vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

512 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, camber, manoslykos

Νέος ατμιστής με απορίες.

Αποσυνδεδεμένος zoobi

• 1159
  • Φύλο: Άντρας
  • Όπου υπάρχει καπνός... μπορεί να είναι ατμός.
Απ: Νέος ατμιστής με απορίες.
« Απάντηση #75 στις: Ιουνίου 15, 2011, 15:07 »
*σε μπαταρία ego ενός έτους κάνω δοκιμή εδώ και μια εβδομάδα, και την φορτίζω με φορτιστή του unique που έχει 4,55V αντί για 4,2V και έχω την εντύπωση ότι αναστήθηκε αρκετά.
Εδώ είναι λίγο περίεργα τα πράγματα...

Κατ' αρχήν, ποτέ μην χρησιμοποιείς φορτιστή και μπαταρία που δεν είναι συμβατά μεταξύ τους.

Δεύτερον, βασίζεσαι στην προστασία της μπαταρίας να κόψει τη φόρτιση στα 4.2V (ώστε να μη σκάσει η μπαταρία); Γιατί αν φορτίζεις μία μπαταρία λιθίου μέχρι να φτάσει τα 4.55V, κάποια στιγμή θα σκάσει.

Ακόμα όμως κι αν φορτίζεις τη μπαταρία με 4.55V, και σταματάει η φόρτιση στα 4.2V, κινδυνεύεις να σκάσει η μπαταρία.

Από την άλλη, ένας φορτιστής στο βολτόμετρο, χωρίς μπαταρία επάνω, είναι πιθανό να σου δείχνει μεγαλύτερη τάση από όση φορτίζει τη μπαταρία. Γι' αυτό, θεωρώ πως η πρέπει να ξέρεις ακριβώς τι κάνεις, η να ακολουθείς τις προδιαγραφές μέχρι τελείας.  Κυρίως με μπαταρίες λιθίου.

Συγνώμη που είμαι εκτός θέματος αλλά θεωρώ πως ίσως κάνεις κάτι πολύ επικίνδυνο.

Αποσυνδεδεμένος bd7

« Απάντηση #76 στις: Ιουνίου 15, 2011, 15:28 »
zoobi ευχαριστώ για την ενημέρωση  :thumpup:
Να σου πω την αλήθεια δεν είχα σκεφτεί καν το ενδεχόμενο να κάνει κάνα τσαφ η μπαταρία, (αν και την φόρτιζα με επίβλεψη)
δεν λέει να κάψουμε κάνα σπίτι, ή να βγάλουμε κάνα μάτι για μια μπαταρία των 10-15ευρω!!!
και πάλι thanks!!!!

sorry για το off topic και από μένα.

Αποσυνδεδεμένος agelos

• *
  • 21
  • hasta la victoria siempre
« Απάντηση #77 στις: Ιουνίου 15, 2011, 15:29 »
τελεια.. :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος trabakoulas

• **
  • 218
« Απάντηση #78 στις: Αυγούστου 05, 2011, 22:18 »
Kαλησπερα σε ολους! Αν και ηθελα να ανοιξω νεο τοπικ αφου πιστευω αυτο απασχολει πολλους -EGOT και υπερχειληση υγρου- το γραφω εδω και αν θελει καποιος mod ας το ανοιξει αντι για μενα.

Εχω λοιπον κι εγω το EGO-T το ovale (που τελικα απότι καταλαβα ειναι ακριβως το ιδιο με το joytech) κανα 4ημερο κι εχω ατμισει μισο μπουκαλακι flavorart των 15ml και ολα μια χαρα, 3 τσιγαρα εχω κανει αυτες τις μερες ολα κι ολα κι αυτο επειδη μου σπαει τα νευρα που ξεχειλιζει. Ηδη ο καπνος του ΚΤ μου μυριζει ασχημα.

Παμε στο θεμα μας ομως!! Δεν ξερω τι παιζει με αλλα ΗΤ αλλα αυτο το EGO-T παρολο που υποτιθεται λενε τα καλυτερα εμενα με ταλαιπωρει με το -κλασικο φανταζομαι για πολλους- θεμα τις υπερχειλισης! Εχω δοκιμασει διαφορα διαβαζοντας το forum δλδ σιγανες ρουφηξιες,καθαρισματα,φυσιματα, αλλαγη φιλτρων, αλλα μετα απο λιγο οταν η σταθμη του υγρου πεσει κατω απο τη μεση αρχιζει το προβλημα, και βγαινει υγρο καμια φορα απο μπροστα οταν ρουφαω.
Επισης δακρυζει και το σημειο που κουμπωνει το φιλτρο με τον ατμοποιητη.

Λυνω τα φιλτρα τα πλενω-καθαριζω καλα οπως και τους ατμοποιητες(και τους 2) και ολα καλα αλλα μετα απο ωρα παλι τα ιδια! Βασικα κατανταει κουραστικο θα λεγα.Απ'οτι καταλαβα η διαρροη μπορει να προερθει απο 2 σημεια.

Ειτε απο το καπακι των φιλτρων το οποια με το κουμπωμα ξεκουμπωμα αποκταει ανοχες κι ετσι υπαρχει διαρροη και το υγρο εισερχεται απο τις 2 τρυπιτσες στα πλαγια τις αμπουλας οπου ρουφοντας και ξαναρουφοντας περναει και τα διαφραγματακια (τα 2 πλαστικα κομματακια) και ετσι φτανει στο στομα.

Το δευτερο που πιστευω πως μπορει να συμβαινει ειναι πως περναει παραπανω υγρο μεσω του φυτιλιου μεσα στον ατμοποιητη κι ετσι αυτο που δεν ατμοποιειται καταληγει παλι με την προηγουμενη διαδρομη να φτανει στο στομα.

Για την πρωτη περιπτωση λεω να δοκιμασω αυτα εδω τα καπακια http://www.totallywicked-eliquid.co.uk/products/tornado-tank-ecig/tornado-tank-cartridge-cap-2-product.html  τα οποια και ανακαλυψαν καποια παιδια εδω μεσα στο φορουμ και μπραβο τους.Αν αυτα οπως ειδα ειναι σιλικονουχα(φαινονται και στη φωτο διαφορετικα απο τα κοινα) θα υπαρχει πολυ καλυτερη στεγανοποιηση μεταξυ φιλτρου και ατμοποιητη στην κεντρικη τρυπα αφου θεωρητικα θα σφραγιζει σαν "τσιμουχα". Το μονο βεβαια που μενει ειναι να τα δοκιμασω, και αν τα χει δοκιμασει καποιος αλλος, ας μας πει αν θελει την γνωμη κι εμπειρια του!

Τωρα για την επιλυση της δευτερης περιπτωσης οπου το υγρο περναει μεσα απο το φυτιλι αυτο απαιτει εγχειρηση οπου μαλλον με βλεπω αργα ή γρηγορα να την κανω (εννοειται πως δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαζω καθε βδομαδα ατμοποιητες).Αν παλι καποιος εχει αλλαξει φυτιλι με καποιο αλλο καλυτερο αν θελει ας μας γραψει την αποψη του και το αν ειδε βελτιωση στον τομεα της υπερχειλησης! Τωρα για φυτιλι, γνωριζουμε καποιο καταστημα απο Ελλαδα να παρουμε ή πρεπει να παρουμε αυτο εδω που καποια παιδια εδω μεσα βρηκαν? http://www.bulli-smoker.com/zubehoer2/zubehoer/glasfibre-for-a1-atomizer.html
Η διαμετρο του παραπανω φυτιλιου, κανει? Γιατι λογικα πρεπει να μην εχει μποσικα το φυτιλι που θα μπει διοτι τα πραγματα θα γινουν χειροτερα!

Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη, και πιστευω πως καλο θα ηταν αν μπορει καποιος mod να ανοιξει νεο topic αφου λογικα αυτο το θεμα θα απασχολει αρκετους!

Υ.Γ. Σημερα χρησιμοποιω την σιλικονουχα καποτιτσα και τα πραγματα ειναι αρκετα καλυτερα αφου το υγρο καθυστερει αρκετα παραπανω να ρθει στο στομα αφου παγιδευεται! Βεβαια καποια στιγμη τον βρισκει το δρομο του   :)

Και κατι αλλο, υπαρχει περιπτωση αν η μπαταρια εχει αποφορτιστει να μην δινει τοση ενταση στην αντισταση και ετσι να μην γινετε καλη ατμοποιηση με αποτελεσμα να εχουμε "ακαυτες" ? (εννοω υπερχειληση)

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
  • Ατμιζω απο 9/9/09 τυχαίο ?
« Απάντηση #79 στις: Αυγούστου 05, 2011, 22:27 »
Λόγω του ότι με τα στριψίματα, όντως η τρυπούλα ανοίγει, όταν η στάθμη πέσει σε χαμηλό επίπεδο ( κάτω του μισού) και καθώς συνιθίζουμε να ρουφάμε με το ΗΤ πλαγίως, το κ@#λιτζίκι του Τ ρουφάει αέρα. Ετσι δημιουργείται υποπίεση στην αμπούλα με αποτέλεσμα στην επόμενη φάση αντυποπίεσης να υπερχιλίζει υγρό.
Ετσι το αντιλαμβάνομαι και διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Η λύση είναι να έχουμε την αμπούλα γεμάτη τουλάχιστον στο μισό.

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #80 στις: Αυγούστου 06, 2011, 00:24 »
Εγώ με υπερχείλιση την πάτησα γιατί δεν είχα πατήσει καλά το καπάκι. Κι όμως φαινόταν μια χαρά. Μόλις όμως το ζόρισα, ακούστηκε ένα "κλικ" και μετά δε μου ξανάτρεξε!
Ακούγεται λίγο χαζό αλλά για κοιτάξτε καμιά φορά μήπως παίζει και κάτι τέτοιο.

EDIT: Τραμπάκουλα, το άλλο σου μήνυμα σβήστηκε. Ήταν ακριβώς το ίδιο με το παραπάνω. Δεν είναι σωστό να ανοίγονται συζητήσεις για το ίδιο θέμα σε πολλά σημεία του φόρουμ.

Αποσυνδεδεμένος predator

• *
  • 31
« Απάντηση #81 στις: Αυγούστου 31, 2011, 13:34 »
Καλησπερα!!! :D

Ειναι το πρωτο θεμα που ανοιγω και εκ των προτερων ζηταω συγνωμη αν το ανοιξα σε λαθος σημειο κ.λ.π. :-\
(πιστευα πως εδω ταιριαζει)

Ειμαι πολυ νεος στο ηλεκτρονικο τσιγαρο και περιμενω απο green house την πρωτη μου παραγγελια
(απο 16/8 ποτε λετε να παραλαβω?)
η οποια περιλαμβανει ενα EGO-T starter kit και 2 υγρα (σοκολατα και βανιλια).

Οφειλω να ομολογησω πως οι πληροφοριες που δινετε μεσα στο forum ειναι απιστευτες και τεκμηριωμενες στο επακρο!Μπραβο παιδια!
Εχω ομως καποιες αποριες που θελω απλες απαντησεις(οπως στα παιδιακια του δημοτικου ενα πραμα)

1ον τα του εξωτερικου διαφερουν πολυ στην τιμη απο του εσωτερικου(ειδικα τα kit), γιατι αυτο?Τοσο χαλια ποιοτητα ειναι τα "κινεζικα"?

2ον αυτα που εχσω αγορασει ειναι καλα για ξεκινημα?Δεν προκειται να γινω κανας grand master του HT απλα θα κανω καμια παφα πουφα να μου φευγει ο καημος :tongue_smilie:

3ον τι θα πρεπει να προσεχω γενικοτερα στο ΗΤ?Να μην ρουφαω δυνατα?Να το φορτιζω πολλες ωρες?Να μην αγοραζω συγκεκριμενα υγρα?
Τι θα πρεπε να γνωριζει δηλαδη ενας νεος χρηστης του ΗΤ ωστε να αποφευγει καποια λαθη?

4ον και τελευταιο για να μην σας ζαλιζω, ποια ανταλλακτικα αλλαζει ποιο συχνα ενας μεσος ατμιστης?Ποια ειναι αυτα που "χαλανε" ποιο ευκολα/γρηγορα?

Αυτα προς το παρον και σας ευχαριστω που με διαβασατε ;D

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• 1482
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
« Απάντηση #82 στις: Αυγούστου 31, 2011, 14:00 »

Μα και ο,τι ΗΤ αγοράζεις από Ελλάδα κατά κύριο λόγω είναι ΄΄κινεζιά΄΄ με τις επιπρόσθετες επιβαρύνσεις του εμπόρου ως προς το κόστος εκτελωνισμού, ΦΠΑ λιανικής πώλησης + κέρδος (που επαφίεται στην λογική προσέγγιση της αγοράς ή μη του εκάστοτε εμπόρου)

Αυτό που πρέπει να προσέξεις κατά την γνώμη μου στο ΗΤ είναι να βρεις αυτό που πραγματικά σου πάει και σε καλύπτει (και το φόρουμ ενδείκνυται γι αυτο) και να αποφεύγεις τις φούσκες...για το καλό της τσέπης σου...

Τα ανταλλακτικά εξαρτώνται από τον εξοπλισμό σου..
Σε εμένα είναι σύρμα και φυτίλι, 20 e ανά 6 μήνες και άλλα 50 για βάση στο 9 μηνο
Σε κάποιον άλλον μπορεί να είναι 2 ή και παραπάνω ατμοποιητές τον μήνα και πολλά υγρά επίσης τον μήνα...

Γενικά έχω προτείνει εδώ μέσα μία απλούστατη - ικανοποιητικότατη και φθηνή λύση για κάποιον που δεν θέλει πειράματα και δεν μπορεί ή δεν θέλει να πάρει επισκευάσιμο ατμο...
Με ενα eGoT ( μιας που κι εσύ σε αυτό αναφέρεσαι)και δύο τύπου Β LR με καθαρισμό της αντίστασης μπορεί να σου πάει και 6 μηνο...
Νικοτινούχα βάση από e-cig 50e τα 500ml και τελείωσε το παραμύθι του ΚΤ φθηνότατα και ικανοποιητικότατα...
Τώρα περί του φθηνού της βάσης ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του (μήπως δεν θα πρέπει να κάνουμε το ίδιο και για άλλες βάσεις εγχώριες ή μη;) αλλά μέχρι τουδε ουδείς παραπονέθηκε για κάτι δυσάρεστο...
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 31, 2011, 14:10 από Gabriel74 »

Αποσυνδεδεμένος predator

• *
  • 31
« Απάντηση #83 στις: Αυγούστου 31, 2011, 14:15 »
B LR??? Γουατ δε φακ ιζ δις? :))

Οταν λες βαση εννοεις το υγρο?Αυτο με τα υγρα δεν το εχω πιασει και μου φαινεται θα αγοραζω μονο ετοιμα.

Διαβαζω που μου λες για φυτιλια, συρμα, αντισταστεις κ.λπ. και αναρωτιεμαι αν θα κανω στο τελος και καμια οξυγονοκολληση.
Ειναι δυσκολα αυτα?

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• 1482
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
« Απάντηση #84 στις: Αυγούστου 31, 2011, 14:23 »
Σου δίνω ένα παράδειγμα βάσει του οποίου αν αύριο δεν είχα 5 βολτα, DD και Α2, αυτό  θα με κάλυπτε μια χαρά...
http://www.funstore.gr/index.php?target=products&product_id=425

όταν λέω βάση εννοώ νικοτινούχα βάση, την οποία θα ΄΄σπάσεις΄΄ - διαλύσεις με vgή pg και θα προσθέσεις (αν θες) άρωμα
Το να φτιάξεις δικά σου υγρά, με λίγο διάβασμα και συμβουλές από εδώ μέσα, είναι πανεύκολο και οικονομικότατο...

Τα συρματα και τα φιτίλια άστα προς το παρόν...

Όταν πάρεις τον eGo και κάποια στιγμή θεωρήσεις οτι ΄΄μπούκωσε΄΄ ή χάλασε και ετοιμάζεσαι για καινούργιο, θύμισέ μου να σου πω  πώς ΔΕΝ θα πάρεις καινούργιο...  ;)

Αποσυνδεδεμένος bazexa

• **
  • 271
« Απάντηση #85 στις: Αυγούστου 31, 2011, 14:26 »
B LR??? Γουατ δε φακ ιζ δις? :))

Οταν λες βαση εννοεις το υγρο?Αυτο με τα υγρα δεν το εχω πιασει και μου φαινεται θα αγοραζω μονο ετοιμα.

Διαβαζω που μου λες για φυτιλια, συρμα, αντισταστεις κ.λπ. και αναρωτιεμαι αν θα κανω στο τελος και καμια οξυγονοκολληση.
Ειναι δυσκολα αυτα?

Ο φίλος Gabriel μιλάει για σύρμα κτλ κτλ γιατί έχει "μοντα" "mod"  στην δικιά σου περίπτωση δεν χρειάζονται τέτοια, ούτε "χεράκι" να βάζεις.

Αποσυνδεδεμένος lionor

• 1167
« Απάντηση #86 στις: Αυγούστου 31, 2011, 14:37 »
Ακομα θα θελα να πω στον φιλο predator κατι παρα πολυ σημαντικο κατα την γνωμη μου: δεν ξερω αν το η.τ. το αρχιζεις για να κοψεις το κ.τ., με παρεξενευει το γεγονος οτι διαλεξες σαν πρωτα σου υγρα βανιλια-σοκολατα και οχι κατι πιο...καπνικο. Θα σου συνιστουσα ομως γενικα να αποφευγεις τα κινεζικα υγρα. Τα περισσοτερα εξ αυτων ειναι απλα για πεταμα. Δεν μιλω συγκεκριμενα για αυτα του greenhouseone αλλα γενικα για οποιοδηποτε κινεζικο υγρο. Ειναι κριμα να σχηματησεις ασχημη εντυπωση για το η.τ. λογω υγρου. Προτιμησε για αρχη να δοκιμασεις καποιο ετοιμο υγρο απο αυτα που αναφερονται στο σχετικο θεμα με την καλυτερη γευση.Παραλαβη κανονικα θα ειχες περιπου σε 3 βδομαδες, αλλα λογω εποχης ισως σου αργησει λιγο ακομα, αν εχεις κανει αποστολη με απλο ταχυδρομειο.

Αποσυνδεδεμένος Andreass

• **
  • 148
« Απάντηση #87 στις: Αυγούστου 31, 2011, 15:02 »
Έχω παραλάβει μια R-evo συσκευή αλλά μόλις ρουφάω ακούγεται ένας συριγμός από τη συσκευή. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία από συκευές ;

Αποσυνδεδεμένος predator

• *
  • 31
« Απάντηση #88 στις: Αυγούστου 31, 2011, 15:03 »
@Gabriel
Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες και σε περιπτωση που εχω καποιο θεμα με το ματσουκι θα σε εχω στα υποψιν :thumpup:

@Bazexa
Παικτουρα μου σε ευχαριστω(για ολα τα γκολ) για την διευκρυνηση. Αυτα κανουν ΤΖΙΖ δεν θα τα πειραζω :laugh1:

@lionor
Καπνιζα και το ειχα κοψει για μεγαλο διαστημα αλλα ημουν στο τσακ να ξεκινησω την πιπα αλλα ετυχε να δοκιμασω ΗΤ
απο εναν φιλο και τσουπ κολλησα!
Θελω οσο γινεται να αποφυγω την νικοτινη οποτε κοιταω υγρα που δεν εχουν νικοτινη.
Δεν μου ελειψε τοσο ο καπνος αλλα το ολο feeling και η χαλαρωση που προκαλουσε γι'αυτο και επελεξα τετοια υγρα.Βλακεια μου λες?
Θα τσεκαρω την λιστα που λες παντως ;)

p.s: Για την παραγγελια μου το tracking βρισκεται στην παρακατω διαδικασια.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 31, 2011, 16:31 από predator »

Αποσυνδεδεμένος dxdydz

• 525
« Απάντηση #89 στις: Αυγούστου 31, 2011, 18:16 »
τα έτοιμα κινέζικα υγρά ούτε εγώ θα τα συνιστούσα. δε ξέρω από ποιότητα αν είναι καλύτερα ή χειρότερα αλλά συνήθως υστερούν σε γεύση. Δηλαδή ή είναι μπουχτιστικά ή έχουν άσχημη γεύση.. επίσης μπορεί να χεις πρόβλημα με τελωνείο..

παρ' όλα αυτά το greenhouse το θεωρώ από τα καλύτερα κινέζικα μαγαζιά. ό,τι έχω πάρει είναι ένα κι ένα..

γι αυτό προτείνω να πάρεις μια 5άδα αρώματα από το funstore, 4 μπουκαλάκια pg και 2 vg και 2 άδεια μπουκαλάκια.

εφόσων δεν καπνίζεις τώρα θα πρότεινα
α) να μην αρχίσεις το ηλεκτρονικό τσιγάρο
β) αν τελικά το αρχίσεις να φτιάχνεις υγρά χωρίς νικοτίνη

αυτά τα υλικά που σου πα θα κάνουν 25-30 ευρό
και θα έχεις υγρά για αρκετούς μήνες..

είναι τραγικά απλό να φτιάχνεις υγρά. ειδικά χωρίς νικοτίνη. 20 σταγόνες pg 10 vg και 3 άρωμα..

γ) αν δεις οτι θες και νικοτίνη πάρε και μια βάση 36άρα traditional από το funstore και ρίχνε κανα 2 σταγόνες ανά 30 σταγόνες ίσα ίσα για το γαμ*το..

από greenhouse μπαταρίες ατμοποιητές και τέτοια τα συνιστώ.. ανεπιφύλακτα.. δοκίμασε επίσης κάτι cartomizers 510 και 510-lr που έχει είναι καταπληκτικά και πολύ φθηνά!!!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359973 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114283 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110748 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374936 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328239 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1077 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6443 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99938 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F