vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Επισκευάσιμοι ατμοποιητές για τους λάτρεις της σφιχτής "τσιγαρίσιας" τζούρας!

Αποσυνδεδεμένος TSARLY

• 1067
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα λιγα χρηματα θελουν κοπο,τα πολλα τροπο!
AMMIT MTL 24mm.
Ωραια βελουδινη αισθηση,γευση,σφιχτος οσο θελουμε,καλη κατασκευή και τιμη.
Τερμα τα δακρυα….. ;D
Πετρος  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος poseidon

• *
  • 73
Με το μικρό καπ και το πίν ο hussar κοστίζει 50€, ο γαλαξίας και οι λοιποί κινεζικοί 30-35€. 
Ο hussar μην ξεχνάμε είναι και κλωνοσ! Είναι πραγματικά τόσο καλός;

Αποσυνδεδεμένος e-Zatmisi

• **
  • 194
  • Φύλο: Γυναίκα
@ TSARLY
Αύριο πάω κι εγώ να τον αγοράσω τον Ammit RTA! Πήγα σήμερα για να αγοράσω τον Ares (μου την έδωσε κυριολεκτικά στα νεύρα ο Bersheker που χρησιμοποιώ αυτό το διάστημα) και μου έδειξε ο καταστηματάρχης τον Ammit. έφαγα κόλλημα με την καμπάνα του. Πιστεύω να έχει καλό χτύπημα.Αδημονώ να έρθει η αυριανή μέρα πλέον. Του παρήγγειλα να μου φέρει και τους δυο! Μακάρι να είναι έτσι που τους έχω εκτιμήσει να αποδίδουν σωστά και τη γεύση και να δίνουν καλό χτύπημα! :_love_heart:

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης1966

• **
  • 306
Η εμπειρία απο mtl είναι μικρή κ εγω τώρα εχω αρχίσει να ψάχνομαι αλλά με τον galaxies rdta είμαι ικανοποιημένος. Όπως ειπαν εχει αρκετές επιλογές με τον αέρα οπότε όρεξη για ψάξιμο να έχεις...
Επίσης τον δοκίμασα κ σε spuonk αλλα τελικα προτίμησα να βάλω τους αερατους διοτι εχει το tank οποτε παίζει μια χαρα με το pico. Ασε που εχει κι εύκολο γέμισμα.

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Christos Z

• **
  • 173
  • To Vape or Not To Vape
@TSARLY
Το επιστόμιο του Ammit σε βόλεψε;Είναι ο πρώτος μου επισκευάσιμος και δεν έχω ιδέα από σύρματα,βαμβάκια και τα σχετικά αλλά το πρωτο πραγμα που έκανα είναι να αντικαταστήσω το επιστόμιο με ενα πλαστικο που είχα απο το joytech ego aio γιατι μαζευε υδρατμους το δικό του.Αν θες πες και σε τι στησιμο τον δουλευεις ώστε να το συγκρίνω με το δικό μου που μου φαίνεται κάπως ζεστός (και κάπως σαν υγρός) o ατμός.

Αποσυνδεδεμένος TSARLY

• 1067
  • Τα λιγα χρηματα θελουν κοπο,τα πολλα τροπο!
Κανθαλ 28ρι,1,48 ομ-11,5 βατ.
Το επιστομιο το ιδιο δεν με χαλασε και πανω στο πικο S ΕΙΝΑΙ αρχοντας.
Ωραια τζουρα -όχι ζεστη- ,γευση.
Πετρος  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος apva

• **
  • 383
[member=22489]poseidon[/member] συμφωνώ με το drum και τα άλλα μέλη που τον πρότειναν, πάρε τον Galaxies RDTA.
Με τις τόσες επιλογές αέρα που έχει θα βρεις σίγουρα την τζούρα που θες, χωρίς πινάκια, π@π@ρ@κια, nano kit κλπ.
Έχει μικρό χώρο ατμοποίησης, άρα καλή γεύση και χτύπημα, ενώ συνδυάζει τη συνεχή τροφοδοσία ενός τανκ με τα πλεονεκτήματα ενός ντρίπερ.
Διαρροές δεν έχει, εκτός αν κάνεις χοντρό λάθος με το βαμβάκωμα.
Αν δε θέλεις να τον παίξεις με squonk mod, γεμίζει πανεύκολα και από πάνω.
Δίαβασε και το νήμα του, αν δεν το έχεις ήδη κάνει:
http://vaping.gr/index.php/topic,41980

Αποσυνδεδεμένος poseidon

• *
  • 73
Έχω διαβάσει γενικα ολα τα νήματα, εκτός του hussar που ακόμα το παλεύω γιατί έχει 168 σελίδες το άτιμο! Απλά αλλιώς είναι τα νήματα και αλλιώς ένα απευθειας συγκριτικο! 
Τείνω προς galaxies μαζί με αυτό το μοντακι 7 σε 1 της wismec, γιατί χρειάζομαι και μοντ να τα σεταρω, δεν θέλω να παρκάρω τον hastur ακομα! Αν και δεν βρίσκω πολλά πράγματα για το MF mod και φοβάμαι μην διαλυθεί σε λίγο καιρο! 
Θα βάλω την δικιά μου μαλλον να μου πάρει τον hussar και μετά ένας θα πάει στην μάνα και ένας στο συρτάρι αναλόγως την αποδοση! Αυτό που φοβάμαι στον hussar είναι το ότι είναι σαν πύραυλος και όπου και να μπει θα καταλήξει να φαίνεται σαν δονητης!  :)) Αν όμως μου αρέσει σαν τανκ, θα επενδύσω και στη micro έκδοση του!
Και ξανατονιζω, το ατμισμα είναι πιο οικονομικό από το καπνισμα!  :idiot1: :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος Babis V.

• **
  • 123
Στο link που έβαλε ο συνατμιστής πιο πριν, hussar είναι έτοιμος με micro tank και top cap για 510.
Σε αυτήν την έκδοση δεν νομίζω πως είναι (πολύ) μεγαλύτερος από τον hastur. Βέβαια δεν ξέρω τις ακριβείς διαστάσεις...

Το άλλο micro tank, στο άλλο link,  είναι πιο μικρό.

Πάντως, αν θέλεις μικρό και διακριτικό ατμοποιητή, δες και τον μικρό hastur, αξίζει.

Αποσυνδεδεμένος poseidon

• *
  • 73
Από Hastur σε Hastur mini δεν το ψήνω! 
Σε ποιο λινκ αναφερεσαι; Αυτό; Γιατί αυτό είναι μόνο το νάνο τανκ! Σε όσα site είδα η μίνι έκδοση με το τοπ Καπ που παίρνει ντριπ τιπ είναι εξαντλημενη! Μόνο η εκδοση-υποθετο είναι διαθεσιμη. Αλλά αν έχει τόσο τρελή απόδοση, αξίζει η "ασχημια"

Αποσυνδεδεμένος apva

• **
  • 383
Το Wismec MF δεν είναι και τόσο 7 σε 1, ή θα το πάρεις με οθόνη και ρυθμίσεις, ή χωρίς (bypass mode με προστασίες).
Απλά στους reviewers έστειλαν και τις 2 πλακέτες για να το παρουσιάσουν σε όλες τις εκδόσεις του.
Επίσης, αν θελήσεις να το κάνεις διμπάταρο, αφαιρώντας το squonk μπουκαλάκι και βάζοντας δεύτερη 18650, το καπάκι δεν κουμπώνει καλά.
Είναι σχεδιαστικό λάθος και δεν ξέρω αν έχει διορθωθει.

Πάντως ο galaxies κάνει καλό σετάκι και με το pulse:

Αποσυνδεδεμένος Babis V.

• **
  • 123
[member=22489]poseidon[/member]

Ναι, αυτό το nano tank που δείχνεις είναι το μικρότερο.

Στο ίδιο κατάστημα υπάρχει έτοιμη η έκδοση με micro tank και top cap για 510 drip tip.
Έχω την εντύπωση ότι σε αυτή την έκδοση είναι πιο κοντός από τον κανονικό.
Η διαφορά ύψους με τον hastur είναι 10χιλ. χωρίς drip tip.

Και μόλις είδα ότι είναι εξαντλημένος... :eyesplash:

Αποσυνδεδεμένος poseidon

• *
  • 73
Δοκιμασα τον hussar στο ατμομαγαζο που ψωνίζω... Τον αγόραζε ένα παλικάρι τη στιγμή που μπήκα και του τον στήνανε! Με το πίν των 2μμ και σσ αντισταση κάπου κοντά στο 0.7. Τολμώ να πω ότι με εψησε!
Μάλλον θα πάρω τον galaxies rdta για το pulse και τον hussar για το Pico25 μου! Στην τελική ο ατμοποιητης μετράει περισσοτερο από το μοντακι.
Αν εντυπωσιαστω και από τους 2 και δεν βάλουν στην άκρη Hastur και ρικερβ, θα συνεχίσω την αναζήτηση για μοντακι!  :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5371

Αποσυνδεδεμένος apva

• **
  • 383
[member=7533]drum[/member] ζωγράφισες!!! :respect:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360418 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1028 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114385 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450780 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110966 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375423 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328515 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1088 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6468 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15335 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29406 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99993 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F