vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

704 επισκέπτες, 5 χρήστες
Milarepa, aalex, Methodios, maprix, manoslykos

SMOK TF-RDTA

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
  • Φύλο: Άντρας
Απ: SMOK TF-RDTA
« Απάντηση #15 στις: Ιουνίου 03, 2016, 02:22 »
Για τον Avocado δεν ξερω να σου πω, αλλα σιγουρα ο TF-RDTA δεν εχει σταγονα διαρροες, εχει πολυ καλη γευση και ειναι πολυ ευκολος στο στησιμο, με καλη χωρητικοτητα.

Αποσυνδεδεμένος Fortycade

• *
  • 33
« Απάντηση #16 στις: Ιουνίου 09, 2016, 14:52 »
Τον παραγγειλα σημερα.

• 1428
« Απάντηση #17 στις: Ιουνίου 10, 2016, 17:50 »
Εντυπωσεις περιμενω!  :D

• *
  • 33
« Απάντηση #18 στις: Ιουνίου 13, 2016, 03:02 »
σε λιγες ωρες...  8)

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Παρελαβα σημερα λοιπον.
Ειχε πολλυ ωραιο στησιμο με fused clapton. 
Εντιπωσεις μερικες καλες μερικες οχι.
Γενικα ειναι πολλυ καλος σε ολα οποτε θα πω μονο τι δεν μου αρεσε. Δεν μου αρεσε το οτι ειχα πολλυ διαρροη μετα το γεμισμα απο τους αεραγογους. Ο Shadowjump μου ειπε οτι κανω λαθος στο βαμβακι, ετσι λοιπον με τις μανισιες αντιστασεις εβγαλα το βαμβακι που ειχα βαλει και εβαλα ξανα αλο. Περισοτερο προσεγμενο στις τρυπες. Ξανα τα ιδια.. Ξενερωσα.. 
Εβγαλα και τις clapton που ετσι κιαλιως θελουν πολλα βατ και δεν θελω να το δουλεβω ετσι. Και εστησα με twisted οπως εκανα και στον Crius. 
Και παλι τα ιδια.

Εγω παντως θα κρατησω τα λογια του Αλκη και θα πω οτι μαλλον ειναι δικο μου το λαθος στο βαμβακι. Θα δοκιμασω ξανα και ξανα να βρω την τελεια ποσοτητα βαμβακι που πρεπει. 
Τεσπα.
Απο ποσοτητα ατμου παρα πολλυ. Αλλα απο γευση δεν ξετρελαθηκα. Δηλαδη με το ιδιο υγρο και ιδια αντισταση στον Crius V3 ειχα πολλυ καλητερη γευση. Ισως φταιει το βαμβακι οπως ειπα και πριν. Θα ξανα ποσταρω σε μερικες μερες εδω για το update των εντιποσεων μου. 

Μερικες φωτο. :) 

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 13, 2016, 22:35 από Fortycade »

• 1428
« Απάντηση #19 στις: Ιουνίου 14, 2016, 01:08 »
Ωραιος! Πρωτα απ ολα, γεμιζεις υγρο μεχρι εκει που ειναι στην δευτερη φωτογραφια παντα. Αν και ποτε δεν ειχα καποιο θεμα. Επισης, μην ακουμπας το βαμβακι πανω στις τρυπες, να το σπρωχνεις και λιγο μεσα! Οπωσδηποτε! Εγω ετσι εχω 0 διαρροες, οτι και να τον κανω. Και πλαγια να τον αφησω, και αναποδα και στραβα. Επισης, δοκιμασε να φτιαξεις δικες σου αντιστασεις με 2.5αρη πυρηνα. Και ο Psilos που του ειπα με 2.5 πηρε καλυτερη γευση!

• *
  • 33
« Απάντηση #20 στις: Ιουνίου 14, 2016, 13:33 »
εγω εκανα με 3mm twisted kanthal. θα δοκιμασω με 2.5

το θεμα μου ειναι οτι εχω διαρροες σε καθε γεμισμα. και οταν λεω διαρροες οχι απλα σταγονες. παιζει να μου εβγαλε 1-2 ml

τεσπα θα το βρω το κολπο. :)

EDIT. : νομιζω το βρηκα τι θελει για να μην μου βγαζει υγρα μετα το γεμισμα. λοιπον, πριν τον γεμισω κλεινω υσαγωγες αερα και υγρου τερμα κλειστα. τον γεμιζω και τον γυρναω αναποδα με κλειστες εισαγωγες, και τις ανοιγω ενω ειναι αναποδα. και μετα σιγα σιγα τον γυρναω στα ισια και ετσι νομιζω δεν κανει πιεση μεγαλη και δεν μου βγαζει.. αν καταλαβενετε τι λεω   :dontknow:  :))
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 14, 2016, 15:02 από Fortycade »

• 1428
« Απάντηση #21 στις: Ιουνίου 14, 2016, 16:14 »
Απλα να κλεινεις το υγρο απο πανω. Υπ οψιν, για να ειναι κλειστη η εισαγωγη υγρου, το λουκετο πρεπει να ειναι στο ξεκλειδωτο. Οταν ατμιζεις, πρεπει να το γυρνας στο κλειδωμενο.

• *
  • 33
« Απάντηση #22 στις: Ιουνίου 15, 2016, 00:17 »
οχι ρε συ. οταν ατμιζεισ πρεπει να ειναι στο ξεκλιδοτο.

Αποσυνδεδεμένος PsilosX

• 1004
  • instagram: @psilosx
    • IG
« Απάντηση #23 στις: Ιουνίου 15, 2016, 01:09 »
Υπόψιν, οτι κι εγώ την πρώτη φορά που τον έπιασα δεν καταλάβαινα ποτέ ειναι κλειστά τα υγρά και ποτέ ανοιχτά και την πρώτη φορά την πάτησα και άδειασα όλο το τανκ πάνω μου.  :laugh1:
Στο λουκέτο κλείνουν τα υγρά. Αν παρατηρήσει κανείς έχει εσωτερικά του τανκ ένα σιδεράκι που προεξέχει λίγο πιο ψηλά από τον ας πούμε πάτο του τανκ, το οποιο μας δείχνει αν ειναι κλειστά ή ανοιχτά τα υγρά.
Δεν έχει κολπάκια κλπ για το γέμισμα. Κλείνεις τα υγρά, ανοίγεις top cap και γεμίζεις. Απλά τα πράγματα. :thumpup:
Στον 3mm πυρήνα όπως είπε κι ο κύριος shadowjump έχανα απίστευτα σε γευση. Δεν ξέρω ακόμα μήπως είχα βάλει πειρσσότερο βαμβάκι και ήταν εκεί το θέμα, αλλά δεν νομίζω. Θα το ξανατσεκάρω σύντομα και θα κάνω update. Πάντως τώρα στα 2.5mm ειναι όλα μια χαρά!

• 1428
« Απάντηση #24 στις: Ιουνίου 15, 2016, 01:59 »
Οτι ειπε ο ψηλος!

Σκεψου το λουκετο ως εξης. Οταν ειναι κλειστο, κυκλοφορει το υγρο και οταν ειναι ανοιχτο, του κοβεις την ροη. Οποτε στο ανοιχτο στο γεμισμα και στο κλειστο στο ατμισμα. Την πρωτη φορα και εγω την ειχα πατησει και ολο ατμιζα καμενο  :tongue_smilie: Στον TF-RTA π.χ. τα λουκετα ειναι σωστα. Σε αυτον κατι λαθος θα κανανε στο τυπωμα!

Αποσυνδεδεμένος PsilosX

• 1004
    • IG
« Απάντηση #25 στις: Ιουνίου 15, 2016, 02:15 »
Όχι ρε εμένα τα λουκέτα είναι σωστά! Απλά εγώ τον αγόρασα και εϊναι και μαύρος. Παίζει ο δικός σου να ναι sample και να χαν κάνει λάθος. :D

• 1428
« Απάντηση #26 στις: Ιουνίου 15, 2016, 02:22 »
Οχι παιζει, ηταν sample :tongue_smilie: και τους το ειχα πει κι ολας οτι ειναι αναποδα. Ισως στα πρωτα batch να μην προλαβανε να το αλλαξουν και ετυχε αυτο στον Φορτυ.

Αποσυνδεδεμένος PsilosX

• 1004
    • IG
« Απάντηση #27 στις: Ιουνίου 15, 2016, 02:24 »
Μπορεί! Ιδίως λόγω του ότι εϊναι και ασημένιος. Συνήθως βγαίνουν πρώτα οι ασημένιοι και μετά οι μαύροι άτμο, οπότε πιθανόν να τη γλΰτωσα και λόγω αυτού.  :angel:

• *
  • 33
« Απάντηση #28 στις: Ιουνίου 15, 2016, 05:33 »
Σε μενα οταν το εχεις στο ξεκλειδωτο ειναι ανοιχτα τα περασματα. Οταν ειναι στο κλειδωμενο δεν επικοινωνει το tank με το deck. 
Οποτε οταν ατμιζουμε, τουλαχιστον στον δικο μου RDTA, το εχω ετσι.

Αποσυνδεδεμένος PsilosX

• 1004
    • IG
« Απάντηση #29 στις: Ιουνίου 15, 2016, 10:00 »
Ε μια χαρά σου είναι λοιπόν!  :thumpup: 

Εμένα πάντως δεν έχει καμία διαρροή αν απλά κλείσω (μόνο) τα υγρά πριν γεμίσω. 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114108 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359684 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449946 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110590 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374649 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327949 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1038 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6390 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29296 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99835 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F