http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,639.msg50230.html#msg50230
Αυτη η περιπτωση μου...
Ποιο μοντελο να παρω τωρα!?...
Διαβαζω, διαβαζω διαβαζω....
ΟΥΤΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ/ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ!!!
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!>??
ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΩ... ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΤΗΝΟΜΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!...
ΤΟΣΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΧΩ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ!....
Πειτε μου ποιο μοντελο να παρω (με αμπουλα & μεγιστη μπαταρια) & τι να κανω...
Με πολυ απλα κ λιγα λογια, θα σου πω να διαβασεις καποιες ενοτητες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΗΤ! κ μετα οταν δεν καταλαβεις ρωτησε κ θα σου απναντησουν τοσα ατομα ναι?
Ομως για να κοψει κανεις το κτ πρεπει να ξεκινησει απο καπου σωστα? Αρα τι κανεις? θελεις να κοψεις το κτ? Εαν ναι, τοτε αγορασε το EGO (εγω εχω το κανονικο οχι το νεο με την αμπουλα) κ αρχισε με 3 ατμοποιητες που θα χρισημοποιεις εναλλαξ κ με 3 μπαταριες που θα χρησιμοποιεις παλι εναλλαξ.
Εγω ατμιζω με εναν ατομποιητη γυρω στους 5 ΜΗΝΕΣ!!!
Ειναι δυσκολο να το πιστεψει κανεις μα λεω την αληθεια !!! Απλα καθε βραδι κ καθε φορα που θα βαλω υγρο τον φυσαω κ ειναι μια χαρα κ ο ατμος ειναι τρομερα δυνατος κ η γευση η ιδια τελεια οπως κ πριν μηνες!
Εγω τα αγορασα απο Nobacco δλδ εννοω ενα σετ με μπαταριες συν τα εξτρα οπως τα λαδακια κ οτι αλλο χρειαζομαι κ δεν εχω μεχρι στιγμης κανενα προβλημα. Ατμιζω με 11 ml κ νομιζω τελικα οτι η ποσοτητα νικοτινης παιζει ρολο στους ατμοποιητες.
Εαν πραγματικα θελεις να κοψεις απο το κτ κ εχεις την διαθεση κ την οικονομικη ανεση (αν κ δεν ειναι πολλα τα χρηματα για ενα ητ!!!) τοτε αγορασε ενα απλο ego κ δες αν σου αρεσει.
Δες οτι τα χρηματα για ητ δεν ειναι περισσοτερα απο οταν αγοραζες κτ!!! Πιστεψε αυτο που σου λεω ομως πρεπει να προσεχεις το ητ κ να μην το θεωρεις ως κατι που δεν χαλαει ναι? Οσο περισσοτερο το προσεχεις κ το χρησιμοποιεις οπως πρεπει τοσο κ αυτο θα μενει ζωντανο κοντα σου....

να κανουμε κ κανενα αστειο γιατι σε πηρα μονοπαντα ε?

Προσπαθησε να επιλεξεις καλο υγρο δλδ κατι να σου θυμιζει το κτ πχ το τομπακο της νομπακο ειναι τελειο.
Εγω δοκιμασα πολλες γευσεις (μονο απο νομπακο) κ μου αρεσε πολλυ το τοβακο κ η σοκολατα.
Αυτα ειναι γουστα ομως κ σιγουρα μπορεις να δοκιμασεις υγρα απο οπου εσυ αγαπας κ να αγορασεις το ητ απο οπου εσενα εξυπηρετει καλλιτερα.
Να μην χανεις ποτε την υπομονη σου κ αν χρειαστεις βοηθεια ειμαι σιγουρη οτι ολοι εδω θα σε βοηθεισουν.
Εγω δεν εχω μεγαλη πειρα οπως τα αλλα παιδια εδω κ για αυτο ευχομαι να διαβασεις διαφορες ενοτητες οπου θα σε βοηθεισουν πολυ!!!
Ακολουθησα τις συμβουλες που μου εδωσαν εδω κ ειμαι πολλυ ευχαριστημενη!! Ευχομαι να μας πεις τι τελικα επελεξες ναι?
Καλη επιλογη σε ητ σου ευχομαι κ καλα ατμισματα!!!