Αναμενόμενο να βρεθούν φυσικά οι εξαιρέσεις, που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Και για να είμαι εντάξει, είναι δεκτές όλες οι προτάσεις, διορθώσεις και καλόπιστες κριτικές, είτε θετικές, είτε αρνητικές.
Συστήνω σε όλους να ρίξουν μια προσεκτική ματιά στο λινκ με το ιστορικό που ανέβασε ο Λευτέρης. Τον οποίο θα συμπληρώσω, λέγοντας ότι ούτε μετάλιο ζητάμε, ούτε τίτλους και χρυσόβουλα, ούτε προτομές σε κεντρικούς δρόμους, ούτε να ονομάσουν κάποια οδό από εμάς. Δεν είμαστε ούτε ατμοσυνδικαλιστές, ούτε ατμοπατέρες (και μια ατμομάνα). Το μόνο που ζητάμε είναι να μας ακούσουν, καθώς μέχρι στιγμής ακούν μόνο την πλευρά των "ειδικών" και ενίοτε και τις θέσεις των εμπόρων. Τώρα, θα ακουστούν και οι ατμιστές. Οι καθημερινοί άνθρωποι που μπορεί να έχουν βρει την υγειά τους με μία ego και ένα CE4, ή με τον εξοπλισμό των €5000. Δεν κάνουμε διακρίσεις. Δεν μας ενδιαφέρει αν έχει κάποιος το χ ή το ψ εργαλείο. Δεν υπάρχει μίνιμουμ εμπειρίας, χρόνου στον ατμό, υγρών που έχει δοκιμάσει ο καθένας ή λίτρων βάσης σε στοκ. ΌΛΟΙ μπορούν να βοηθήσουν. Αρκεί να θέλουν.
Αν θέλει κάποιος να στηρίξει την προσπάθεια, είναι more than welcome που λέγαμε και το χωριό μου. Αν πάλι δεν θέλει, είναι επιλογή του. Το να υπονομεύεται όμως η ΜΟΝΑΔΙΚΗ κίνηση που έχει γίνει ποτέ από ατμιστές ώστε να ακουστούν, είναι ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Επιθυμία μου, είναι να πάνε όλα τόσο καλά ώστε να μην χρειαστεί να κάνουμε την οποιαδήποτε άλλη κίνηση, και όλο αυτό το θέμα να αποτελέσει απλά μια ευχάριστη ανάμνηση. Να ξεχαστούν ακόμα και τα ονόματά μας. Επειδή γνωρίζω ότι με αυτή μου την επιθυμία κινδυνεύω να χαρακτηριστώ υπό την επήρρεια παραισθησιογόνων, ξέρω ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Οπότε, αν οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα είμαι (είμαστε) εδώ και για τη συνέχεια.
Όποιος λοιπόν αποφασίζει να πετάξει την οποιαδήποτε ατάκα στον αέρα, για τους δικούς του λόγους, κατηγορώντας βλακωδώς, ας έχει τουλάχιστον να επιδείξει κάτι το οποίο έκανε για να βοηθήσει. ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ και ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Για την προστασία της δικής του αξιοπρέπειας. Αν έχει...