vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

373 επισκέπτες, 7 χρήστες
kmitkas, maprix, Buliwyf, dvelev, Doubt, tapantari, kkoumas

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

TCR (Temperature Coefficient of Resistance) - Τί είναι και σε τί χρησιμεύει!

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5390
  • Φύλο: Άντρας
 :dontknow:   στο συρμα αφου. ;)

Αποσυνδεδεμένος GRat

• 1445
Εχω την εντυπωση οτι στο SS δεν ειναι και οτι καλυτερο
Απλά μην ρουφάς ενώ κάνεις dry burn.

Αποσυνδεδεμένος redortho

• 1792
Τί να ρουφάει; Ούτε ο ατμοποιητής έχει δεθεί σ’ αυτή την φάση, ούτε βαμβάκι έχει περαστεί  :idiot1:

Συνδεδεμένος kkoumas

• 764
  • DON'T PANIC
Απλά μην ρουφάς ενώ κάνεις dry burn.
Θα μας τρελανεις ρε συ GRat

Αποσυνδεδεμένος TheMadGreek

• Γιώργος
  • 1284
  • Urge to P|U|R|G|E|
Ο άνθρωπος εννοεί να μην εισπνέετε κατά τη διάρκεια του dry burn.

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Άλεξ

• 3883
  • Προβοκάτορας και ισοβίτης - Watch Out!
Ο άνθρωπος αναφέρεται σε παλιότερα δημοσιεύματα που λέγανε ότι το dry burn πιθανά να εκλύει μέταλλα επιβλαβή και καλό θα είναι να αποφεύγεται.

Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω εκείνα τα δημοσιεύματα, τα οποία βέβαια σημειωναν ότι ακόμα και το καμμένο μέταλλο δεν έχει σχέση με το τσιγάρο.

Όμως στην κατεύθυνση που ρωτάει να επαναλάβω την πρόταση μου για ανοιχτές σπείρες και καλή ποιότητα σύρμα.

Εγω, προσωπικά, κάνω κανονικά dry burn.

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος GRat

• 1445
Δεν βλέπω λόγο να ΜΗΝ κάνουμε dry burn εκτός αν έχουμε n200 ή τιτάνιο.

Απο την στιγμή που δεν εισπνέεις τα παράγωγα την ώρα του dry burn, δεν πρόκειται να υπάρξει κάποιο θέμα.

Αντίθετα αν δεν κάνεις dry burn και δεν πλύνεις την αντίσταση πριν βάλεις βαμβάκι, μπορεί να έχει γράσο, σίγουρα θα έχει λάδια απο το χέρι όταν την τύλιξες. Πέρα απο τα λάδια/γράσο αν έχει κάποιο βραχυκύκλωμα θα "ατμίσεις" μέταλλο και πιθανότατα και καμμένο βαμβάκι.

Γι'αυτό, αφού βάλουμε την αντίσταση στο deck, την κάνουμε ενα μπανάκι και μετά dry burn. Δεύτερο μπανάκι και στέγνωμα με χαμηλό pulsing για όσους φοβούνται κατάλοιπα απο μέταλλα στην επιφάνεια της αντίστασης.

• 3883
Που να δεις grat την απορία μου εμπρός σε ένα υβριδικό clapton ni200 με kanthal. To dry burn or not to dry burn;

Τελικά επέλεξα το toss into the bucket.

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος GRat

• 1445
Καλά έκανες.

Συνδεδεμένος kkoumas

• 764
  • DON'T PANIC
Εγω παντως για την υγρασια και τα λαδια απο τα χερια, πριν το βαμβακωμα κανω "dry burn heat" σε TC στους 215 βαθμους και φευγουν μια χαρα χωρις να οξειδωνεται το συρμα.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτ 07, 2018, 17:33 από kkoumas »

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• Γιώργος
  • 4139
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
Γι'αυτό, αφού βάλουμε την αντίσταση στο deck, την κάνουμε ενα μπανάκι και μετά dry burn. Δεύτερο μπανάκι και στέγνωμα με χαμηλό pulsing για όσους φοβούνται κατάλοιπα απο μέταλλα στην επιφάνεια της αντίστασης.
Σιγά μην κάνουμε μπάνια και πιστολάκια τις αντιστάσεις ρε συ Γιάννη, ένα γαμοατμοποιητή θα στήσουμε, δε θα κάνουμε χειρουργική επέμβαση σε αποστειρωμένο περιβάλλον. Καθαρά χέρια, ένα καθαρισματάκι με οινόπνευμα το σύρμα, dry burn όταν χρειάζεται κι έτοιμοι!
Πραγματικά δε σας καταλαβαίνω ώρες ώρες, αν δίναμε τόσο μεγάλη προσοχή και στα υγρά θα έπρεπε να αποσυρθούν τα μισά τουλάχιστον με τη σκατίλα που αφήνουν στο βαμβάκι και τα ελάχιστα ml κατανάλωσης.

Αποσυνδεδεμένος XEPO68

• *
  • 71
μου αρέσει παρα πολύ αυτή τι συζήτηση...και τιμάμε τα παλιά τα χρονια που καπνίσαμε τα βρομώ τσιγάρα  και κάναμε ίδιες συζήτησις πως και από τι είναι φτιαγμένο το φίλτρο στα βρομώ τσιγάρα μη παθαίνουμε κάτι σοβαρό

• 3883
Σιγά μην κάνουμε μπάνια και πιστολάκια τις αντιστάσεις ρε συ Γιάννη, ένα γαμοατμοποιητή θα στήσουμε, δε θα κάνουμε χειρουργική επέμβαση σε αποστειρωμένο περιβάλλον. Καθαρά χέρια, ένα καθαρισματάκι με οινόπνευμα το σύρμα, dry burn όταν χρειάζεται κι έτοιμοι!
Πραγματικά δε σας καταλαβαίνω ώρες ώρες, αν δίναμε τόσο μεγάλη προσοχή και στα υγρά θα έπρεπε να αποσυρθούν τα μισά τουλάχιστον με τη σκατίλα που αφήνουν στο βαμβάκι και τα ελάχιστα ml κατανάλωσης.
Εγώ αφότου λουστώ, πιάνω τις αντιστάσεις μου. 5-5 περνάμε μαζί αφρόλουτρο και σαμπουάν μπεμπέ (no tears) και μετά πιστολάκι, απαλά απαλά και χλιαρά, μη καψαλιστούν. Αν δεν θες εσύ μην τους δίνεις φροντίδα! Άκαρδε!  :'(

Αποσυνδεδεμένος annastas

• 1260
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ο,τι θελω θα κανω....
Εγώ τους βανω και κοντισιονερ...άρπα την προεδρα...

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5390
Κ αντιπσειρικο να βανετε.  :tongue_smilie:
Πριν περάσουμε βαμβάκι ένα βρέξιμο με υγρό, κ πάτημα μια δυο το ρεβμα  ;)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 132 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20161 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1013 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877669 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361854 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 466179 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1907601 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519168 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1565 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375206 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701413 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19933 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos