Εννοείται είναι σαφώς πιο ακριβή από τις noname στα διάφορα κινεζομάγαζά που κοίταγα και εγώ. Το ανέφερα άλλωστε.
Αλλά για κάποιον που ασχολείται αποκλειστικά με DIY και συνταγές το extra κόστος το βρίσκω σε λογικά πλάισια. Δύο μπουκαλάκια dinner lady που είναι και της μόδας!

Τώρα για την εγγύηση δεν ξέρω αν υπάρξει πρόβλημα τι θα κάνω. Αν αυτό συμβεί στο μακρινό μέλλον μπορεί και να μην ασχοληθώ καν. Αν και η Amazon σε θέματα customer service και after-sales support είναι ότι καλύτερο υπάρχει παγκοσμίως.
Για μένα η 10ετής εγγύηση λειτουργεί προληπτικά περισσότερο. Δηλαδή όταν ο κατασκευαστής ο ίδιος δίνει 10 χρόνια εγγύηση στα προιόντα κάτι σημαίνει αυτό για την αξιοπίστια των προιόντων του σε βάθος χρόνου. Ειδικά στην Αμερική που δεν παίζουν με αυτά.
Αυτό το παραπάνω,
προσωπικά , αποτελεί ένα από τα κριτήρια μου σε οτιδήποτε αγοράζω, όχι μόνο σε ατμιστικό εξοπλισμό. Όταν βρω κάτι που μου αρέσει, με καλύπτει και συνδιάζει και καλή εγγύηση και after-sales support, το προτιμώ και ας είναι λίγο πιο ακριβό από κάτι άλλο που απλά μου αρέσει, με καλύπτει αλλά μετά το ταμείο δε σε ξέρω δε με ξέρεις.. υποφέρω και υποφέρεις!