλοι συζητάμε μεταξύ μας , αλλά ποτέ δεν βγήκε προς τα έξω.
Ίσως να ήταν η πιο καλή στιγμή για να βγει από ένα απλό πολίτη .
Είτε αυθόρμητα , είτε μελετημένα ...........πολλά μπράβο .

Αποσυνδεδεμένος unclesarda

• *
  • 61
« Απάντηση #94 στις: Ιουλίου 12, 2016, 20:47 »
αν η ορθογραφία δεν είναι καλή δυσλεξία λέγεται , ειπα την γνώμη μου και μονο την δικη μου , δεν μου ζητήθηκε κάτι από κάποιον ( και στην τελική ειπα καλά κάνανε) δεν είμαι μονος μου στον καναπέ το αν έχω δόση η όχι στην κοινότητα δεν θα το κρίνω εγώ , το να καταγγέλλεις έτσι χωρίς απόδειξης νομικά είναι επιλήψιμο και παίζουν και αγωγές , psixzobarmaka και καταγγελίες καλο ήτανε να μην ειπωθούν .... τώρα αν δεν σας αρέσει μια ali γνώμη μπορούν η admin να την σβήσουν να μην σας χαλα τα ματια σας .... δεν προσπαθώ να μάθω η να περάσω την γνώμη μου σε κανέναν απλός την εκφέρω ....τώρα η επίθεσης νομίζω είναι περιττές "ανοθρογραφε" καναπεδάκια κτλ νομίζω περιττεύουν είμαστε όλη νοήμον άθρωποι και μπορούμε να συζητήσουμε κοσμια ....

Αποσυνδεδεμένος Lorentzo

• *
  • 71
« Απάντηση #95 στις: Ιουλίου 12, 2016, 22:42 »
Επιτέλους είδαμε ένα πάνελ της προκοπής με ανθρώπους να μιλάνε απλά,κατανοητά,απέριττα,εμπεριστατωμένα,αληθινά.
Ασχέτως εαν ανήκουμε στους ατμιστές ή όχι,
αυτό το πάνελ ήταν όαση σε όλα τα επίπεδα ,
άριστοι ανεξαιρέτως όλοι  οι συμμετέχοντες
η δε petra που στηλίτευσε τα καθεστωτικά συμφέροντα ήταν φανταστική :yes:

Αποσυνδεδεμένος Yeti

• **
  • 394
  • Jordan. Καλλιτέχνης (...εν αγνοία της Τέχνης)
    • Red-Knot Photography
« Απάντηση #96 στις: Ιουλίου 12, 2016, 22:44 »
Τρύφωνα, είσαι μεγάλος (τεράστιος!...)  ;D
Βούλα, είσαι Θεά!

Αποσυνδεδεμένος microchip

• 1436
  • 11/01/2013 18:30
« Απάντηση #97 στις: Ιουλίου 12, 2016, 22:46 »
Κάμερες μικρόφωνα laptop wifi κινητά συνδέσεις.
Δώσε βύσμα πάρε καλώδιο θέλω link που είναι ο αντάπτορας θέλω μικρόφωνα.
Και κάποια στιγμή συνειδητοποιείς ότι δεν είναι οι τεχνικοί της Χ εταιρείας.
Είναι μέλη του φόρουμ.
Είστε απίστευτοι!!!

Ευχαριστώ πολύ όσους ενθάρρυναν στήριξαν οργάνωσαν δούλεψαν.
Σας είμαι βαθιά υποχρεωμένος.  :respect:

Αποσυνδεδεμένος Yeti

• **
  • 394
    • Red-Knot Photography
« Απάντηση #98 στις: Ιουλίου 12, 2016, 22:47 »
Μιά εικόνα, χίλιες λέξεις...  :D

Αποσυνδεδεμένος Lorentzo

• *
  • 71
« Απάντηση #99 στις: Ιουλίου 12, 2016, 22:48 »
Επιτέλους είδαμε ένα πάνελ της προκοπής με ανθρώπους να μιλάνε απλά,κατανοητά,απέριττα,εμπεριστατωμένα,αληθινά.
Ασχέτως εαν ανήκουμε στους ατμιστές ή όχι,
αυτό το πάνελ ήταν όαση σε όλα τα επίπεδα ,
άριστοι ανεξαιρέτως όλοι  οι συμμετέχοντες
η δε petra που στηλίτευσε τα καθεστωτικά συμφέροντα ήταν φανταστική :yes:

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• 3068
  • Ναυαγοσώστης σε πιτσαρία καλλυντικών
« Απάντηση #100 στις: Ιουλίου 12, 2016, 22:49 »
Πυροβολάει με τα μάτια ο κατάσκοπος... :))

Στάλθηκε από το E6553 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Psitgr

• 761
« Απάντηση #101 στις: Ιουλίου 12, 2016, 22:50 »
http://www.zougla.gr/greece/article/i-kinotita-elinon-atmiston-vgeni-stin-antepi8esi-gia-to-nomosxedio-peri-tou-ilektronikou-tsigarou

...

Θείο , μόνος σου έχεις διαχωρίσει τον εαυτό σου απο την κοινότητα (ή τουλάχιστον την εδώ κοινότητα )

όσο λοιπόν και να κοροϊδευόμαστε δυστυχώς για μένα (και μονο για μένα ) αποτύχατε ...

Οπότε μην παραπονιέσαι τώρα που δεν σε κάνουμε παρέα να τα πούμε σαν φιλαράκια ήρεμα κι ωραία..

Και αν ήσουν φίλος μου, θα σου έλεγα να μην κάνεις παρέα με αποτυχημένου, για να μην σου βγει και εσένα το όνομα.. ;)

Αποσυνδεδεμένος Yeti

• **
  • 394
    • Red-Knot Photography

Αποσυνδεδεμένος Kikas

• 1037
  • Έχω ξεφύγει λέμε..!
« Απάντηση #103 στις: Ιουλίου 12, 2016, 22:53 »
Παρακολούθησα το περισσότερο μέρος της συνέντευξης στο διάλειμμα για φαγητό κρατώντας το κινητό στο αυτί για να ακούω καλά καθώς είχε θόρυβο (δεν σκέφτηκα να πάρω τα ακουστικά μαζί μου). Ένιωσα πολύ περήφανος σαν ατμιστής που ακούστηκε το δίκιο και το σωστό! Μόλις χθες είχα μια συζήτηση στη δουλειά που με τρέλανε. Πετάει η άλλη την κοτσάνα: ένας γιατρός μου είπε ότι καλύτερα να κάνεις  κανονικό τσιγάρο παρά να βάλεις στο στόμα σου αυτό τον καρκίνο. Απάντησα λέγοντάς ότι όποιος της είπε τέτοιο πράμα είναι τσαρλατάνος και όχι γιατρός. Άι στα κομμάτια με την ασχετοσύνη τους πλέον!
Εύγε παιδιά! Μπράβο σας!
Σας ευχαριστώ!

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 12, 2016, 23:05 από Kikas »

Αποσυνδεδεμένος Yeti

• **
  • 394
    • Red-Knot Photography
« Απάντηση #104 στις: Ιουλίου 12, 2016, 22:54 »
.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 973 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114122 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359699 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449961 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110612 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374668 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327962 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1045 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6405 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15263 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29309 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99858 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F