Είπε ο Ribot, (και συμφωνώ) πως το mod είναι πολύ όμορφο και από ότι φαίνεται θα έχει και καλά ρεύματα.
Παρόλα αυτά το κουμπί του δεν είναι κάτι επαναστατικό και την αρχή λειτουργίας του την έχουμε δει στο ξυλομοντάκι του craven.
Η απάντηση σου ήταν του στιλ "καλό το ξυλομοντάκι, αλλά μην το συγκρίνουμε με το άλλο".
Και εγώ είπα πως συγκρίναμε την αρχή λειτουργίας του κουμπιού και πως είναι παρεμφερής και στα δύο. Και ρώτησα αν δεν είναι το ίδιο, τι διαφορά έχουν τα κουμπιά στον τρόπο λειτουργίας τους που τα κάνει τόσο διαφορετικά ώστε να μην μπορούμε να τα συγκρίνουμε.
Ρωτήσαμε για ένα συγκεκριμένο πράγμα. Από εκεί και πέρα προφανώς κάτι μεταλλικό και κυλινδρικό είναι διαφορετικό λαό κάτι παραλληλεπίπεδο και ξύλινο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η αρχή λειτουργίας ενός κομματιού τους δεν γίνεται να είναι ίδια.
Πολλά τα άκουσα ήδη για μανούρες και κακές προθέσεις ενώ έχω κάνει την εξής πολύ απλή ερώτηση: "Τα κουμπιά αυτά και στα 2 mods δεν δουλεύουν με την ίδια αρχή? Και αν όχι ποια είναι η διαφορά?" με πραγματικό ενδιαφέρον να μάθω.
Δεν βλέπω που μπορεί να έχω φανερώσει κακή πρόθεση.