vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Εργοστασιακοί ατμοποιητές (με έτοιμες κεφαλές) για τσιγαρίσιες - σφιχτές τζούρες

Αποσυνδεδεμένος spykal1

• 980
  • Φύλο: Άντρας
Εξω υπαρχουν μονο 1.5 ομ , σε πολύ καλή τιμή. 1.ομ δεν βρήκα...

Συνιστάται να αρχιζεις από 14 βατ, για καλή γευση , αλλα το υγρο ζεσταίνεται και εχεις ζεστο ατμισμα.
Εχω τον φουμιτανκ ΙΙ που ουσιαστικα δεν διαφέρει.
Κατά την γνωμη μετριος και κάπως υψηλη τιμη διάθεσης στην αγόρα.
Πολλες κλασεις; ανωτερος οCubiς pro & o Cubis  απλος
Καλυτεροι και δεν συγκρινονoνται  οι μινι τριτον και τριτον 2, Kabuki , Ego one Mega.

Αποσυνδεδεμένος Dimidom

• *
  • 74
Καλησπερα σαν νεος ατμιστης και λατρης τις τσιγαρισιας τζουρας δεν μπορουσα να μην δοκιμασω τον ναυτιλο λοιπον η πρωτη επαφη εγινε σημερα εκπληκτικος για τα γουστα μου απλα κατι που με προβληματιζει ειναι οτι με 2-3τζουρες μου ξερενει τον λαιμο και μου εχει στειλει λιγο υγρο στο στομα μηπως θελει να στρωση η φταιει κατι αλλο υποθετω οτι μου ξερενει τον λαιμο λογο τις σφιχτης τζουρας που μεχρι τωρα δεν ειχ με τον triton mini 

Αποσυνδεδεμένος NekosAthina

• 571
  • Εσύ. Πόσο θέλεις να ακουστείς;
Η ξηρότητα μπορέι να έιναι από pg ή vg ακόμα και εάν έισουν οκ με τον άλλον ο Ναυτίλος τονίζει λίγο  περισσότερο. Επίσης αν χρησημοποιείς τις 1.8 δοκίμασε στα 12-13watt. To υγρό που σου ήρθε έιναι επειδή είτε υπετροφοδοτήθηκε η αντίσταση, που μόνο άνα τραβάς υπερβολικά μακριές τζούρες θα μπορούσε να γίνει ( δύσκολο) ή πέρασε λίγο υγρό στη εισαγωγή του αέρα. Βγάλε μία την αντισταση και δές απο κάτω αν έχει μαζέψει λίγο υγρό.Συνβαίνει καμιά φορά όταν τον ξεβιδώνεις να τον γεμίσεις να ξεβιδώνεται και λίγο η αντίσταση και περνάει λίγο υγρό.

Αποσυνδεδεμένος Dimidom

• *
  • 74

Ειχε λιγο υγρο απο κατω σε μορφη υδρατμου και η αντισταση ηταν τιγκα στο υγρο το υγρο που εχω ειναι 50/50  μηπως φταιει και η εισαγωγη του αερα κι μαζευη η αντιστση υγρο η κατι αλλο ?

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 12, 2017, 00:45 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος NekosAthina

• 571
  • Εσύ. Πόσο θέλεις να ακουστείς;
Εγώ από εισαγωγή του αέρα δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα, Δοκίμασε και μια καινούργια αντίσταση για καλό και για κακό.  Αυτά είναι οτι είχα κάνει και εγώ στο δικό μου με παρόμιο πρόβλημα.Κάτι άλλο δεν μου ρχεται στο μυαλό.

Αποσυνδεδεμένος mitsogrande

• *
  • 92
Είναι καλός αυτός ο Fumytank Fumytech ??
Μπααα, τελικά με απογοήτευσε σε όλα τα επίπεδα.
Δοκίμασα και διαφορετικές αντιστάσεις αλλά τα ίδια χάλια με όλες.
Διαρροές, οι αντιστάσεις μπουκώνουν μετά απο 15ml, και πρέπει να το καθαρίζεις κάθε τρεις και λίγο γιατί βγάζει σαν μυρωδιά καμμένου χωρίς να έχει καεί η αντίσταση!

Καλησπέρα σας,

Είμαι σε αναζήτηση καινούργιου ατμοποιητή και θα ήθελα την άποψη σας ανάμεσα σε aspire Triton και σε aspire atlantis v2.

Ποιον θα μου προτείνατε?

(Τον τελευταίο μήνα ατμίζω με έναν k3 αλλά ψάχνω κάποιον ατμοποιήτη με πιο "σφιχτές-έντονες τζούρες"

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Αποσυνδεδεμένος GK1980

• 523
Ο triton με την 1.8 αντίσταση είναι για τσιγαρισιες ,αλλά αν θες σε πιο σφιχτή τσιγαρισια ο nautilus και ο nautilus mini είναι αυτό που ψάχνεις!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 28, 2017, 09:53 από GK1980 »

Αποσυνδεδεμένος sakis6

• *
  • 11
χάλια μαύρα είναι,μόνο με τις δικιές του αντιστάσεις και μόνο ντουμάνια.για τσιγαρίσιες με αντιστάσεις τρίτων τίποτα

• *
  • 92
O ιδιοκτήτης της εταιρείας τόση διαφήμιση δεν του έχει κάνει.
Σε όποια συζήτηση έχω βρεθεί τον διαφημίζω συνέχεια!

Αποσυνδεδεμένος ΤΖΙΒΑΣ35

• **
  • 104
με εχεις μπερδεψει πιο πανω τον κραζεις και τωρα τον διαφημιζεις? επειδη και εγω τον εχω και ειμαι ευχαριστημενος τωρα πειραματιζομαι με αντιστασεις να σε ρωτησω με 1.2 αντιστασεις σε τι watt  προτιμας να ατμιζεις γλυκες γευσεις? γιατι σε thread για ποσα watt atmizete γραφουν για πολλους αλλους ατμο αλλά οχι αυτον και με 1.2 αντιστασεις λενε απο 12 εως και 22 και εχω μπερδευτει και επειδη ειμαι νεος ατμιστης δεν μπορω να καταλαβω με δοκιμες πιο με καθεται καλυτερα θα ήθελες να με δωσεις τα φωτα σου ή τις αποψεις σου? Ευχαριστω

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 02, 2017, 06:50 από Tem »

• *
  • 92

Αυτον κράζω...ίδια εταιρεία διαφορετικό μοντέλο!

Αποσυνδεδεμένος ΤΖΙΒΑΣ35

• **
  • 104
Μαλιστα παρεξηγηση λοιπον. Οχι εγω ειμαι κατοχος του fumytank mini 3 που εχεις και στη φωτογραφια στη προηγουμενη αναφορα σου και ειμαι ευχαριστημενος μηπως θα μπορουσες να με απαντησεις-βοηθησεις στο υπολοιπο σκελος της προηγουμενης μου ερωτησης περι 1.2 και watt?

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 02, 2017, 06:50 από Tem »

• *
  • 92
Εμένα στα 15w με βολεύει, όσο περνάνε οι μέρες και είναι στα τελειώματα της το πάω μέχρι 17w.
To θέμα είναι πόσο σε βολεύει εσένα προσωπικά.
Εγώ βάζω τις αντιστάσεις της Eleaf...οι δικές του δεν μου κάνουν καθόλου!

Αποσυνδεδεμένος ΤΖΙΒΑΣ35

• **
  • 104
Και εγω με τις δικες του fumytech 1 ohm ξεκινησα που ειναι πολυ καλες και ήμουν ευχαριστημενος, αλλά δεν μπορεσα απο πουθενα εξω ή απο ελλαδα να τις βρω κατω απο 3 ευρω τη μια. Αλλά μετα ειδα απο montechristo οι eleaf με βγαινουν πολυ μα πολυ πιο οικονομικα αν τις περνω σε κουτια των 5 μαζι και παιρνω αρκετες για να μην τρεχω ολη την ωρα σε μαγαζι. Πηρα τωρα για αρχη 5 των 1.2 και 5 των 1.5 και δοκιμαζω για να δω που θα κατασταλαξω. Εχει και 0.75 αλλα δεν πηρα ακομα και δεν ξερω αν θα βγουνε καλυτερες ή οχι.

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 06, 2017, 13:31 από Cruiser79 »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359881 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114238 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450074 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110716 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374784 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328162 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1070 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29355 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99927 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F