vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

488 επισκέπτες, 2 χρήστες
manoslykos, sentinelba

Kayfun V5 by Svoemesto

Αποσυνδεδεμένος megst

• 1278
  • Φύλο: Άντρας
  • Γιώργος
Απ: Kayfun V5 by Svoemesto
« Απάντηση #855 στις: Οκτωβρίου 15, 2016, 18:55 »
Α ρε Σάββα... :)):)) Όποτε άκουγα από έναν πρώην reviewer το "εγώ ατμίζω σαν άνθρωπος" έβγαζα σπυριά γμτ μου  :D. Οι υπόλοιποι δηλαδή ως τι..

Αποσυνδεδεμένος netsplit

• 1359
« Απάντηση #856 στις: Οκτωβρίου 15, 2016, 19:58 »
  Εγω χαρη σε αυτο το "μαραφετι" εριξα τη νικοτινη στο 0,6 απο 1,2 και οχι επειδη δεν το αντεχα, αλλα επειδη ηθελα και επειδη ειδα οτι καλυπτομαι και με αυτο. Η αληθεια ειναι οτι ειναι πιο εντονο το χτυπημα που δινει, αλλα και 18αρι να εβαζα μεσα προκες δεν νομιζω να μου φαινονταν :P

Φίλε μου πόσον καιρό ατμίζεις και με τι ; 
 Εννοώ πριν το "μαραφέτι".
Συνήθως οι πιο παλιοί ατμιστές και ειδικά με αεράτους επισκευάσιμους σπάνια περνάνε τα 6mg/ml νικοτίνης.
 Βέβαια έχει έντονο χτύπημα ο συγκεκριμένος αλλά το ίδιο έχουν και οι subtank. protank 4, gemini κλπ κλπ.

Αποσυνδεδεμένος Fruitjee

• *
  • 58
« Απάντηση #857 στις: Οκτωβρίου 15, 2016, 20:15 »
Γενικα εχω δοκιμασει αρκετους ατμοποιητες με αρκετα στησιματα. Ομως αυτος ειναι ο 2ος δικος μου επισκευασιμος και μετα απο lemo2 που ουτε η 12αρα δεν με συγκινουσε εκανα την "αναβαθμιση" στον k5. Δεν νομιζω ομως οτι παιζει ρολο ο καιρος που ατμιζω (8 μηνες και κατι) με το τι εχει πεσει στα χερια μου εστω και για δοκιμη. Καταλαβαινω τι θελεις να πεις, απλα κ εγω εννοουσα οτι λογω του πιο εντονου χτυπηματος του k5 καταφερα να πεσω πολυ σε νικοτινη, πραγμα που με αλλους ατμοποιητες δεν καταφερα να κανω. Οπως ειπα και πιο πανω, προσωπικη αποψη και γουστα του καθενος ειναι ολα αυτα, στην τελικη ισως να ειναι και εγκεφαλικα ολα αυτα.

Αποσυνδεδεμένος giorgosmc

• 667
« Απάντηση #858 στις: Οκτωβρίου 15, 2016, 22:00 »
Εγω ειμαι λιγο ρεαλιστης και εμαθα κατι σημαντικο απο ολο αυτο, το ζουμι για την ακριβεια ειναι πως εδωσα 120 ευρω και απο τη πρωτη μερα ειχα διαρροες, χτυπημα που δεν αντεχα ουτε με 3αρα νικοτινη με οσα στησιματα, συρματα, υγρα, δοκιμες εκανα, υπερβολικους υδρατμους στο στομα, γενικως μια κατασταση αθλια που με εκανε να κλαιω χρηματα τα οποια εχω ιδρωσει για να βγαλω, σημερα εδωσα ενα 20ευρω και αγορασα τον melo 3 και δεν εχω ουτε διαρροες ουτε δακρυ κτλπ, εχω αγγιξει το ''σημειο G'' χτυπηματος με τη νικοτηνη ακομα και με 12αρα και με τεραστια συννεφα αντεχετε, εχω μια χαρα γευση, οκ παραδεχομε πως ο v5 εχει καλυτερη γευση αλλα γενικως εχω παρει μια εκπληκτικη και απολυτα ομορφη εμπειρια και ολη αυτη η ευχαριστη εμπειρια κοστισε ενα 20ευρω απο τη τσεπη μου και ολα αυτα με μια απλη εργοστασιακη κεφαλη, τοσο απλα, αυτο νομιζω πως ειναι το σημαντικοτερο ολων, απο κει και περα καθαρα προσωπικη μου γνωμη τα παραπανω. Ο καθενας εχει τα δικα του κρητηρια και τα δικα του γουστα, εγω αυτο ελαβα, αυτο βιωσα και αυτο λεω για μενα.

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
  • Read The Fuckin' Manual...
    • Athan
« Απάντηση #859 στις: Οκτωβρίου 15, 2016, 22:08 »
Αν κ δεν εχω δοκιμασει τον v5 θα συμφωνησω μαζι σου εχοντας τον kl+ κ τον v4.Δεν εχω παρει "σωστη" γευση κ σιγουρα τρως τακλιν στα λαιμα στα υψηλα mg νικοτηνης.Βεβαια ισως να μην αντεχει πλεον κ ο λαιμος μου μετα την πολυετη εμπειρια στο κτ.Ωστοσο πηρα κ γω εναν melo κ μπορω να πω με σιγουρια οτι οι διαφορα ειναι αισθητη τουλαχιστον σε εμενα.

Αποσυνδεδεμένος Eternal

• 1079
« Απάντηση #860 στις: Οκτωβρίου 15, 2016, 22:15 »
Εγω ρε παιδια αν και ειμαι κατοχος αυτου, εδω και λιγες μερες στα λιγα στησιματα εχω παρει και καλη γευση αλλα το χτυπημα ειναι οκ δεν μπορω να πω οτι ειναι και τοσο πολυ, για διαρροες και λοιπα ναι στα 3 στησιματα ειχα εδω και 2 στησιματα ουτε σταγονα οποτε? τυχη? σωστο στησιμο τι να πω δεν ξερω, τωρα για την τιμη ειναι τσουχτερη...

Αποσυνδεδεμένος Γιαννης1964

• **
  • 246
« Απάντηση #861 στις: Οκτωβρίου 15, 2016, 22:22 »
Απ όσο ξέρω, κι ένας συνατμιστής είχε το ίδιο πρόβλημα με υπερβολικό χτύπημα και του τον άλλαξαν στην "Ατμόσφαιρα", όπως και τον δικό μου (διαρροές).
Και με τον νεο είχα κάποια θέματα μικρών διαρροών, που εξαφανίστηκαν μόλις έβαλα το MTL kit (μεσαίο).

Αποσυνδεδεμένος giorgosmc

• 667
« Απάντηση #862 στις: Οκτωβρίου 15, 2016, 22:35 »
Δινεις που δινεις την 120αρα, αν ειναι να πρεπει να αγορασεις και επιπλεον για να μη συμβαινει αυτο που ουτος η αλλος δε θα επρεπε να συμβαινει (διαρροες) τοτε δεν εχω αλλα λογια, απο κει και επειτα και περα απ το χτυπημα ρουφαει το υγρο σαν τρελος, ειναι εως ενα βαθμο πολυπλοκος με τα τοσα ορινγκακια τα οποια κοβοντε για πλακα, γενικα δεν λεω πως ειναι κακος ατμοποιητης αλλα οχι ρε παιδια και για 120 ευρω τη στιγμη που με 5 φορες πιο λιγα χρηματα μπορεις να εχεις εξισου καλα αποτελεσματα ισως και καλυτερα απο αλλους ατμοποιητες, οκ θα μου πειτε ειναι και η ποιοτητα κατασκευης και εχει αντοχη στο χρονο, οκ αν ειναι ετσι γιατι να μην αγοραζω καθε 6μηνο και απο εναν ατμοποιητη των 20-30 ευρω ωστε να αναβαθμιζομε πιο συχνα, πιο φθηνα θα μου ερχετε απ το να δωσω μια φορα 120 ντουκου και να εχω και τα προβληματα που εχω.

Αποσυνδεδεμένος phys

• *
  • 8
« Απάντηση #863 στις: Οκτωβρίου 29, 2016, 21:02 »
Καλησπέρα στο φόρουμ. Ήθελα να ρωτήσω, για να κάνουμε ένα μπανακι τον ατμοποιητη πρέπει να λύσουμε και πληρως τη βάση του ή μπορεί να καθαριστεί και έτσι?

Αποσυνδεδεμένος Deimos

• **
  • 476
« Απάντηση #864 στις: Οκτωβρίου 29, 2016, 21:26 »
Ναι, με ένα ήπιο καθαριστικό για να ξεπλυθεί εύκολα,
Άφησέ τον λίγο να στεγνώσει μετά όμως

Αποσυνδεδεμένος BonecrusheR

• **
  • 121
  • Less..is More.
« Απάντηση #865 στις: Οκτωβρίου 29, 2016, 22:52 »
Μεγαλο μειον το λεπτο ατσαλι κ επισης οτι πολλες φορες κολλαει η καμπανα στην βαση..χωρις καν να εχει γινει ψυχαναγκαστικο σφιξιμο...αποψη μου δεν αξιζει κ υπαρχουν καλυτεροι κ με πολυ πιο δυνατο χτυπημα..πχ squape dreamx..του ριχνει σε ολα.
Επισης ουτε ο v4 μου αρεσε..που λυνεται σε 41κομματια..οτι να ναι.

Αποσυνδεδεμένος PsilosX

• 1004
  • instagram: @psilosx
    • IG
« Απάντηση #866 στις: Οκτωβρίου 30, 2016, 00:56 »
Χωρίς να έχω τον συγκεκριμένο άτμο και γενικότερα επαφή με καυφουνηδες τα προβλήματα με το χτύπημα που λένε τα παιδιά μου μυρίζει τρομερή υπετροφοδοσία (πλυμμηρα το υγρό στο ντεκ) με αποτέλεσμα να πίνεις ζεστό υγρό και ατμο μαζϊ πράγμα που προφανώς δεν παλευεται και σου διαλύει το λαιμό. Κοιτάξτε τα βαμβάκια σας....

ΥΓ. Δεν ειναι δυνατόν όλος ο πλανήτης να πορωνεται με τους καυφουν κι εσείς να τους βγάζετε άχρηστους.... τι να πω...  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος savo

• 1548
« Απάντηση #867 στις: Οκτωβρίου 30, 2016, 01:20 »
Ξεκάθαρα ο svoemesto φταίει για τις διαρροές, την υπερτροφοδοσία και την υποτροφοδοσία και ότι δεν γλυστράνε τα ορινγκς Μανωλη.
Έχει πιεί λίτρα, εχει στηθεί με ότι σύρμα και βαμβάκι υπάρχει και δεν έχει φύγει σταγόνα ποτέ και το χτύπημα και τα κουμπώματα και τα συναφή είναι για σεμινάρια.
 Και ειπα να μην ξαναγράψω εδώ.

Αποσυνδεδεμένος Kωστας Τ.

• **
  • 295
« Απάντηση #868 στις: Οκτωβρίου 30, 2016, 01:42 »
ειχα πει και εγω οτι δεν θα ξαναγραψω αλλα παμε μια γρηγορη.
μετα την αλλαγη του ατμοποιητη απο ατμοσφαιρα με αλλο,που οντως ειχε προβλημα υπερτροφοδοσιας
μιας και οτι και να δοκιμασαμε το δακρυσμα απο το airflow παρεμενε,δεν ξανααντιμετωπισα
κανενα απολυτως θεμα.
ξαπλωμενος,τουμπα,ανασκελα και μπρουμητα κανενα θεμα ουτε και κατα την διαρκεια
της χρησης του.2,5αρι η 3αρι πυρηνα με το σωστο ποσοτικα για αυτους τους πυρηνες βαμβακι
και εχω σωστη τροφοδοσια και αθορυβη λειτουργεια γενικοτερα.
με την χρηση του mtl kit(το πιο μεγελο πινακι) δε,στην 3 η 4 θεση βρηκα και το sweet spot τζουρας
που μου αρεσει.
το μονο για μενα θεμα ειναι το μεγεθος του που ειναι λιγο μπαμπατσικος.
μαζι με τον phenomenon zest που εχω δινουν το καλυτερο αποτελεσμα στα 4-5 υγρα που ατμιζω σταθερα.
δεν αντιλεγω οτι σε μερικους μπορει να εβγαλε καποια θεμετακια αλλα μην φτανουμε και σε επιπεδο
μηδενισμου ενος πολυ αξιολογου ατμοποιητη και ενος κατασκευαστη που πανω στην δικια του κατασκευαστικη υλοποιηση και αρχη λειτουργειας εχουν στηριχτει αρκετοι ατμοποιητες.

Αποσυνδεδεμένος dimigixx

• *
  • 44
« Απάντηση #869 στις: Νοεμβρίου 05, 2016, 15:40 »
και απο εμενα 10\10 για τον v5 :thumpup:
μηδεν διαρροες,ευκολο στησιμο,παρα πολυ καλη γευση και πολυ καλη αισθηση τζουρας με το mtl,μιας και κανω κανω μονο τσιγαρισιες..

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360275 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1024 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114352 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450659 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110873 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375248 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328471 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1085 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6459 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15322 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29388 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99977 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F