Εισηγήσεις είχε χτες, δεν είναι μόνο μία η συνεδρίαση της Επιτροπής.
[member=13664]Ribot[/member] φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή θα ανέβει το βίντεο, άγνωστο το πότε. Ούτε εγώ κατάφερα να δω κάτι.
Αυτή η καραμέλα "όλα για τους φόρους τα κάνουν" πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή παιδιά. Το Υπουργείο Υγείας, δεν νομοθετεί φόρους. Και η φορολογία στα μηδενικά υγρά ισχύει από 1/1/2017. Το μόνο σχετικό που έχει να κάνει το προς ψήφιση σχέδιο, είναι στην ουσία να "νομιμοποιεί" στα μάτια του υπουργείου την κυκλοφορία μηδενικών υγρών ώστε να μην πιάνεται ο κάθε ΣΕΕΠΑ από την εγκύκλιο περί απαγόρευσης κυκλοφορίας μηδενικών και να λέει "μα αφού είναι παράνομα, γιατί μας υποχρεώνετε να πληρώσουμε φόρο?".
Επικεντρωθείτε καλύτερα στην εισηγητική έκθεση να δείτε με τι άσχετους και πραγματικά απατεώνες έχουμε να κάνουμε. Αποσπάσματα αυτής έβαλα στην χτεσινή μου τοποθέτηση - ανάλυση.
[member=18490]Smoke Alarm[/member]
Αν περιμένεις από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, ψώνισες από σβέρκο. Νομικός δεν είμαι, το έχω ξαναπεί, αλλά με την όποια αντίληψη περί Νομοθεσίας έχω (την οποία θεωρώ άνω του μέσου όρου), δεν μπορώ να βρω βάση για μια τέτοια προσφυγή. Μην ξεχνάς ότι η ευρωπαϊκή οδηγία θέτει απλά κάποια μέγιστα όρια που δεν μπορούν να ξεπεραστούν. Δεν θέτει ελάχιστα. Σαφώς και το υπουργείο έχει κάθε "δικαίωμα" αν το επιθυμεί να απαγορεύσει και την πώληση υγρών χωρίς νικοτίνη. Ή και το άτμισμα εντελώς. Οι επιταγές της οδηγίας πάλι θα τηρούνται.