Τελικά αγορασα απο το περί ου ο λογος μαγαζί..
Εκπτωση για τα μέλη του φόρουμ δεν υπάρχει...
Η εξυπηρέτηση ηταν άριστη και η παράδοση αμεσοτατη το επόμενο πρωι καο με tracking number παρακαλώ στο δέμα...
Πήραμε το castle (castle long) το 3bec (Tribeca) και το milfs milk της eco cape γνήσιο αρωμα κι οχι κλωνος...
Η συσκευασία άψογη με φειλιζολ και φουσκαλοναυλον χωρίς διαρροές...
Οι έτοιμες κλωνοσυνταγές ηταν σε γυάλινα μπλε φιμε μπουκαλακια με το γνωστό αντί παραγωγικό σταγονόμετρο το οποίο πετάχτηκε αμέσως και με αυτοκόλλητο του καταστήματος χωρίς προτεινόμενες αναλογίες και χρονο ωρίμανσης (υπαρχουν αναλυτικά στο σάιτ όταν επιλέγεις το προϊόν),το καπάκι δεν είναι ασφαλείας...
Το milfs milk σε πλαστικό μπουκαλάκι με πρακτικό μυτερο σταγονόμετρο κι ετικέτα στα γαλλικά με την προτεινόμενη αραίωση και καπάκι ασφαλείας...
Πάμε στο μαγείρεμα...
3bec: Μυρωδιά απο το μπουκαλάκι θεϊκή... Το ry4,η πυραζίνη,το cracker εκεί... Την καραμέλα την εντοπισα αμυδρά (πολύ θετικό για μένα αυτό) οποτε μάλλον θα δίνει αυτό το κάτι στην συνολική εικόνα του υγρού όταν ωριμάσει...
Η εταιρεία προτείνει 10% αραίωση και 7-20 μέρες ωρίμανση.
Σε γυάλινο φιμε 100ml μπουκαλάκι (απο φαρμακείο 0,40€ το τεμ με σφραγιστικό όχι ασφαλείας καπάκι) μπήκαν 10ml αρώματος και αραιώθηκε με 87ml βάση nicmaster 9mg 80%vg-20%pg δίνοντας σύνολο 97ml τελικού υγρού με σκοπό να δώσω αυτό το κάτι παραπάνω στο άρωμα λόγω υψηλής VG.
Στο άδειο μπουκαλάκι του αρώματος πρόσθεσα 3ml βάσης και το άτμισα την επόμενη για να πάρω μια ιδέα.
Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα πολλά μιας και το ειχα στραγκισει αλλά εκεί στο βάθος του τελειωματος της εισπνοής ερχόταν μια αμυδρή ωραία γεύση...
Να σημειώσω οτι δεν έχω δοκιμάσει το αυθεντικό Tribeca κι αυτό το έχω σε καλό γιατί δεν έχω μέτρο σύγκρισης και δεν απογοητευομαι... Ετσι μπορω να απολαύσω ένα υγρό με δική του προσωπικότητα.
Castle: Ανοίγοντας το μπουκαλάκι και φέρνοντας στη μύτη το άρωμα το πρωτο που μου ήρθε ήταν η καρύδα. Αλλά μια στιγμή... Δεν ηταν ακριβως έτσι απλα καρύδα. Εξερευνώντας καλύτερα το άρωμα και μη χορταινοντας να το μυρίζω θυμήθηκα βρήκα τι μου θύμισε,ινδική καρύδα αυτό το άσπρο που βάζουμε στα γλυκά και μάλιστα αλκοολική... Μυρίζοντας και ανασκαπτωντας τις γευστικές μου μνήμες κατεληξα στο συμπέρασμα οτι πρόκειται γι αυτά τα υπέροχα σοκομπαλακια που άλλα είναι με τρούφα κι άλλα με την ινδική καρύδα την τριμμένη και που έχουν και λίγο ουισκακι μέσα και μπισκοτο. Η μυρωδιά ηταν πάντως πολύ ισορροποιημένη στα πρίμα το ινδικό μοσχοκαρυδο σίγουρα εκεί έντονο και όμως τελικά οχι τοσο,το αλκοόλ το ίδιο,στις μέσες μια αγλυκη ζύμη, ενα μπισκοτο και στις μπάσες νότες του αρώματος κάτι σκούρο-η σοκολάτα ίσως-και σίγουρα ενα καπνικό.
Σύμφωνα με την εταιρεία και αυτό ακολουθώ προτείνεται 5% αραίωση και 7-25 μέρες ωρίμανση.
Ακολουθησα την ίδια διαδικασία με το 3 bec και παρηγαγα 97ml τελικού υγρού.
Εδώ επειδή στο μπουκάλι έμειναν τα υπόλοιπα 5 ml δεν έκανα το τέστ της άμεσης δοκιμής...Ουτε το αυθεντικό castle long έχω δοκιμάσει για να εκ φέρω γνώμη έτσι κι αλλιώς.
Milfs milk: Δεν νομιζω οτι τίθεται θέμα πιστότητας γεύσης εδώ.Είναι αυτή που ξέρουμε και σε όσους αρέσει το έχουμε πιπίλα...
Η Eco vape προτείνει αραίωση 15-20% η atomizer προτείνει 15% και ωρίμανση 5-7 ημέρες...
Αποφάσισα να κινηθώ κάπου στη μέση και ανοδικά έτσι σε 10ml αρώματος πρόσθεσα 55ml βάσης με σύνολο τελικού υγρού 65ml.Στην τελική... βάση έχω να αραιώσω...άρωμα δεν έχω άλλο...
Στο άδειο μπουκαλάκι του αρώματος εριξα 3ml βαση και άτμισα την επόμενη... Αυτό δεν το είχα στραγγιξει κι όλας τελείως... Η γεύση ξεθυμασμενη βέβαια πολύ ,ήταν εκεί.Μια χαρά λοιπον...
Ελπίζω να βοήθησαν...