vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

644 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, trollga, manoslykos, Buliwyf

Εργοστασιακοί ατμοποιητές (με έτοιμες κεφαλές) για τσιγαρίσιες - σφιχτές τζούρες

Αποσυνδεδεμένος vamaxin

• 1203
  • Φύλο: Άντρας
Πιιθανώς να αφαιρεις το κάτω μερος της κεφαλής του ναυτίλου. Αν γίνεται ,θα χρειάζεται προσοχή :)

Αποσυνδεδεμένος alexoyiorgis

• 1576
  • perception is reality
Κάποια παρανόηση έχει γίνει. Δεν ταιριάζουν ούτε με πατέντα! :nope:

Αποσυνδεδεμένος paloukaros

• 5211
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
...κάποιο ανταπτοράκι ή πατέντα πρέπει να παίζει :dontknow:
Το μόνο σίγουρο είναι οτι εγώ του έδωσα nautilus αντίσταση και την έβαλε πάνω και άτμιζε.
Αν τον ξαναδώ θα πάρω περισσότερα info για το how to...

Αποσυνδεδεμένος sotirakis37

• **
  • 205
εγω εχω κολλησει με τον nautilus aspire ειναι μακραν ο καλυτερος ατμοποιητης απο τους 5 που εχω,απλα καπου μου κατανταει μονοτονος και θελω μια εναλαγη,ειμαι σχετικα καινουριος στην μεταγραφη τσιγαρου ατμιστη,εχω 4 μηνες....
εχω τον nautilus2 αλλα μου βγαζει μια επιγευση πλαστικου,εχει θεματακια με διαροες,και ειναι πολυ μικρος για εμενα που κανω 15 ml την μερα.
απο αυτα που αναφερθηκαν στις αρχεις του νηματος μου εκανε πολυ κλικ ο Delta 16 αλλα δεν τον βρησκω ουτε ebay ουτε skroutz

Αποσυνδεδεμένος spykal1

• 980
Ο Captain nemo που ακούγεται τελευταία, είναι δύσχρηστος, αν μπορέσεις ,τελικά ,  και τα πάς καλά μαζι του.

Πάρε ένα zenith , αν χωραραει στο μοντ , επειδή εχει διαμετρο 24,5 μμ
Εναλλακτικά Nicolas by flavape , cubis 2

Αποσυνδεδεμένος 30SmokingYears

• 1731
  • Everything you can imagine is real (Pablo Picasso)
Δύσχρηστος ο Captain Nemo; Τι εννοείς;

Ένας από τους πλέον εύχρηστους ατμοποιητές που έχουν περάσει από τα χέρια μου!

Αποσυνδεδεμένος spykal1

• 980
Εκει  σχέση με την καμπάνα και την κεφαλή και μετα το τανκ. Οταν ανοιγεις το επάνω καπάκι βγαινει μαζι κ η καμπανα. Γεμιζεις κ δεν τραβάει . Δεν βιδωνει καλα την κεφαλή που εχει μείνει στη βάση?

• 1731
Πάντα κατά τη συναρμολόγηση "λιπαίνεις", με VG ή με το υγρό σου, το χοντρό o-ring του top cap.

Αφού γεμίσεις, πρέπει να ανοίξεις και τα υγρά, έτσι;

Αν η καμπάνα δεν βιδώνει σωστά στη κεφαλή, μάλλον κάτι δεν πάει καλά με την κεφαλή ή την τοποθέτησή της.

Ο ατμοποιητής είναι παιχνιδάκι, αδελφέ μου.

Αποσυνδεδεμένος spykal1

• 980
Με το χοντρο oring ok.
Aφου γεμίσω , τι εννοεις να ανοιξω και τα υγρά?
Βιδωμα καμπανας --κεφαλής οκ.

• 1731
Ο ατμοποιητής έχει ρύθμιση εισαγωγής υγρών. Όταν έχεις την καμπάνα βιδωμένη τέρμα, τα υγρά είναι κλειστά.

Αφού γεμίσεις, ανοίγεις ( ξεβιδώνεις ) 2 στροφές την καμπάνα. Τσεκάρεις αν έχεις ικανοποιητική τροφοδοσία, και αναλόγως προσαρμόζεις τη ρύθμισή σου. Αυτός είναι και ο λόγος που το drip tip κουμπώνει τόσο σφιχτά στην καμπάνα.

Αποσυνδεδεμένος spykal1

• 980
Δηλαδη θελει 2 στροφές στριβονταε  τη καμπανα απο το drip tip?
Eνα revue που είδα, δεν ελεγε τίποτα σχετικό , νομίζω

• 1731
Και από που θα τροφοδοτείται η κεφαλή με υγρό; Λες με καμμιά μέθοδο Tesla; 🙄

Αν τώρα πάλι, εμπιστεύεσαι τον reviewer, τι να πω; Μάλλον ότι αυτό το review σού δυσκόλεψε τη ζωή. 😊

Αποσυνδεδεμένος spykal1

• 980

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ

• **
  • 235
παιδιά για τσιγαρισιο πολλή σφιχτό δείτε joytech exceed d22 πολλή καλός μέχρι στιγμής δεν τον έχω  καιρό μερικές μέρες αλλά τα 30ml τα χτύπησε και συνεχίζει , τον δουλεύω με την mlt 1,2 Ω  αντίσταση στα 9 watt παίζει εξαιρετικά θα κάνω παρουσιάσει όταν κλείσει μήνα για ασφαλή συμπεράσματα .
για την ώρα πάντως στα θετικά του , καλή τιμή 20 ευρώ καλή χωρητικότητα 3,5 ml , εύκολο γέμισμα , φτηνές  αντιστάσεις ,
μικρός σε μέγεθος , τέλος πρώτη φορά που πήρα  joytech και δεν έχω θέμα με την τροφοδοσία σε 70 /30 υγρά
http://www.joyetech.com/product/exceed-d22/

Αποσυνδεδεμένος realizum

• *
  • 35
Και εγώ όσους είχα τα μαύρα χάλια με 70/30, ξεβίδωμα κτλ για να μην φαω κανά dry hit. Είχαν καταντήσει κουραστικοί. Ακόμα και ο cubis 2 με τις μεγαλύτερες εισαγωγές δούλευε καλά για κάποια ml.

Διαγραφή άμεσης παράθεσης <--Click
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 02, 2018, 00:57 από Cruiser79 »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359828 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114217 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450036 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374745 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328127 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29346 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99917 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F