vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

UPDATE 2 και 3 : Και μετά την επιστολή, μια Συνέντευξη Τύπου

Αποσυνδεδεμένος vamaxin

• 1203
  • Φύλο: Άντρας
Απ: UPDATE 2 και 3 : Και μετά την επιστολή, μια Συνέντευξη Τύπου
« Απάντηση #165 στις: Ιουλίου 05, 2016, 17:03 »
Η ταβέρνα και τα διπλανά στρηπτητζαδικα με θέα το γκαραζ του ξενοδοχείου εχουν κλείσει εδώ και κάτι χρόνια ;)

Αποσυνδεδεμένος alldaynews

• 629
« Απάντηση #166 στις: Ιουλίου 05, 2016, 18:27 »
Φαντάζομαι να είμαστε κανα μισάωρο πριν την συνέντευξη εεεε??

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Rasta

• 1411
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
« Απάντηση #167 στις: Ιουλίου 06, 2016, 00:43 »
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και πολλά μπράβο σε όσους έμπρακτα συμμετέχουν  :101010:

Αποσυνδεδεμένος agaida

• *
  • 12
« Απάντηση #168 στις: Ιουλίου 06, 2016, 01:14 »
Eνα ΜΠΡΑΒΟ και πολλα ευχαριστώ για αυτη την κινηση !Το να γράφουμε στο προσχέδιο νομου παράπονα δεν θα εβγαζε πουθενα παρολο που το εκανα !Αυτη ειναι η πιο σωστή κίνηση και ενα πολυ μεγαλο βημα !
Θα προσπαθήσω να ειμαι εκει (λογο ωρας) εκτος αιθούσης .
Και παλι ευχαριστω !

Αποσυνδεδεμένος Atoner

• **
  • 298
  • Σοβαρος ΝΑΙ σοβαροφανης ΠΟΤΕ!!!
« Απάντηση #169 στις: Ιουλίου 06, 2016, 13:37 »
Δεν έχω άλλα λόγια να πω.Κάποτε στερεύουν και αυτά μπρος στις εξελίξεις.Και εφόσον στέρεψαν τα λόγια ,και δεν έχω άλλο τρόπο να βοηθήσω ,σας αφιερώνω αυτό ,με την καλή δύναμη να είναι συνοδοιπόρος σας.Αν είναι offtopic θα παρακαλούσα να διαγραφεί ,η' μεταφερθεί.Η κρίση μου ίσως  να μην είναι η πρέπουσα,οπότε την αφήνω σε εσάς. .>>>.....

Πόσο θα ήθελα και εγώ να είμαι στην παρέα,στα άτομα που βρίσκονται και λένε τα ωραία.Σωστές φωνές,όχι στριγκλιές,με νόηση γεμάτες,και εγώ εδώ μονάχος μου να ζω σε αυταπάτες.
Ζαλίζομαι ,ανασταίνομαι όνειρο μακρινό, θαρρώ ίσος στο όνειρο μπορεί και να τους βρω.
Κάθομαι όρθιος εδώ,μα ακούω τα παιδιά,παιδί μαζί τους γίνομαι ,και πάμε ποιο μακριά.
Πέρα από τα πέρατα ,εκεί στις καταιγίδες,με λάθος κόσμο τα έβαλες,θάλασσα δεν το είδες?
Περάσαμε τα κύματα,έφυγε η αντάρα,όλα τα άλλα εύκολα ,μου φαίνονται καντάδα.Το μαύρο δεν μας νίκησε,καπνός και αναμνήσεις,και στο λιμάνι βρίσκετε κορίτσι να φιλήσεις.

6-7-2016 ώρα 13:14
http://vaping.gr πλέον.Καλοφόρετο το νέο κουστουμάκι του φορουμ μας .  :)

Αποσυνδεδεμένος izamel

• 818
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΜΑΡΙΑ
« Απάντηση #170 στις: Ιουλίου 06, 2016, 15:25 »
Μπράβο βρε παιδιά, εχετε μεγάλο τσαγανό.
 Συγχαρητήρια για όλα όσα κάνετε!  

Αποσυνδεδεμένος eckotek

• 522
  • MAKE LOVE NOT WAR
« Απάντηση #171 στις: Ιουλίου 06, 2016, 15:38 »
Μπράβο σε όλους. 
Εμείς που δεν μπορούμε να παραβρεθούμε λόγω απόστασης να ελπίζουμε σε κάποιο live streaming για να ενημερωθούμε?

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #172 στις: Ιουλίου 06, 2016, 17:02 »
Να μην ελπίζετε. Να είστε βέβαιοι.  ;)
Θα υπάρξει Live Streaming και φυσικά θα υπάρξει και ξεχωριστό βίντεο με όλη τη συνέντευξη στο YouTube.

Αποσυνδεδεμένος johnnyk

• *
  • 26
« Απάντηση #173 στις: Ιουλίου 06, 2016, 18:05 »
Ευχαριστουμε ιδιαιτερως,τα ατομα που ασχοληθηκαν,ασχολουνται και θα ασχοληθουν με ολο αυτο...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος diego

• *
  • 82
  • Θα Φάει η Μύγα Σίδερο και το Κουνούπι Ατσάλι...
« Απάντηση #174 στις: Ιουλίου 06, 2016, 21:49 »
Να μην ελπίζετε. Να είστε βέβαιοι. ;) Θα υπάρξει Live Streaming και φυσικά θα υπάρξει και ξεχωριστό βίντεο με όλη τη συνέντευξη στο YouTube.
θελω intro και μουσική υπόκρουση... (στοοοο βίντεο).. Α!! και backstage!!!  ;D 
(βασικα για μπύρες δεν θα πάτε μετα? ε να μην δω να ξερω οταν βρεθούμε απο κοντά, ποιον θα εχω για αντιπαλο) 
καλή δύναμη σε όλους σας... Οσαν τα Ψηλά Βουνά σας εύχομαι τα καλύτερα την ήμερα εκείνη!!!

Αποσυνδεδεμένος mode plagal

• 501
  • happy people have no stories..
« Απάντηση #175 στις: Ιουλίου 07, 2016, 18:23 »
count on my full  support my fellow co-vapers!
λογω αποστασης δε θα ειναι αυτοπροσωπη η στηριξη μου αλλα θα συνδραμω κ εγω με οποιον τροπο μπορω!

Αποσυνδεδεμένος BLACK

• *
  • 25
« Απάντηση #176 στις: Ιουλίου 07, 2016, 23:38 »
Μπράβο παίδια!!! :thumpup:
Δύσκολη ώρα, αλλά αν σας προλάβω, έστω και προς το τέλος θα σας συνδράμω!!!

Αποσυνδεδεμένος Atoner

• **
  • 298
  • Σοβαρος ΝΑΙ σοβαροφανης ΠΟΤΕ!!!
« Απάντηση #177 στις: Ιουλίου 08, 2016, 07:19 »
             12 Ιουλίου  2026

Σαν σήμερα

2016  Η πρώτη οργανωμένη συνέντευξη Τύπου από την Κοινότητα Ελλήνων Ατμιστών η οποία ήταν  μια πρωτοβουλία απλών πολιτών, που εξέφραζε τις απόψεις και τις θέσεις μέρους αυτού του πληθυσμού,της τότε εποχής.
Η επιτυχία της ήταν απρόσμενα μεγάλη
και απαρχή για την μετέπειτα καθιέρωση του Ατμίσματος, σαν μιας μείζονος σημασίας μεθόδου,διακοπής του καπνίσματος,σώζοντας μέχρι σήμερα εκατομμύρια ανθρώπους από την μάστιγα του καπνίσματος,και τις επιπτώσεις αυτού.
Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν εκείνη την ήμερα στον τόπο τής συνέντευξης ,τις βλέπουμε στην φωτογραφία που παραθέτεται στο τέλος του κειμένου.

Άλλα σημαντικά γεγονότα της ημέρας αυτής.

http://www.cretanmagazine.gr/eidiseis/themata/san-simera/san-simera-12-iouliou-sto-cretanmagazine-gr/

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 08, 2016, 09:31 από Atoner »

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
« Απάντηση #178 στις: Ιουλίου 08, 2016, 12:30 »
Είχα κατέβει κέντρο σήμερα και έκανα μία κατόπτευση του γύρω χώρου.

Υπάρχουν αρκετά καταστήματα (καφετέριες - μπυραρίες φαγάδικακ.λ.π. ) τόσο από την κάτω πλευρά γύρω από μικρό ωραίο πάρκο
 καθώς και απέναντι από το ξενοδοχείο, για κάποιους που θα φτάσουν νωρίτερα και θα ήθελαν ένα καφέ.

Για τιμές δεν ρώτησα αλλά τα περισσότερα ήταν απλά καθημερινά καταστήματα οπότε πιστεύω θα έχουν και τιμές λογικές.
Προσωπικά μου άρεσε ένα απέναντι με πολλά λουλούδια στη πρόσοψη με φυσική σκιά μέχρι το μεσημέρι..
Η αναγνώριση ατμιστών εύκολη αφού ο καθένας θα κρατάει κάποιο μοντάκι ή η.τ. στο χέρι.Είπαμε θα πάρω και εγώ ένα
μη λειτουργικό για αναγνώριση.
Για ενημέρωση κατά τις 11.30 που πέρασα ήταν πολύ ωραίες οι καιρικές συνθήκες με ένα βοριαδάκι δροσερό και χωρίς 
καθόλου ζέστη.Όπως κοίταξα  στο meteo την Τρίτη οι καιρικές συνθήκες είναι περίπου οι ίδιες με ίδιο αεράκι.
Εξάλλου φαίνονται και στο γράφημα του aton  ;D Χαμηλή υγρασία , βοριαδάκι 32 κελσίου. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος barba_bill

• **
  • 217
« Απάντηση #179 στις: Ιουλίου 08, 2016, 12:46 »
Αν κατάλαβα καλά λες για την Ουτοπία....
https://el-gr.facebook.com/utopia.cafe.athens
Έχω κανονίσει να σας προσέξουν στις τιμές...
Σας περιμένουν (όσοι θέλετε)....

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 912 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114043 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359627 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449869 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110544 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374570 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327878 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1016 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6353 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15217 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29255 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99799 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F