@steliosss:
Κι εδώ έχω ξαναμπεί και σε όλα (ναι ΟΛΑ) ανεξαιρέτως τα νήματα του φόρουμ. Ακόμα και τα κλειδωμένα.
Μάλλον δεν έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα ένα προς ένα, αλλά έχω διαβάσει τα περισσότερα από ΟΛΑ τα νήματα (ναι ΟΛΑ).
Εσύ;
Ρωτάω διότι από τα τελευταία 300 μηνύματά σου (από το... 2013 έως σήμερα) στο φόρουμ,
τα 250 αφορούν αποκλειστικά προϊόντα GG, και τα υπόλοιπα 50 είναι σε 2-3 άλλα νήματα.
Πιο πίσω δεν πήγα. Βαρέθηκα. Οι υπόλοιποι δεν ξέρω. Αν βαρέθηκαν.
Και τώρα που το ξεκαθαρίσαμε αυτό, ας τοποθετηθώ και σε μερικά πράγματα ακόμα:
α) Όταν λες ότι "
αυτό το φόρουμ κάποτε έσβηνε τα offtopic όλα και όχι επιλεκτικά"
εννοείς κάτι σαν κι
αυτό; Διότι εγώ ακόμα εκεί το βλέπω, δεν είναι σβησμένο...
β) Στα φόρα (όλου του πλανήτη, όχι μόνο αυτό εδώ) ακόμα και τα offtopic είναι μέσα στο παιχνίδι.
Κοινότητα ατμιστών είμαστε. Όχι η νομοπαρασκευαστική επιτροπή της Βουλής.
Δεν χάλασε ο κόσμος αν γελάσουμε και λίγο.
Ούτε θα χάσει ο ΙΜΕΟ τους πελάτες του αν εγώ κάνω και λίγο χιούμορ. Έχει εσάς. Μια χαρά δουλειά κάνετε.
γ) Όσο για τους "ορισμένους" που "spamάρουν τα GG" είναι λογικό να σκέφτεσαι έτσι
αν ΔΕΝ περνάς καμιά βόλτα που και πού και σε κάποια από τα υπόλοιπα
13.941 topics του φόρουμ να δεις τί γίνεται εκεί.
(το νούμερο ΔΕΝ το έβγαλα από το μυαλό μου).
δ) Στο σημείο αυτό θα ήθελα απλά να παραθέσω το παρακάτω, και όπως λες κι εσύ "Ο νοών νοείτω!!!"
(με τρία θαυμαστικά για να κάνει μπούγιο...)
Συγνώμη κιόλας, αλλά δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ευλογήσουμε τα γένια οποιουδήποτε κατασκευαστή μόνο και μόνο επειδή είναι Ελληνας.
Tη γνώμη μας λέμε και μάλιστα οι παλιοί που έχουμε δει πολλά και έχουμε λόγους να ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν καλές ΚΑΙ ασφαλείς συσκευές, μόνο όφελος δεν έχουμε να εκφράσουμε τις επιφυλάξεις μας.
Αλλά, νήματα προσκυνήματος δεν υπάρχουν σ΄αυτό το φόρουμ.
Εδώ και μέρες που βγήκε το eleaf, οι μισοί που γράφουν έπεσαν να το φάνε. Πολύ καλά κάνουν. Διάλογος + διαφωνία + επιχειρήματα = εποικοδομητική συζήτηση.
(... ... ...)
Αραγε γιατί μόνο σε ενός κατασκευαστή τα νήματα, αν γράψει κάποιος κάτι αρνητικό ή εκφράσει επιφύλαξη, θα δεχτεί πολλές "τσιμπιές;"
Ελεος πια!!! Σ΄αυτό το φόρουμ ο καθένας είναι ελεύθερος να πει τη γνώμη του με επιχειρήματα και δεν θα γίνουν ανεκτές επιθέσεις εναντίον των μελών που το κάνουν. Αντεπιχειρήματα ναι! Αλλά ειρωνείες και υπονοούμενα ότι έχει θέματα με τον κατασκευαστή ή τα προιόντα του ή οτιδήποτε άλλο, σταματούν στο προηγούμενο ποστ.
Τα υπόλοιπα δεν θα τα σχολιάσω. Μια χαρά το κάνουν οι αποπάνω κύριοι και καλύτερα από μένα.
Τέλος θέλω να διευκρινήσω πως δεν έχω απολύτως τίποτα προσωπικό με σένα. Δεν σε γνωρίζω άλλωστε.
Επίσης δεν είμαι ο αρμόδιος να αποφασίσω για το αν ο ρόλος σου στο φόρουμ είναι αποδεκτός ή όχι.
Υπάρχει Διαχειριστής γι αυτό, και μια χαρά κάνει τη δουλειά του. Εφόσον είσαι εδώ το αποδέχομαι και πάω παρακάτω.
Μην θεωρείς όμως ότι αν δεν ξαναποστάρεις θα "μας" κάνεις καμία χάρη.
Κανείς δεν σου ζήτησε κάτι τέτοιο, κι εμένα προσωπικά μου θυμίζει λίγο και το:
"
Μπαμπά, ή θα μου αγοράσεις το παιχνίδι που θέλω ή θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να σκάσω!"
Ε λοιπόν, γνώμη μου είναι πως δεν θα σκάσεις. Και μια χαρά θα ξαναποστάρεις.
Για τους ίδιους ακριβώς λόγους που ποστάρεις και τόσο καιρό.
Από την άλλη θα μου πεις, ποιός είμαι εγώ για να ξέρω;;;