Πανω κατω τις ιδιες αποριες εχω.
Μονο ενα θεμα που το θαρρω ως μεγιστο και κατα την αποψη μου θα πρεπει να ειναι η πρωτη ουσιαστικη ερωτηση αν προκυψει το debate ειναι το η παρακατω.
Γιατι και ποιος κατονομασε το ατμισμα ως ηλεκτρονικο τσιγαρο/καπνισμα και κατα ποσο ειναι σε θεση να ξεκαθαρισει το τοπιο για την ονομασια των ατμιστικων συσκευων.
Απο τη στιγμη που δεν παραγεται καυση αλλα ατμος θα πρεπει να οριζεται οπως πολυ σωστα το αναφερουμε και εδω ως ατμισμα.
Πιστευω πως θα ειναι ο πρωτος και συμαντικοτερος παραγοντας διαχωρισμου του ατμισματος/καπνισματος. Διχως διαφορετικη ονομασια ειναι πολυ ευκολο να τα βαλουμε και τα δυο στο ιδιο τσουβαλι.
Ετσι και ο καπνιστης θα καταλαβει οτι το ατμισμα ειναι κατι αλλο (προφανως καλυτερο για την υγεια του) και ο καθε κατεργαρης θα παει στο παγκο του που τα θεωρει ιδια και αυτουσια.
Η λεξη καπνισμα εχει παρει κατι εκατομμυρια ζωες στην πλατη της... Η λεξη ατμισμα κανεναν μεχρι τωρα.
Πιστευω λοιπον πως θα πρεπει να οριστει νομος για την ονομασια των ατμιστικων προϊοντων αν θελησουν ποτε να τα διαχωρισουν σε νομους/φορους κλπ.
Ειμαστε ατμιστες οχι καπνιστες ηλεκτρονικου τσιγαρου!
Καλη μας τυχη αν και δεν εχω ελπιδες...πχ 24% φπα μια πορτοκαλαδα απο σουπερ μαρκετ...