Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών


Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

379 επισκέπτες, 2 χρήστες
Tem, thanos1071

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Google (site search)   

    

Αναζήτηση vaping

    
   

Αποστολέας Θέμα: Θα θέλατε να απαλλαγείτε τελείως ΚΑΙ από τον..ατμό;  (Αναγνώστηκε 35239 φορές)

Αποσυνδεδεμένος blackdrone

  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Join Date: Ιαν 2016
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
  • Μηνύματα: 147
  • Φύλο: Άντρας
  • Tα τυφλα πουλια ο Θεος τα χτιζει φωλια....
Αγαπητε papoys να σου απαντησω ,γιατι οπως ειπα ειμαι απο αυτους που μου "βρωμισε" απο τις πρωτες μερες διακοπης του.
Οχι δεν με ενοχλουσε ,στο αυτοκινητο γοπες δεν αφηνα ποτε ,το τασακι ειναι καινουργιο οπως το πηρα και εχει μεσα ψιλα.. ειχα μπουκαλακι με λιγο νερο και εσβηνα...σταχτες παντου βεβαια και η σταχτη απο το στριφτο σκορπαει...αλλα στο σπιτι...κοιμομουν  με τασακι στο δωματιο ,μονο εαν εβαζα το τασακι στη μυτη με ενοχλουσε αλλα ποιος κολλαει τασακι γεματο στη μυτη (εγω?... :tongue_smilie: )
Η βρωμα του τσιγαρου οταν καπνιζαμε ειχε ποτησει επανω μας και δεν τη μυριζαμε και στους αλλους τη συνηθισαμε...ουτε τα χνωτα αλλου καπνιστη ,ουτε τα ρουχα του μου μυριζαν...ναι μετα απο μπαρακια και κλειστους χωρους γενικοτερα ,αντιλαμβανομουν την μυρωδια αλλα δεν με ενοχλουσε οπως τωρα που αηδιαζω.
Μου λεγαν οι δικοι μου ,η κοπελα μου ...βρωμας τσιγαριλα και εκανα "πφφ καλα δε παιζει να ειναι τοσο χαλια, υπερβολες...μου το λεν για να κοψω..) τωρα,καταλαβα οτι δεν ηταν υπερβολες..
Θεωρω οτι ειναι στον καθενα ξεχωριστα ,αλλους τους βρωμαει πολυ ,αλλους οχι και τοσο.

Αποσυνδεδεμένος chzamp

  • e-high ατμιστής
  • ****
  • Join Date: Ιουλ 2014
  • Τόπος: Αθήνα
  • Μηνύματα: 1001
  • Φύλο: Άντρας
  • Χρήστος.....χάρηκα...
Κατάλαβα, the hard way, αυτό που μου έλεγε ο πατέρας μου. Μια φορά καπνιστής, πάντα καπνιστής. Ακόμη και κομμένο να το έχεις, είσαι καπνιστής σε αποχή. Μεγάλη, μικρή, μόνιμη ή προσωρινή, πάντα είσαι εν δυνάμει καπνιστής.

Στα 30 περίπου χρόνια που κάπνιζα, μια φορά πριν δέκα περίπου χρόνια κατάφερα σοβαρά να κόψω μαχαίρι το τσιγάρο. Και λέω σοβαρά γιατί το έκοψα για τριάμισι χρόνια. Δύσκολα εύκολα δεν το εξετάζω, εκ του αποτελέσματος στράφι πήγανε οι προσπάθειες γιατί ξανακύλησα. Αυτό που εξετάζω είναι οι διαφορές με την παρούσα διετή αποχή μου που συνδυάζεται με την χρήση ΗΤ.

Το τσιγάρο, όπως είπαν και προηγούμενοι, ήταν και για εμένα συνυφασμένο με πάρα πολλές, από πολύ μεγάλες και σοβαρές, έως απλές ρουτίνας, στιγμές της ζωής μου. Η τριετή μαχαίρι διακοπή είχε δυστυχώς επιπτώσεις και αλλαγές στον τρόπο που είχα συνηθίσει να ζω, να διασκεδάζω, να αντιδρώ στην πίεση της δουλειάς κ.ο.κ. Χωρίς να το καταλάβω άλλαξαν συνήθειες που ήταν σημαντικές για μένα και την ισορροπία μου, πριν προλάβω να βρω τρόπο να το χειριστώ. Άρχισα να χάνω το ενδιαφέρον μου για χαλαρό καφεδάκι και ποτάκι με φίλους,  κρασομεζεδες και ουζάκια είχαν διεκπεραιώτικο χαρακτήρα, διαλλείματα και small talk  λιγόστεψαν, γενικά επηρεάστηκε η κοινωνική μου ζωή. Δεν λέω ότι έτσι γίνεται, λέω ότι έτσι έγινε σε εμένα από δικό μου λάθος να εντοπίσω και να ξεχωρίσω τα πράγματα που είχα δέσει με το τσιγάρο και να προσπαθήσω να αντλήσω ότι και πριν από αυτά, χωρίς όμως το τσιγάρο. Άκαπνος για τρία χρόνια και το ξανάρχισα χωρίς κανένα ενδοιασμό, πείθοντας τον εαυτό μου ότι δεν γινόταν αλλιώς αφού μου αρέσει πάρα πολύ να καπνίζω, η διαδικασία και η γεύση από αυτό το δηλητήριο που βάζαμε μέσα μας.
 
Με τον ατμό και το ΗΤ, κατάφερα να κόψω το τσιγάρο χωρίς να αποχωριστώ τίποτα από τις συνήθειες και από αυτά που μου έλειψαν την προηγούμενη φορά. Αντίθετα προστέθηκε άλλη μια μικρή εξαρτησούλα… αυτή του ενδιαφέροντος χόμπι. Αν και κάποια στιγμή θα ήθελα να απεξαρτηθώ πλήρως από κάθε εισπνεόμενο, δεν θα ξανακάνω το ίδιο λάθος. Δεν θα βιαστώ να το κόψω και αυτό πριν να νιώσω πραγματικά έτοιμος. Το ΗΤ μου δίνει αυτόν τον χρόνο χωρίς τις συνέπειες του ΚΤ και παθών πλέον, δεν θα ήθελα να διακινδυνεύσω να ξαναγυρίσω εκεί.

Αποσυνδεδεμένος Clopyright

  • e-lights ατμιστής
  • *
  • Join Date: Δεκ 2015
  • Τόπος: Αθήνα-Πεύκη
  • Μηνύματα: 94
  • Φύλο: Άντρας
  • My Jeckyl doesn't Hyde...
 Ειμαι 32 και καπνιζα απο τα 14 μου, και τα τελευταια 8 χρονια 1 πακετο Craven/ημέρα. Ξεκινησα το Η/Τ οχι με σκοπό να σταματήσω τελειως την προσληψη νικοτίνης, αλλά να την αντικαταστήσω με εναν πιο υγιεινό τρόπο προσληψης της, χωρις τα αρνητικά του τσιγάρου (πίσσα, υπολειματα καυσης, βρωμιά στα ρούχα, στα δοντια, στο στομα, στο δωματιο). Οποτε προς το παρον τουλαχιστον δεν εχω σκεφτεί/δεν εχω σκοπο να σταματήσω το ατμισμα.

Αποσυνδεδεμένος Psitgr

  • e-regular ατμιστής
  • ***
  • Join Date: Απρ 2015
  • Τόπος: Athens
  • Μηνύματα: 761
  • Φύλο: Άντρας
 Εγώ πάλι δεν έχω σκοπό να κόψω το άτμισμα.. Σκοπό έχω να κόψω την νικοτίνη, αλλά να συνεχίσω το άτμισμα με μηδενική.. Βέβαια και το τσιγάρο δεν είχα σκοπό να κόψω , μέχρι που μου την βάρεσε , πήρα το η.τ και δεν ξανα 'κανα ούτε τζούρα.. Όπως και το αλκοόλ δεν ήθελα να κόψω (ένα μπουκάλι την ημέρα για αρκετά χρόνια, λόγω δουλειάς), μέχρι που μια μέρα ξύπνησα και δεν ήθελα να πιω άλλο..

Συμπέρασμα.. Συμβαίνουν αυτά.. Και στις καλύτερες οικογένειες.. Μια ιδέα είναι όλα.. :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος johnaros

  • e-lights ατμιστής
  • *
  • Join Date: Οκτ 2015
  • Τόπος: Thessaloniki
  • Μηνύματα: 98
  • Φύλο: Άντρας
Χμ, προς το παρόν δεν το σκέφτομαι άλλα σίγουρα μειώνω σταδιακά τη νικοτίνη . Από εκεί που ήμουνα για αρκετούς μήνες 18 την ελλάτωσα στις ιδιοκατασκευές μου στην 10 με 11 και στα έτοιμα παίρνω 12.
 Τώρα αν έρθει η απαλλαγή του ατμού από μόνη της κάποια στιγμή σίγουρα θα ειναι καλοδεχούμενη

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

  • 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • Φουγαροκαραβάνα
  • *****
  • Join Date: Ιαν 2015
  • Τόπος: Αθήνα
  • Μηνύματα: 3701
  • Φύλο: Άντρας
    • cpbaroqueTheBlog
.. Όπως και το αλκοόλ δεν ήθελα να κόψω (ένα μπουκάλι την ημέρα για αρκετά χρόνια, λόγω δουλειάς), μέχρι που μια μέρα ξύπνησα και δεν ήθελα να πιω άλλο..


Τι δουλειά έκανες αγόρι μου; Δοκιμαστής κρασιών ήσουν ή ευαίσθητος δήμιος;


Αποσυνδεδεμένος hiroshi

  • e-lights ατμιστής
  • *
  • Join Date: Μαρ 2016
  • Τόπος: athens
  • Μηνύματα: 53
  • Φύλο: Άντρας
Προς το παρον οχι.Και απολαμβανω το ατμισμα και εχει γινει χομπυ κατα καποιον τροπο.Τσουζει η τσεπουλα βεβαια,αλλα αξιζει.Οταν γινει ρουτινα το ατμισμα,οπως ειχε γινει το τσιγαρο,θα το κοψω και αυτο. .

Αποσυνδεδεμένος valsam

  • e-regular ατμιστής
  • ***
  • Join Date: Δεκ 2012
  • Μηνύματα: 791
Ευχαρισω την κυβερνηση μεσα από την καρδια μου που μου δινει κινητρο να κοψω μετα από το ΚΤ και το ΗΤ!
Ειλικρινα αν δεν επεφταν τα φορολογικα γ@μησιατικα δεν ειχα σκοπο να κοψω το ΗΤ αλλα μιας και εχρονται  να ένα πολύ καλο κινητρο να απαλαγω μια για παντα από  την εξαρτηση από την νικοτινη!
Τσιπρα Thank's  αλλα και παρτ'@ρκιδια μου  αν περιμενες και αλλους φορους από την παρτη μου!

Αποσυνδεδεμένος netsplit

  • e-high ατμιστής
  • ****
  • Join Date: Δεκ 2014
  • Τόπος: Λάρισα
  • Μηνύματα: 1360
  • Φύλο: Άντρας
Δεν θα ήταν καλύτερα, αντί να αλλάξουμε εμείς γούστα, να άλλαζε η κυβέρνηση;


Αποσυνδεδεμένος ThioVag

  • e-regular ατμιστής
  • ***
  • Join Date: Απρ 2016
  • Τόπος: Αθηνα
  • Μηνύματα: 613
  • Φύλο: Άντρας
@ e-spy, δεν ειναι σεντονι, ειναι μια καταθεση ψυχης με την οποια συμφωνω απολυτα. Και γω δεν ξερω αν θα μπορουσα να εκφραστω καλυτερα, με 2 εξαιρεσεις : 1η- δεν ειχα προβλημα υγειας για να γυριζω νοσοκομεια και 2η- το η/τ το αγορασα μονος μου. Μετα απο 42 χρονια κ/τ, δουλεψα στο μυαλο μου την ιδεα του η/τ, και ενα πρωι το εκανα. 3 χρονια τωρα, ειμαι μονο στον ατμο !!!!
@ savo, συμφωνω και με σενα απολυτα. Ας ελπισουμε σε ενα πρωι που θα πουμε αντιο και στο η/τ. Το μελλον θα δειξει.  :) :thumpup:
 

Αποσυνδεδεμένος Zelatini

  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Join Date: Απρ 2016
  • Τόπος: Βορεια στο καμινι
  • Μηνύματα: 234
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Όλα είναι δρόμος...
Εχουμε ωραίες καταθέσεις...ψυχών και σκέψεων!  Εεεεε ναι...καταλαβαίνω...δεν είμαστε γκρουπ θεραπι....ξυπνα χριστινα!
@netsplit δεν ειναι οι κυβερνησεις που δεν αλλαζουν νοοτροπια ειναι οι λαοι ετσι; Καταλαβαινω βεβαια τι θες να πεις αλλα εχουμε συνηθισει για πολλους λογους που πατανε στο συγχρονο τροπο ζωης στην καταστροφική ... ανάθεση.  :hmmm:
Τολμώντας μια μικρή συμπύκνωση ακρως αντιεπιστημονική και ατυπη και ετοιματζίδικη... ;D η συντριπτική πλειοψηφία των συνατμιστών που μπήκαν στη διαδικασία να απαντήσουν.... δηλώνει οτι έχει στο μυαλό της ( και τι τεράστιο συτό το μυαλό τόοοοοσων πολλών...) να σταματήσει και τον ατμ κάποια στιγμή.
Πόσο ενθαρρυντικό στοιχείο για την επιστημονική κοινότητα αυτο! Και ενώ αλλού όπως στο νήμα για το ντοκυμαντερ του bbc το τελευταίο έχω εκφράσει κι εγώ σαν ολίγον ψυχαναγκαστική με τις αρρώστιες  :idiot1: ότι δεν πρέπει να "απενοχοποιούμε πλήρως το η.τ.  αυτό μερικές φορές γίνεται αυθόρμητα για να υποστηρίξεις την μεγάλη επιτυχία του στους ανθρωπους γυρω σου να το κοψουν το ρημαδι.
@Valsam έχω να προσθέσω .... και δεν εννοώ τον τίτλο -τιτλο μη παρεξηγηθούμε ::)...αλλά το ζουμί :angry_orange:

Αποσυνδεδεμένος Άκης Παπ

  • e-non ατμιστής
  • *
  • Join Date: Μαρ 2016
  • Τόπος: Ελλάδα
  • Μηνύματα: 40
  • Φύλο: Άντρας
Ήθελα να κόψω τσιγάρο όσο τίποτα άλλο. Το έκανα και εδώ και τρεις μήνες είμαι μόνο στον ατμό. Μπορεί από θέμα υγείας να έχω βοηθήσει πολύ τον οργανισμό μου, από την άλλη όμως, η εξάρτηση μέσω της νικοτίνης, ψυχολογικά με βαραίνει. Θέλω να μπορώ να φεύγω από το σπίτι μου χωρίς το άγχος της στάθμης της μπαταρίας και του υγρού. Χωρίς έξτρα χώρο για το η.τ. στο παντελόνι, στο ποδήλατο, στο αυτοκίνητο. Χωρίς να κρύβομαι από τα παιδιά μου, για να μην παίρνουν λάθος πρότυπα.
Ακόμα, χωρίς να ψάχνω για αναλύσεις υγρών στο ιντερνετ, αλλά να ήταν όλα ελεγμένα από το κράτος ήδη.
Για όλα αυτά, θα ήθελα να σταματήσω κάποια στιγμή και το η.τ. αλλά χωρίς να σταματήσω να προσπαθώ να πείθω καπνιστές να το δοκιμάσουν.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


Αποσυνδεδεμένος Zelatini

  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Join Date: Απρ 2016
  • Τόπος: Βορεια στο καμινι
  • Μηνύματα: 234
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Όλα είναι δρόμος...
Παρεμφερές θέμα είναι αυτό: http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,847.0.html

Όπως και ο GrandMaster papoys, εδώ και χρόνια έχω διακόψει και το ΗΤ...
Είχα παραλείψει κακώς να δώσω σημασία σε αυτό το ποστ που παραπέμπει στο  υπέροχο αυτό νήμα που έρχεται από το μακρινό 2010... και φτάνει μέχρι το 2014.
Αν μπορεί ο συντονισμός να  το προσθέσει με παραπομπή στο πρώτο ποστ;;; :)  


Και να πω ότι πήρα υγρό με 0,3 νικοτίνη από 6 που εκανα απο το ξεκινημα και δεν παρατηρησα αυξηση της καταναλωσης. Αυτη τη βδομαδα θα ΔΟΚΙΜΑΣΩ  και μόνο θα δοκιμάσω μηδενική συγκεκριμενη βαση που μου αρεσε χωρις αρωμα αλλα ειχε νικοτινη...για να δουμε...  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος Atmos

  • Ο τέως admin
  • Διακεκριμένο μέλος
  • *****
  • Join Date: Μαΐ 2009
  • Μηνύματα: 5632
  • Φύλο: Άντρας
Μπήκε στο πρώτο μήνυμα αλλά έφυγε ο υπότιτλός του στο παρόν για να μην έχουμε δύο ίδια θέματα.
Όποιος κόβει και τον ατμό, γράφει σ' εκείνο το θέμα για να υπάρχει ως καταχώρηση.
Εδώ συζητάμε για τον τρόπο και την επιθυμία γι' αυτό, όπως αναφέρω και στο πρώτο μήνυμα.

Αποσυνδεδεμένος atmistis13

  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Join Date: Νοε 2014
  • Τόπος: Αθήνα
  • Μηνύματα: 161
  • Φύλο: Άντρας
Καπνιζα απ'τα 17 μου 1.5 πακετο τη μερα και τα τελευταια 3 χρονια καπνισματος το ειχα γυρισει σε στριφτο, ακομα και χυμα καπνο ειχα βρει. Απο τον οκτωβρη του '14 καταφερα να το κοψω μαχαιρι απο την πρωτη μερα με την βοηθεια αυτου του μαγικου εργαλειου   :angel:
Η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα να το κοψω και αυτο καποια στιγμη αλλα προς το παρον  :cigar: :cigar: :cigar:

 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Omerta Liquids Shake and Vape 36 24098 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 19, 2025, 19:42
από Dimitrisbo
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2738 738387 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 19, 2025, 18:15
από Aoratix
VOOPOO VINCI SPARK 220 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 68 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 19, 2025, 15:24
από zamploutos
HALO αρωματα!!! [Αρώματα] 444 97022 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 18, 2025, 16:21
από Neopard
Υγρά Tom Klark's [Υγρά που δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα] 21 12364 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 15, 2025, 20:08
από infernity
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1480 403860 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 09, 2025, 11:47
από Επιτέλους το έκοψα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 43 6914 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 01, 2025, 14:23
από Chris66
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 4 3561 Τελευταίο μήνυμα Απρ 26, 2025, 20:20
από Stavkal
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 386424 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 271980 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 746917 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 272720 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry