[justify]@hondasapien, καλησπέρα.[/justify]
[justify]Δεν είσαι ο μόνος, υπολόγισε κι εμένα. Όσες αναρτήσεις έχω κάνει μέχρι τώρα στο νήμα ήταν αυτό ακριβώς: Δοκιμή και εντυπώσεις.[/justify]
[justify]Αν κάποιος μάλιστα έχει όρεξη ας ψάξει μία μία ανάρτηση για οτιδήποτε πονηρό (“αθώο” ή όχι), είτε από εμένα είτε απ' όλους τους υπόλοιπους χρήστες v5. Από την 1η μέρα το τόνισαν οι περισσότεροι: Δεν είναι η τσιγαρίσια του kfl+, είναι αεράτος. Παρ' όλ' αυτά, εγώ σαν ατμιστής δεν κατάλαβα όλα όσα έπρεπε, το 1ο μου στήσιμο ήταν φυσικά το αγαπημένο (ελάχιστα βατ, μεγάλη αντίσταση, kanthal 0,28mm, μικρό πυρήνα). Οι πρώτες δε εντυπώσεις για όλες τις επιλογές αέρα ήταν ιδανικές για εμένα (πλην της 4ης). Μετά διάβασα όλες τις γνώμες ενώ εξακολουθώ να τον λιώνω. Διαβάζω τις ενστάσεις, παραδέχομαι όσα επιπλέον είδα, και χωρίς να χρειαστεί καμία προτροπή, το χέρι πήγε σε μεγαλύτερους πυρήνες, περισσότερο βαμβάκι, παχύρρευστα και λεπτόρρευστα υγρά, καπνικά, γλυκά-φρουτένια, diy, και σύνθετα υγρά, πιο χοντρό σύρμα, περισσότερα βατ κ.λπ.). Εκεί ήρθαν κάποια πράγματα τούμπα κι εξηγούμαι. Οι θέσεις 3 και 4 έγιναν απόλαυση, οι 1 και 2 μου έδωσαν καλύτερη γεύση και τρελό παιχνίδι με επιστόμια. Παντού είχα γεύση, χτύπημα, ντουμάνι. Σε καπνικά πήρα υψηλή ποιότητα, καμία διαρροή (εκτός από τα πρώτα μου λάθη) και τον κοπάνησα άσχημα όπου θέλετε.[/justify]
[justify]Για τη μάχη: θεωρεία ή πράξη. Εξακολουθώ να λέω πως η παρουσίαση είναι υπέροχη και προσωπικά δεν θα άλλαζα τίποτα. Δεν συγκρίνω συνολικά v5 με kfl+ γιατί μόνο σαν αστείο μπορώ να το δω. Και κάτι φορουμίστικο: Δίνω πάντα μπράβο σε κάθε γνώμη που “μιλάει” καθαρά, ακόμα κι αν με ξετινάξει. Όπως και δεν θα γίνω ποτέ αόρατος χειροκροτητής σε παρεάκια.[/justify]
[justify]Μπορώ να κάνω τσιγαρίσιες; Ασφαλώς. Πνευμονικές; Όχι παιδιά, εγώ δεν κατάφερα πνευμονικές, κι αν μου δείξουν τον τρόπο θα το φωνάξω (δεν μπορώ να συγκρίνω τα μπουριά με τον v5, ούτε καν με τον μπόμπιρα goblin). Τα 3,2mm δεν μου λένε τίποτα, τίποτα όμως. Άτμισα κι έβγαλα τα δικά μου συμπεράσματα. Είναι αεράτος ναι, μπορεί κάποιος όντως να στήσει καλό αέρα; πιστεύω πως ναι, όχι όμως τις γνωστές θύελλες (τουλάχιστον με τα ελάχιστα που εγώ ξέρω ως πνευμονικές). Άνετες τσιγαρίσιες; το πεδίο του, και βούτυρο στο ψωμί του. Χρειάζομαι κάτι πρόσθετο; όχι εγώ, (τώρα για παράδειγμα που μιλάμε, η 1η θέση με στενό επιστόμιο είναι τσιγαρίσια με την ίδια δική μου επιλογή αέρα επάνω στον kfl+). Τα δικά μου μάτια βλέπουν: Kfl+, v4, v3, v5, αγαπάμε svoemesto, ποτέ δεν θα αποχωριστώ τον kfl+, συμπερασματικά όμως καλύτερος μέχρι τώρα ο v5. [/justify]
[justify]Εκεί που όλοι συμφωνούμε: Δοκιμή πριν την οποιαδήποτε σκέψη για αγορά, αγαπητοί φίλοι. Αν κάποιος γνωρίζει ήδη το αποτέλεσμα τότε δεν ασχολείται παραπέρα, αν κάποιος βιάστηκε και προδόθηκε, ξέρει πλέον απ' το λάθος του. Αν ψάχνει τσιγαρίσια kfl+ μένει εκεί και δεν επιλέγει τον v5. [/justify]