Ζηλευωωωωωωωωωωωωω

Μπράβο ρε Γιώργο καλοατμιστο άντε να δούμε κι εμείς άσπρη μέρα. Πότε θα είναι διαθέσιμο μωρέ;

Συγχώνευση μηνυμάτων: Νοε 14, 2011, 14:45
Από το Σάββατο το μεσημέρι είμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του lavatube μου το έκαναν δωράκι

. Είναι το πρώτο mod που έχω και μπορώ να πω πως είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Του έχω κοτσάρει επάνω τον Α2 και πάει σφαίρα. Αυτό που ανακάλυψα είναι ότι έχει βολτόμετρο (με 6 κλικ στο power) και μετράει την στάθμη της μπαταρίας για να ξέρεις που βρίσκεσαι, από 4,2 γεμάτη μέχρι 3,4 που μετά τα παίζει και δεν έχει αντοχή για να ατμισεις άλλο. Έβαλα πολυμετρο και μέτρησα τις τάσεις του και βγάζει όντως αυτό που γράφει η οθόνη και με ατμοποιητη επάνω έχει μια πολύ μικρή απόκλιση δλδ αυτή την στιγμή εγώ έχω επάνω τον Α2 με αντίσταση στα 2,1Ω και ατμιζω στα 4,2V και το πολυμετρο με τον ατμοποιητη πάνω μου δείχνει 4,14V. Επίσης μέτρησα για να δω που κόβει και κόβει γύρω στα 2.2Α Δηλαδή μπορεί να λέει στην οθόνη πχ 6V αλλά αυτό θα δώσει το μέγιστο μέχρι τα 2,2Α. Από ότι μέτρησα εγώ με 2,1 αντίσταση μου φτάνει μέχρι 4,6V η τάση από εκεί και πάνω όσο και να ανεβάσω την τάση στην οθόνη η τάση που δίνει δεν αλλάζει.
Αυτά προς παρών σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος πολύ και να πω την αλήθεια πιο πολύ παιδεύομαι με το Α2 και το setup του :angry_orange:επειδή τον έχω μόλις 4 μέρες παρά το mod.