Δοκιμασα το Mexican fried ice cream από Chefs Flavours μετα από μιας βδομαδας ωριμανση.Το εφτιαξα 60PG/40VG με 4mg νικοτινη και αραιωση 15%.Βγαζει δηλαδη το 30μελο 200ml υγρου (το εφτιαξα ολο).
Το εβαλα στον Flash και το ατμιζω στα 11Watt.Μου θυμιζει τη γευση του παγωτου Nirvana Pralines and Cream χωρις το παγωμα του.Το Nirvana περιγραφεται ως ιεροτελεστία απόλαυσης με καραμελωμένα pecans, σιρόπι καραμέλας & παγωτό καραμέλα.
Η Chefs Flavours το περιγραφει ως λαχταριστό παγωτό βανίλια πασπαλισμένο με τριμμένα αμύγδαλα, κανέλα και κομματάκια ζουμερής καρύδας που στην εκπνοή σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι πραγματικά τηγανιτό.Εγω ουτε αμυγδαλα γευτηκα ουτε κανελα ουτε καρυδα ουτε ζουμερη ουτε κομματακια.
Μαλλον ότι θελει ο καθενας γευεται η πρεπει να παω τους καλυκες για service.Οπως και να’χει,το αρωμα είναι παρα πολύ καλο,αξιζει να δοκιμαστει και μπραβο στο Δημητρη, από πανω, που το προτεινε.Εχει και ωραιο 30μελο μπουκαλακι, με μυτη που βολευει για την αναπληρωση των ατμοποιητων.
