Ωραιο θεμα, και πιστευω οτι καποια στιγμη πρεπει να γινει stickie.
δεν νομιζω οτι διαφορα γευσης μεταξυ διαφορων εταιρειων ειναι τοσο μεγαλη , αλλα το μεγαλυτερο βαρος πεφτει στην συγκεντρωση-"δυναμη" του καθε αρωματος. Τωρα προσωπικα αν η φραουλα ειναι του βουνου η του καμπου δεν με κοφτει και πολυ, αρκει που δινει γευση φραουλας.
Αν καποιος θελει κλωνο spot-on πιστευω οτι διαφορα θα παιξει στις ποσοτητες λογω διαφορετικης συγκεντρωσης .
Προτεινω μια λιστα με τις αντιστοιχιες και καποιο ποσοστο??? συγκεντρωσης,η καποιο τροπο συγκρισης.
Strawberry (TPA) 5 = Strawberry (FA) 4 (δηλαδη με 5 μερη TPA εχω το ιδιο αποτελεσμα με 4 μερη FA που ειναι πιο δυνατο)
Πρεπει να τονισω οτι οι γευσεις και η δυναμη του καθε αρωματος ειναι θεμα προσωπικο αλλα θα βοηθησει πολλους που οπως εγω δεν θα εδιναν 6€ για 3 σταγονες μονο και μονο για να δοκιμασουν καποια συνταγη.