Καταπληκτικό νήμα που ξύπνησε παλιούς κ νέους.
Θα ξεκινήσω λιγάκι ανάποδα εγώ μιας και άκουσα μια κουβέντα εχθές από κάποιον γνώστο μου που το έχει κόψει, και η τελευταία φορά που τα λέγαμε ήμουν καπνιστής και μου εξηγούσε τα σνουτς!
Καθώς του εξηγούσα περί ατμών και υδάτων πως τα κατάφερα και μπλα μπλα, με σταματάει και μου λέει
"το χεις κόψει κ αυτό και δεν το ξέρεις"

ίσως είπα και άρχισα να το σκέφτομαι λιγάκι παραπάνω το θεμα, αφου είχα διαβάσει προηγουμένως και το νήμα τούτο.
Άσχετα με το καταναλωτικό μου όργιο και το πέσιμο με τα μούτρα σε όλο αυτό, για μένα είναι ένα παιχνίδι προς το παρόν, αφου η μεγάλη μάχη κερδήθηκε, όχι όμως και ο πόλεμος.
Το τρέχω γρήγορα σαν καλός gamer που είμαι το παιχνίδι μου, και με μέθοδο σταδιακά θα το τερματίσω.
Ο ύπουλος έχθρος και ό λόγος ο οποιός συνεχίζω να θέλω χτύπημα και κάποιες δόσεις νικοτίνης, ακούει στο όνομα ΑΛΚΟΟΛ. Καφές και σαχλαμάρες.Η δουλεια μου τέτοια, που το δικό μου "δεν ηπια χθες"
είναι το μεθύσι της ζωής κάποιου άλλου!
Τα πάντα στη ζωή αυτή είναι θέμα ισσοροπίων και πόσο μάλιστα μεταξύ ουσιών.
Τα πάντα θέλουν το άλλο τους μισό. Θα ξεφύγω τώρα και θα μιλάω για σταφυλλόκοκους και αντιβιοτικά και ανθεκτικα στελέχη.
Δεν ξέρω πως ακριβώς θα είμαι του χρόνου.
Δώρο στα παιδιά μου ? Τσ τσ τσ. Παρτάκια είμαστε και ψάχνουμε δικαιολογίες. Το σπίτι ειναι ακρώς πιο επικίνδυνο αυτή την στιγμή απ ότι ήταν μ ένα κωλό πακέτο τσιγάρα.
Και ούτε χρόνο βρήκα για τα μικρά με το να είμαι πάνω από ένα λάπτοπ και να ψάχνω το θεώρημα της υποτίνουσας του ατμοποιητή και πως θα ταιριάξει με το υγρό, και πάλι σαχλαμάρες να το πω.
Μας έφαγε την μιση ζωή το τσιγάρο και γι αυτο όλο αυτό τώρα. Δεν θέλω να χάσω και την υπόλοιπη ψάχνοντας μπαταρίες υγρά και μοντάκια.
Ούτε όμως είμαι απ αυτούς που θα κόψουν τις όποιες απολαύσεις έχουν απομείνει. Το μέτρο ψάχνω, και να μπορώ έγω να κοντρολάρω τα πάντα, και όχι αυτά εμένα. Το τσιγάρο δεν το κατάφερα ποτέ παρά μόνο τώρα με τον ατμό.
Ο Σπύρος τα είπε καλά με τα θέλω και τις συνήθειες. Η ψυχολόγα μας, έβαλε φωτιές

Το καλό είναι ότι μας ενώνει κάτι κοινό και γουστάρουμε μέσα απ όλο αυτό.