[justify]
Στάλθηκε από: JoeBarTeam
[/justify]
[justify]@shadockan, καλησπέρα.
Ό,τι και να γράψεις είναι υπερπολύτιμο. Προσωπικά θα μιλήσω (θα βγω λίγο εκτός θέματος, βρήκα και άπλετο χρόνο σήμερα). Με το παράδειγμα του πλέγματος. Πριν το πιάσω στα χέρια μου είχα φροντίσει να συμβουλευτώ δικά σας θέματα, εδώ στο φόρουμ, κι ασφαλώς έπεσα επάνω σε σένα. Μίλησα και είδα φίλους ατμιστές. Πολύτιμη βοήθεια που δεν πρέπει να μένει στα σκοτάδια (γι' αυτό υπάρχει και παράπονο προς κάποια παλιά μέλη). Θέματα αλυσίδα, βασικά και απαραίτητα. Από μία απλή 18650, μέχρι την ασφαλή χρήση ενός μηχανικού μοντ, ή ακόμα, μέχρι τι είναι η ισχύς και τι όχι. Ασφαλώς και δεν λέω για μασημένη τροφή ή να κάτσει ο νεοεισερχόμενος να τα περιμένει στο πιάτο. Όμως κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται, όσες φορές κι αν χρειαστεί.
Στο θέμα τώρα. Η διαδικασία που ακολούθησα ήταν πιο απλή, εκτός του ότι δεν ήθελα να πάω κατευθείαν στα βαθιά, ήθελα να είμαι και όσο πιο σίγουρος γίνεται. Δεν σκέφτηκα καν να παντρέψω 2 πλέγματα (π.χ. 200, 400), ή δεν ακολούθησα και τη διαδικασία με το νερό. Ελπίζω να φτάσω σε παραπάνω επιλογές όπως αυτή που λες. Όπως κι αν έχει, ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα. Ελπίζω να συνεχίσει να μαλλιάζει η γλώσσα σου γιατί είναι απαραίτητες αυτές οι συμβουλές.
[/justify]
Εκτος του οτι παρα πολλοι δεν εχουν πλεον τη διαθεση να γραψουν , δυστυχως πολλες φορες υπαρχει και η νοοτροπια της αρνησης σε συμβουλες παλαιοτερων ατμιστων απο πολλους νεοτερους.
Ειναι αυτο το κατι που εχουμε σαν ανθρωποι γενικα , που μας κανει να κοιταμε τα πραγματα μονο με τα δικα μας ματια και δεν βλεπουμε οτι αυτος που εγραψε ή ειπε κατι , μπορει να εχει βρεθει σε αναλογη θεση και βρηκε τη λυση.
Ανερουμε πολλες φορες καποιες συμβουλες , γιατι ... ''ο φιλος μου ειπε κατι αλλο και εσενα δεν σε ξερω....''
Υπαρχει ομως και μια πιθανοτητα ''ο φιλος σου να μην εχει και την καλυτερη γνωση''.
Απο τη στιγμη λοιπον που δεν
θελει καποιος να ακουσει , ''εγω'' γιατι να ασχοληθω ;;;
Δε μαλλιαζει η γλωσσα μου και ας εχουν γραφτει με προσβολες και χαρακτηρισμους , οτι γραφω σε πολλα και πολυ ..... για να γινω γνωστός .....
Γνωστός στο Facebook και στα φορουμς , ποτε δεν προσπαθησα να γινω.....
Αν δω ή αν διαβασω ομως κατι και μπορω να βοηθησω ή να ξεμπλεξω καποια κατασταση ....... , θα το κανω ...
Αν καποιος χρειαστει βοηθεια και μπορω / ξερω , θα τη δωσω .
Αυτη ειναι και η αποστολη του φορουμ.......
Παντα κατα τη γνωμη μου .......
Τεσπα ......
Συμβαινουν κι αυτα ....
Παμε παρακατω ......
δεν είναι για Clapton ο συγκεκριμένος
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Υπαρχουν Clapton και με πιο λεπτα συρματα ή μπορει καποιος να φτιαξει αντισταση Clapton και με πιο λεπτα συρματα .
Προσωπικα ομως πιστευω οτι τετοιου ειδους αντιστασεις , δεν εχουν κανενα οφελος .
Χρειαζονται πολυ ενεργεια για να αποδοσουν και στην ουσια ο ενθουσιασμος ερχεται απο το μεγεθος της καταναλωσης ενεργειας , δηλαδη τα Watts ..........
Η αποδοση ειναι ελαχιστα ανωτερη και δε νομιζω να αξιζει η ταλαιπωρια για τοσο μικρο ποσοστο βελτιωσης στην αποδοση......
Παντα προσωπικη αποψη βεβαια .