vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

788 επισκέπτες, 5 χρήστες
Methodios, Milarepa, anetost, manoslykos, thanoulis

Εργοστασιακοί ατμοποιητές (με έτοιμες κεφαλές) για τσιγαρίσιες - σφιχτές τζούρες

Αποσυνδεδεμένος teargas

• **
  • 212
  • Φύλο: Άντρας
Εχει κανεις τον vaporesso guardian να μας πει αποψη για τζουρα(1,4)γευση,καταναλωση,γεμισμα,ποιοτητα και διαρκεια αντιστασης?

Αποσυνδεδεμένος blade

• **
  • 297
  • Fod2-unflw2-Zst2-Huss-Sky-KFV5-Dog-cloud1-Berser
Καλησπέρα ψάχνω έναν αξιόπιστο ατμοποιητη 22Χ60mm max.
Εχω τον cubis pro που ειναι σε αυτο το μέγεθος αλλα θέλω να δοκιμάσω και κατι ακόμα.
Ο Nautilus και ο mini δεν μου κάνει δυστυχώς λόγο ύψους.
Εκτος τον Nautilus X που δεν ξέρω τι παίζει υπάρχει κανείς αλλος;

Αποσυνδεδεμένος filip

• **
  • 283
εδω λενε καλα λογια, αλλα σε αλλη κατηγορια τιμης

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
Κι εκτός από την άλλη κατηγορία τιμής, δεν έχει και καμία σχέση με τις διαστάσεις που ζητάει ο φίλος παραπάνω.

Αποσυνδεδεμένος filip

• **
  • 283
νομιζω οτι ο φιλος ειπε: "Καλησπέρα ψάχνω έναν αξιόπιστο ατμοποιητη 22Χ60mm max"

στο σαιτ* βλεπω οτι ο μεγαλος ειναι 54mm και ο μικρος 35mm χωρις driptip.

* αψογο σαιτ πραγματικα

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
Τα 54mm είναι χωρίς drip tip.
Με drip tip θα πάει πάνω απο 60 σίγουρα.
Κι από τη στιγμή που για κάποιον λόγο δεν του κάνει ούτε ο Ναυτίλος Μίνι,
σκέφτηκα πως θα χρειάζεται κάποιον πραγματικά μικρό όπως ο Ναυτίλος X.

Τον Keras Nano δεν τον είχα δει... ;D

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
Και είναι και επισκευάσιμος :pare:

Αποσυνδεδεμένος mitsogrande

• *
  • 92

Ο Aspire K3 κάθε 2-3 μέρες μύριζε καμένο.
Μου τον άλλαξε και μετά πάλι τα ίδια.
Με Eleaf istick 30w το δουλευα, στα 12w συνήθως!

Αποσυνδεδεμένος GK1980

• 523
Με  πια  αντίσταση τον  δούλευες τον  Κ3 ?   1,6 bvc ,1,8 bvc ,1,8 clapton ?

• *
  • 92
Με τον εργοστασιακό που είχε μέσα και πήρα άλλους 2 ίδιους!

Αποσυνδεδεμένος GK1980

• 523
Τα  12w  για  συνεχόμενες  τζούρες  είναι  πολλά , το πιο  πιθανό είναι αυτός  ο  λόγος που  μύριζε  καμένο αν  είχε  μέσα  της  1,8 bvc  τα  10w  είναι καλά  για  να  μην  σου  καίγεται  τόσο  γρήγορα  η  αντίσταση . 

• *
  • 92
Να σου πω την αλήθεια σε καλό μου βγήκε γιατί το κατάστημα που το πήρα δεν είχε κάτι αλλο να μου το αντικαταστήσει και μου έδωσε τον Fumytech mini 3 και βγήκε λίρα εκατό.
Φοβερη γεύση, καλό ντουμάνι και δουλεύει άψογα και στα 18w!
Τον πήραν και 2 φίλοι και την καταβρήκαν!

Αποσυνδεδεμένος Johnathan

• **
  • 108
Καλημέρα παίδες. Κάποιος που έχει Cubis Pro να μου πει εντυπώσεις? Σκέφτομαι να τον αγοράσω πακέτο με αντιστάσεις LVC Clapton 1.5 για εναλλαγή με τον Ναυτίλο που έχω τον τελευταίο χρόνο.

Αποσυνδεδεμένος GK1980

• 523
Καλησπέρα φίλε , ο  cubis pro  είναι  αρκετά  καλός το  θέμα  που έχει  είναι  η  υπερτοφοδοσια που  κάνει  της  περισσότερες φορές απροβλημάτιστος  σαν  τον  Nautilus  δεν είναι , η LVC είναι η  καλύτερες  κεφαλές  για  cubis  έχουν  πολύ  καλή γεύση , ντουμανι αρκετό , ωραία  τσιγαρισια τζούρα , γενικά αν δεν είχε το πρόβλημα με την υπερτοφοδοσια θα ήταν  άριστος . 

Αποσυνδεδεμένος Johnathan

• **
  • 108
Διαβασα καποια πραγματακια περι υπερτροφοδοσιας κυριως για τον πρωτο Cubis και ηλπιζα μηπως στον Pro εχει αλλαξει κατι. Ξερεις ειμαι τοσο ησυχος με τον Ναυτιλο τοσο καιρο χωρις προβληματα σε κανεναν τομεα και σκεφτομαι μην αγορασω κατι αλλο και ξενερωσω στο φιναλε. Στην ουσια θελω ακομη εναν εργοστασιακο τσιγαρισιο για να εχω 2 γευσεις καβατζα καθε φορα. Και για να ειμαι απολυτως ειλικρινης, ως ασχετος με το αθλημα (παροτι 2 χρονια ατμιστης), μου αρεσε ο Cubis Pro κυριως απο θεμα αισθητικης συν οτι βγαινει και σε μαυρο χρωμα για να τον ταιριαξω με το Provari Radius που εχω για μοντακι, διοτι κατα τα αλλα δεν γνωριζω τι παιζει!  :dontknow:

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 11, 2016, 21:15 από e-spy »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 982 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114137 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359711 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449968 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110635 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374680 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327982 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1051 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6412 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15268 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29318 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99865 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F