vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

610 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, grag, dallaskdp, manoslykos, Buliwyf

Joyetech Cuboid Mini 80W TC

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• 3068
  • Φύλο: Άντρας
  • Ναυαγοσώστης σε πιτσαρία καλλυντικών
Joyetech Cuboid Mini 80W TC
« στις: Μαΐου 11, 2016, 22:10 »
Η κυκλοφορία του iStick Pico επισκίασε αυτήν εδώ. Ελάχιστους έχω δει να τους απασχολεί το συγκεκριμένο κουτάκι.
Η αλήθεια είναι πως κάπως έτσι την πάτησα κι εγώ. Δεν προγραμμάτιζα αγορά του. Ίσως γιατί σχεδιαστικά είναι ίδιο με τον μεγάλο του αδελφό του οποίου ήμουν κάτοχος μερικούς μήνες πριν. Δεν με είχε βολέψει το μέγεθος και το βάρος του μεγάλου Cuboid και δεν με συντροφεύει πια.

Μέγεθος
Έκανα λοιπόν το “μέγα λάθος” και το είδα από κοντά. Tο έπιασα στα χέρια μου και αναπόλησα τις εποχές των iStick 30 και 40W. Τότε που η παλάμη μου “ξεκουραζόταν” στις ιδανικές αναλογίες αυτών των iStick. Δεν είχα καταλάβει από τις φωτογραφίες πως ήταν τόσο μικρό. Με κέρδισε αμέσως! Αν και ελάχιστα μεγαλύτερο σε πάχος και σε πλάτος από τα προαναφερθέντα, είναι μέσα στα όρια των ιδανικών διαστάσεων, για το χέρι μου τουλάχιστον.

Βάρος
150 γραμμάρια. Λίγο βαρύτερο σε σχέση με τα iStick. H καλή κατασκευή σίγουρα έπαιξε ρόλο σε αυτό. Δεν είναι όμως δυσανάλογο για το μεγεθος του.

Κατασκευή
Η γνωστή ποιότητα της Joyetech. Tίποτα λιγότερο, τίποτα παραπάνω. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του είναι όπως του Cuboid με εξαίρεση το πορτάκι της μπαταρίας, που εδώ λόγω ενσωματωμένης, δεν υπάρχει.

Τα “ασημί” που έχω, δεν έχουν βαφή αλλά φαίνεται να είναι περασμένα με ένα γυαλιστερό βερνίκι που ταλαιπωρείται με γρατζουνιές εύκολα λόγω γυαλάδας. Πριν καν τα ακουμπήσω είχαν και τα 2 που πήρα μερικές μικρές (στο επάνω δεξί άκρο - τελευταία φωτό), δυσδιάκριτες βέβαια, αλλά καθότι ψείρας, δεν μου πέρασε απαρατήρητο. Επαναλαμβάνω όμως πως αυτές είναι στο βερνίκι και όχι στο μέταλλο.

Η οθόνη είναι η ίδια της σειράς VTC. Και σε φωτεινότητα και σε πληροφορία. Θα την ήθελα πιο φωτεινή. Mακάρι να πάρει και το update με το ρολόι. Αν θέλετε να την έχετε προστατευμένη, μη βγάλετε το φιλμάκι.

Το κουμπί του τα πάει μια χαρά μέχρι στιγμής. Κλικαριστό και εξέχει όσο πρέπει. Δίνει με το που πατάς. Πάντα ευτυχώς. Τζούφια πατήματα κανένα μέχρι τώρα. 

Edit: Μου κόλλησε στιγμιαία πριν λίγο το κουμπί fire στη μια από τις 2 συσκευές. Ενώ το άφησα, επανήλθε 1-2 δευτερόλεπτα μετά... Χωρίς όμως ευτυχώς να δίνει ρεύμα για αυτά τα 1-2 δευερόλεπτα που ήταν κολλημένο. 

Λειτουργία
Σε Power Mode όλα καλά. Το ίδιο καλά δηλάδη με το VTC Mini που χρησιμοποιούσα ως τώρα για κύριο mod.

Στην μέτρηση των αντιστάσεων είδα διαφορά όμως. Μάλλον προς το καλύτερο:

1,85 τη μετράει το VTC Mini,
1,75 το Cuboid Mini
1,74 το Pico
1,73 το ωμόμετρο

Για τη λειτουργία του σε έλεγχο θερμοκρασίας δεν έχω κάτι να σας πω. Απέχω από τη μόδα… :)

Η μπαταρία του (2400), δεν με εξέπληξε, ούτε με απογοήτευσε. Μου βγάζει λίγο λιγότερο από μέρα στα 16-17W.

Συμπέρασμα
Προσωπικά μου ταίριαξε απόλυτα. Kαι σε όποιον ψάχνει μικρό mod με ενσωματωμένη μπαταρία θα ταιριάξει. Είναι πανέμορφο, δουλεύει απροβλημάτιστα. Το εκτόπισε το VTC Mini. Τα παραπονάκια μου τα έχω για το βερνίκι (το μοναδικό μείον που του βρήκα), αλλά τα προσπερνάω γιατί είναι ότι ανετότερο για το χέρι μου. Πιο άνετο και από το Pico.

Διόρθωση του τίτλου
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 12, 2016, 09:52 από Stepeha »

Αποσυνδεδεμένος alexS3

• **
  • 397
Απ: Joyetech Cuboid Mini 80W TC
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 12, 2016, 00:04 »
Oντως ωραια και ξεκουραστο στο χερι!
Επρεπε να το ειχαν με αποσπωμενη μπαταρια ρε γμτ  :(

Διόρθωση του τίτλου
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 12, 2016, 09:47 από alexS3 »

Αποσυνδεδεμένος KEFALAS1981

• *
  • 29
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 12, 2016, 02:15 »
 stepeha   καλοατμιστα :)
σου ηρθανε φορτισμενα ;
εμενα το δικο μου ηρθε αδειο  .γερνει λιγο η οθονη  και καμια φορα κολλαει το fire  :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος kold

• *
  • 52
  • Έχουμε κάτι καινούργιο από υγρά;
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 12, 2016, 02:22 »
Μη αποσπόμενη μπαταρία. Κρίμα.

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• 3068
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 12, 2016, 09:47 »
stepeha   καλοατμιστα :)
σου ηρθανε φορτισμενα ;
εμενα το δικο μου ηρθε αδειο  .γερνει λιγο η οθονη  και καμια φορα κολλαει το fire  :)) :)) :))

Καλημέρα!
Ναι φορτισμένα ήταν.
Και ναι, το fire κόλλησε και σε εμένα προ ολίγου για πρώτη φορά. Όχι πως έδινε ρεύμα ένω το είχα αφήσει, αλλά επανήλθε προς τα έξω κάνοντας ένα κλάκ 1-2 δευτερόλεπτα αφού το είχα αφήσει.

Θα το προσθέσω το συμβάν στην παρουσίαση... 

Αποσυνδεδεμένος KEFALAS1981

• *
  • 29
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 13, 2016, 01:38 »
εμενα  κανα 2 φορες που κολλησε   ειχε δωσει και ρευμα   ,
τωρα το κανει σπανια , 

ποτε εχουμε πληρης φορτιση ;  εγω το βγαζω οταν αναβοσβηνει 

Αποσυνδεδεμένος geopan

• *
  • 89
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 14, 2016, 13:01 »
Καλημέρα!
Ωραία παρουσίαση Στέλιο! :bye:
Κουκλί το moddaki πάντως και πολυ βολικό μέγεθος! ;D

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• 3068
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 14, 2016, 14:28 »
Σ'ευχαριστώ! :)

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος dartaholics

• **
  • 279
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 19, 2016, 11:50 »
Οι εχοντες ειστε τελικα ευχαριστημενοι με το εν λογω μοντακι η εχετε τελικα προβληματα με κολλημενο κουμπι.
Το εχω βρει σε μια καλη προσφορα πακετο με το atomizer και ειμαι ενα τσακ πριν τη συγκεκριμενη αγορα.
Την προσφορα την εχω βρει βεβαια μονο σε μαυρο χρωμα αλλα θα το καταπιω αχαχαχα

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 19, 2016, 11:51 »
εγω ειμαι ευχαριστημενος 

• **
  • 279
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 19, 2016, 11:59 »
θα το προτεινες φιλε πακετο μαζι με το atomizer του? 

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 19, 2016, 12:02 »
Δεν μπορω να σου προτεινω το πακετο γιατι δεν εχω το atomizer

Αποσυνδεδεμένος johnnyk

• *
  • 26
« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 19, 2016, 15:37 »
θα το προτεινες φιλε πακετο μαζι με το atomizer του?
Ουτε εγω εχω το atomizer αλλα μονο το mod.Μεχρι στιγμης,εδω και 20 μερες περιπου,δεν μου εχει κολλησει καθολου το κουμπι,ουτε μια φορα.

• **
  • 279
« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 19, 2016, 21:50 »
Είμαι έτοιμος να παραγγείλω... Και σκέφτομαι η να πάρω το πακέτο η να πάρω το μοντ και ξεχωριστά ένα cubis...
Υπάρχει κανείς που έχει δοκιμάσει και τα δύο να βοηθήσει;

Sent from my MX5 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 20, 2016, 03:31 »
Διαφορά στο άτμισμα δεν θα δεις. Ίδιοι ατμοποιητές είναι στην ουσία.
Από εκεί και πέρα διαφέρουν στην εμφάνιση και επιλέγεις όποιον σου αρέσει. Ο ατμοποιητής του σετ είναι πιο συμμαζεμένος σε διαστάσεις από τον Cubis και επιπλέον χωράει 1ml παραπάνω. Όμως αν τον βάλεις σε άλλο mod δεν θα ταιριάξει καλά οπτικά. Εξέχει 2mm το μπροστινό μέρος σε όλα τα υπόλοιπα mod.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359828 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114215 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450033 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374744 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328127 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29345 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99914 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F