vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

378 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, treloneritis, camber

Fodi F2 από την Hcigar

Απ: Fodi F2 από την Hcigar
« Απάντηση #375 στις: Αυγούστου 19, 2016, 11:28 »
και να την βγαλεις δεν εχεις διαρροες...................εχει αναφερθει λιγο πιο πισω :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Giorgos F

• 1238
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #376 στις: Αυγούστου 19, 2016, 12:05 »
Περίπτωση Hurricane για μένα και ο Fodi, απο την πρώτη εντύπωση. Η σφιχτή του (μια τρύπα) "γδέρνει". Άντε να ψάχνω για κάτι ξεχασμένα υγρά χαμηλότερης νικοτίνης απο αυτή που κάνω καθημερινά :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος yian

• **
  • 498
« Απάντηση #377 στις: Αυγούστου 19, 2016, 12:38 »
Με κάνατε να τον παραγγείλω με αυτά που διαβάζω :))
Ελπίζω μόνο η τζούρα του να είναι σφιχτή τσιγαρίσια γιατί τελευταία όλο και περισσότερα μποφόρ φυσάνε και με έχει πιάσει μια απογοήτευση..

Αποσυνδεδεμένος atsirtsis

• **
  • 270
« Απάντηση #378 στις: Αυγούστου 19, 2016, 15:39 »
Παρέλαβα κι εγώ σήμερα σε μαύρο, πολύ καλές πρώτες εντυπώσεις όπως έχουν αναφερθεί άλλωστε από πολλούς.
Μια ερώτηση μόνο (κάπου είχε γραφτεί και δεν το βρίσκω): Για να μειώσουμε το χτύπημα σηκώνουμε ή κατεβάζουμε την αντίσταση?

Αποσυνδεδεμένος ati

• 501
« Απάντηση #379 στις: Αυγούστου 19, 2016, 15:44 »
Ισχύει, αν η αντίσταση είναι ψηλά το χτύπημα μεγαλώνει αφού είναι και πιο κοντά στο στόμα. Ψηλά δυνατότερο κάτω χαμηλότερο χτύπημα. Μη  φανταστείς τρελή διαφορά είναι όμως εμφανής.

Αποσυνδεδεμένος atsirtsis

• **
  • 270
« Απάντηση #380 στις: Αυγούστου 19, 2016, 15:48 »
Ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω στο επόμενο στήσιμο. 
Αλλάζει κάτι άλλο στη συμπεριφορά του ατμοποιητή με την αντίσταση χαμηλά (γεύση π.χ.)?

Αποσυνδεδεμένος ati

• 501
« Απάντηση #381 στις: Αυγούστου 19, 2016, 15:56 »
Χαμηλά η γεύση είναι πιο έντονη επειδή ο αέρας χτυπά την αντίσταση άμεσα. Για μένα το ιδανικό είναι η αντίσταση να βρίσκεται στο κέντρο του deck όσο αφορά το ύψος. 

Αποσυνδεδεμένος CONAN100

• *
  • 37
« Απάντηση #382 στις: Αυγούστου 19, 2016, 22:02 »
Δουλειά δεν είχε ο διάολος.... έκανε αλχημείες

Πριν μπω στον κόσμο των Genesis ατμοποιητών είπα να δοκιμάσω την απόδοση του mesh πάνω στον Fodi F2. 

Και ιδού τα αποτελέσματα.

Μιας και αρχάριος στο mesh έστριψα μια αντίσταση με ατσάλι και έλεγχο της θερμοκρασίας για να αποφύγω τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Τώρα βρίσκομαι στο δεύτερο τανκάκι και αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι έχω ένα βελούδινο ατμό με τουλάχιστον 20%  περισσότερη γεύση.

Έχασα όμως λίγο σε χτύπημα.

Ή τροφοδοσία παραδόξως λειτουργεί τέλεια. Προφανώς βαμβάκι και mesh συνεργάζονται καλά.

Αποσυνδεδεμένος ati

• 501
« Απάντηση #383 στις: Αυγούστου 19, 2016, 22:06 »
Το βαμβάκι περνά και μέσα από το mesh ή απλά το τροφοδοτεί; Μου πέρασε και μένα από το μυαλό αντί για βαμβάκι να χρησιμοποιήσω φιτίλι. 

Αποσυνδεδεμένος CONAN100

• *
  • 37
« Απάντηση #384 στις: Αυγούστου 19, 2016, 22:14 »
Όχι μέσα, απλά κάλυψα καλά τις άκρες του mesh με βαμβάκι.
Και έκοψα και τις άκρες του mesh λίγο διαγώνια έτσι ώστε να αυξήσω την επιφάνεια επαφής.

Αποσυνδεδεμένος ati

• 501
« Απάντηση #385 στις: Αυγούστου 19, 2016, 22:18 »
Ενδιαφέρον, αν βρω χρόνο θα πάω να πάρω αύριο φιτίλι 2 και 3mm να τον στήσω, να δω τι γίνεται, γιατί με το mesh δεν έχω εμπειρία. Με meσh έχω δει στήσιμο που το mesh πηγαίνει μέσα στο τανκ και το βαμβάκι τροφοδοτεί την αντίσταση από το mesh. Το δικό στήσιμο είναι το ανάποδο και είναι πιο ενδιαφέρον γιατί το mesh τροφοδοτεί την αντίσταση.

Αποσυνδεδεμένος Deimos

• **
  • 476
« Απάντηση #386 στις: Αυγούστου 19, 2016, 22:33 »
Χρειάστηκαν τρία πράγματα.
Υπομονή.
Ένα ετερόκλητο εξάρτημα  αποστάτης από το αρνητικό ποστ ενός anima RDA σαν συστολή στο airflow.
Ένα απο τα πρώτα ντριπ τιπ του SVOE αρκετά μακρύ με σφαιρική απόληξη και μικροσκοπικό άνοιγμα.
Μετά από τις μετατροπές πιστεύω πως πήρα αρκετά από αυτά που ζητάω από έναν ατμοποιητή.
Νομίζω ότι αρκετές λέξεις έχουν χάσει την αρχική τους σημασία από τότε που άρχισα εγώ να τις χρησιμοποιώ στο άτμισμα πόσο μάλλον από τότε που ξεκίνησε γενικά το άτμισμα. Δεν αρκεί μιά σφιχτή ρύθμιση ενάμιση πόντο μακρυά από την αντίσταση για να πάρεις την αίσθηση και την γεμάτη γεύση της σφιχτής εισπνοής.Χρειάζεται δύναμη ταχύτητα και συγκέντρωση του αέρα στην αντίσταση, περιορισμένη καμπάνα για να δουλευτεί και να κρατήσει θερμοκρασία και καμινάδα για να στροβιλιστεί και να ομογενοποιηθεί. Το συγκεκριμένο airflow κάτω από την αντίσταση είναι τεράστιο μου θυμίζει subtank ή μάλλον τον V5 πριν πάρω το M2L κιτ. Μπορεί να είμαι εγώ λάθος, ισχύει το "τόσο ξέρω, τόσο λέω" αλλά όπως γνώρισα και θεώρησα δεδομένα εγώ αυτά που πάσαραν τότε οι κατασκευαστές, έτσι συμβαίνει και τώρα με τους νεότερους που είναι και περισσότεροι μόνο που τα δεδομένα είναι κάπως διαφορετικά.
Γενικά διαπιστώνω οτι είναι τελείως απροβλημάτιστος κι αφού τον έφερα στα μέτρα μου παραμένει.
Πάντως αν ήταν έτσι θα κάναμε απλά μια μικροσκοπική τρύπα σε ένα σιλικονάτο προστατευτικό δαχτυλίδι κι από εκεί και πέρα όλοι οι ατμοποιητές ας πούμε ο velocity θα γίνονταν ο ορισμός του τσιγαρίσιου. :nonono: 

Αποσυνδεδεμένος ati

• 501
« Απάντηση #387 στις: Αυγούστου 19, 2016, 23:15 »
Αγαπητέ φίλε @Deimos ας ορίσουμε επιτέλους την σφικτή τσιγαρίσια τζούρα για να έχουμε και ένα σημείο αναφοράς πέρα από τις ατμιστικές προτιμήσεις του καθενός μας ξεχωριστά, που είναι δεδομένες. Αν υποθέσουμε ότι τσιγαρίσια σφικτή τζούρα είναι όταν ρουφώντας τα μάγουλα πρέπει πιάνουν αμυγδαλές, τότε όχι ο Fodi δεν είναι τσιγαρίσιος. Αν υποθέσουμε ότι οι Kayfun και Xpromizer είναι τσιγαρίσιοι ατμοποιητές τότε ναι ο Fodi F2 είναι τσιγαρίσιος και με το παραπάνω αφού έχει και πιο σφικτή τζούρα. Τώρα για γεύση και παραγωγή ατμού δεν θα μιλήσω τους έχει και τους δυο για πλάκα, πάντα σύμφωνα με την προσωπική μου άποψη. 

Αποσυνδεδεμένος tzifos_f1

• 874
  • ζωή ποδήλατο
« Απάντηση #388 στις: Αυγούστου 19, 2016, 23:25 »
@Deimos , αν μπορείς και θές, βάλε σε παρακαλώ καμιά φώτο από τις αλλαγές και το στήσιμό σου και λεπτομέρειες γι'αυτό. :-[
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 19, 2016, 23:31 από tzifos_f1 »

Αποσυνδεδεμένος chris03

• **
  • 404
« Απάντηση #389 στις: Αυγούστου 19, 2016, 23:30 »
Πρωτο στησιμο με 30 αρι κανθαλ,3αρι αξονακι στα 1.6 ωμ.Εχουμε κ λεμε,γευση πολυ καλη λογω τροφοδοσιας πιστευω,χτυπημα στο θεο λογω πολυ υγρης τζουρας,κ αυτο βοηθαει επισης στη γευση,ντουμανι μετριο ομως κ εκει απογοητευτηκα για αρχη!Δοκιμασα διαφορες τιμες watt για να σας προλαβω!τι στησιμο προτινεται για να γλιτωσω χρονο κ κοπο?Παντως το χτυπημα με 3αρι queenside για μενα ειναι υπερβολικο θα πω!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351384 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104207 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96274 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321463 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602297 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11601 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3104 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609832 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154978 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161971 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4361 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17725 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias