vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

541 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, camber, manoslykos

Tsunami RDA by GeekVape

Αποσυνδεδεμένος CyberCr33p

• **
  • 170
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Tsunami RDA by GeekVape
« Απάντηση #75 στις: Ιουνίου 14, 2016, 20:18 »
Εγώ πάντως το δουλεύω με διπλές Kanthal 26 AWG ή Clapton 24/32 AWG.

Αποσυνδεδεμένος PsilosX

• 1004
  • instagram: @psilosx
    • IG
« Απάντηση #76 στις: Ιουνίου 15, 2016, 01:31 »
Ψηλέ πατριώτη! Τι σύρματα προτείνεις; σκέφτομαι να το χτυπήσω το εργαλείο την Πέμπτη! ε και πρέπει να βάλω παραγκελία σύρματα σήμερα ή αύριο!

Όλων των ειδών τα claptonάκια είναι τέλεια. Προσωπικά μόνο μια φορά τον έστησα με twisted και δεν τον κράτησα και πολΰ έτσι. Δεν άντεξα!  :laugh1: 
Πάρε Clapton παιδί μου. Όλα καλά είναι.  :cigar:

Προσωπικά αγαπημένο είναι αυτό. Ακριβό για σύρμα από Κίνα, αλλά Ελλάδα και να βρεις κάτι αντίστοιχο θα πηγαίνει διπλή τιμή τουλάχιστον. Υπόψιν, αν παρατηρήσεις και την φώτο τα δύο 28ga είναι παράλληλα μέσα στο Clapton και όχι twisted.  ;)

Αποσυνδεδεμένος PaulosChania

• **
  • 107
  • Καλησπέρα και καλή βραδιά!
« Απάντηση #77 στις: Ιουνίου 15, 2016, 02:23 »
Με τα σύρματα  το λυσαμε...τώρα ποιος θα με βοηθήσει στο δίλημμα; ειμαι αναμεσα στον  τσουναμι και στον avocado...οκ εντελώς διαφορετικό το ενα με το αλλο..αλλα σκέφτομαι οτι τον τσουναμι θα τον χρησιμοποιω μια στο τοσο...ενω ο αλλος θα μου λυσει τα χερια...γτ εχω μόνο το φαινομενο..και καθε φορα που αλλαζω γεύσεις ασχολουμαι με στησήματα...απο την αλλη ομως θελω να δοκιμασω και ντριπερ...χαμος...σορρυ για τα εκτός θέματος! 

Αποσυνδεδεμένος PsilosX

• 1004
    • IG
« Απάντηση #78 στις: Ιουνίου 15, 2016, 02:30 »
Κοίταξε... Ο tsunami είναι φτιαγμένος για πνευμονικές μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών, οπότε αν είσαι της τσιγαρίσιας και θες να δοκιμάσεις dripper ψάξου για κανένα πιο σφιχτό από το τσουνάμι.  ;) 
Όσο για τον avocado, δεν εϊμαι φαν (πούλησα το δικό μου σχετικά γρήγορα), αλλά αρέσει σε πολύ κόσμο και εϊναι πιο αεράτος από φαινόμενα, τηλέμαχους κλπ αλλά και πολύ πιο σφιχτός από τσουνάμια, γκρίφφιν κλπ κλπ.  ;D Μάλλον θα σου κάτσει πολύ καλύτερα.   :hmmm:

• **
  • 170
« Απάντηση #79 στις: Ιουνίου 15, 2016, 10:14 »
Εάν αλλάζεις συχνά γεύσεις ο dripper είναι μονόδρομος. Στάζεις, ατμίζεις, θέλεις να αλλάξεις γεύση, κάνεις την προηγούμενη μέχρι να στεγνώσει το βαμβάκι, στάζεις τη νέα (εγώ στάζω και σκέτη βάση πριν την αλλαγή για να καθαρίσει καλύτερα) και ατμίζεις. Με αυτόν τον τρόπο αλλάζω τουλάχιστον 2-3 γεύσεις την ημέρα.

Αποσυνδεδεμένος PsilosX

• 1004
    • IG
« Απάντηση #80 στις: Ιουνίου 15, 2016, 16:17 »
2-3 Μόνο?  :laugh1: (καμμένος speaking)  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Χαραλαμπος

• **
  • 327
  • Ρουνι,ρουνι,υπουλο κακο γουρουνι
« Απάντηση #81 στις: Ιουνίου 16, 2016, 19:24 »
Ξερουμε αμα το Τσουναμις ο 24ρις εχει ερθει σε ελληνεζικο μαγαζι?
Ειμαι αναμεσα στο πρωτο μου τριπερ (τσουναμι) και του σχεδον τριπερ λογω αποδοσης γευσεως Αβογκαντο 24ρι..Η δυναμη του μοντακιου μου ειναι τα 75 Βατ...Μεχρι στιγμης το σκορ ειναι 0-1 ο αβοκαντος...
Γνωμες???
Σας μερσω

Αποσυνδεδεμένος PsilosX

• 1004
    • IG
« Απάντηση #82 στις: Ιουνίου 16, 2016, 19:25 »
Δεν θυμάμαι που τον έχω δει συγκεκριμένα αλλά τον έχω δει σε τουλάχιστον 3-4 ελληνικά καταστήματα (τον Tsunami 24).

Γενικότερα εγώ τον δουλεύω από 60 εώς 80 βατ κατα μέσο όρο...

EDIT: Κάποια που βρήκα πολύ πρόχειρα με ένα γρήγορο googlesearch: 

http://www.gc-shop.gr/GeekVape-Tsunami-24RDA
http://www.electronicsmoke.gr/GEEKVAPE%20TSUNAMI%2024%20RDA
http://atmostar.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD/geekvape-tsunami-24-rda/

Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από τα συγκεκριμένα καταστήματα πάντως.

• **
  • 170
« Απάντηση #83 στις: Ιουνίου 16, 2016, 20:35 »
Καλά τι αντιστάσεις έχεις πάνω; Εγώ τώρα με διπλές Kanthal 26GA με διάμετρο 2mm και 9 σπείρες (0.46Ω) τον δουλεύω στα 35Watt.

Αποσυνδεδεμένος antonelos

• 1899
  • Ξέρεις απο e-VESPA???
« Απάντηση #84 στις: Ιουνίου 16, 2016, 21:21 »
οι ντριπερ θελουν χοντρα συρματα με μεγαλη διαμετρο τρυπανακιου :tongue_smilie:
τα 2μμ ειναι λιγο
απο 2,5-3 στηνω συνηθως και 6-7-8σπειρες
και ανω των 60βατ αναλογως
ή κλαπτον και εεεεφυγες
οι ντριπερ ειναι για να ξεδινεις για μενα και οχι για ολη μερα

φτιαξε δυο αντιστασεις με το συρμα που εχεις σε 3μμ τρυπανακι και 8 σπειρες στα 75 watt max
ανοιξε και ενα παραθυρο 8)

• **
  • 170
« Απάντηση #85 στις: Ιουνίου 16, 2016, 21:32 »
Εγώ τον έχω για καθημερινή χρήση και είναι ο μόνος που χρησιμοποιώ πλέον. Ο προηγούμενος ήταν ο Magma reborn και πιο πριν Phenomenon. Αλλά έτσι και γυρίσεις σε ντριπερ δεν υπάρχει γυρισμός. Και με το στήσιμο που έχω βγάζει πολύ ντουμάνι.  Με αντίστοιχο στήσιμο με διάμετρο 2,5 το δουλεύω στα 40watt. Περιμένω από fasttech σύρμα clapton. Πιο πριν με αυτό το δούλευα έτσι και αλλιώς και το προτιμώ από τα απλά σύρματα.   Αλλά και με clapton δεν τον δουλεύω πολύ ψηλά, μέχρι 45-50watt.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 16, 2016, 21:37 από CyberCr33p »

Αποσυνδεδεμένος Χαραλαμπος

• **
  • 327
  • Ρουνι,ρουνι,υπουλο κακο γουρουνι
« Απάντηση #86 στις: Ιουνίου 16, 2016, 23:06 »
Psile thanx για τα link...60-80 watt!!!!  :o :o :o
Μαλλον με το VTC 75watt θα εχω θεματακι η θα ειμαι οριακα και θα πρεπει να εχω καβα καμια 4 μπαταριες...
Οποτε ερωταδα ακροβατοντας στο offtopic..
Avocado (24ρις εννοειτε) που ειναι γευσατος σα dripper (αν ισχυει και δεν ειναι δρακια) η κανα αλλο dripper οπως magma tobeco...Ειχα στο μυαλο μου καπου στα 35 watt  αντε top 40 να επαιζα....
Θελω ενα dripperοειδες για γευση αλλα τι?Αμα ο tsunami θελει τοσα watt το mod θα βαρεσει κοκκινο,ειχα το μυαλο μου το kayfun tobeco clone εχει θεματακια ειδα και για 33€ δε κεφαρω να τα δωσω και να μου κανει νερα....
Οποτε εχεις κανα dripper προτεινεις η Avocado που εχω ακουσει καλα λογια εχει καλη τιμη κτλ?
Ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος dentaltasos

• *
  • 66
  • Keep Vaping...!!!
« Απάντηση #87 στις: Ιουνίου 17, 2016, 00:17 »
Ως Dripping-Maniac αυτο που εχω να πω ειναι οτι ο συγκεκριμενος RDA ειναι απο τους πιο αξιοπιστους, αποδοτικους και με ευκολο στησιμο ατμοποιητες που κυκλοφορουν εκει εξω.
Ολημερις ατμιζω στους τρεις ντριπερ που εχω (Tsunami-Mutation V4-Royal HunterMini)και αυτο που αλλαζω εκτος απο υγρα ειναι και διαφορετικα στησιματα αναλογα με τα κεφια και τα γουστα.
Παντα ομως επιλογη μου ειναι Kanthal Wire 24αρι ή Clapton 32/26 στα 0.23Ω-0.45Ω και αναλογως απο τα 4.5 εως τα 5.2 Volt.
Ναι το "σταγδην" οπως λεει και ο συνατμιστης  Cruiser79 θελει μοντακι με μπολικα ρευματα και VGνολουχα υγρα σε χαμηλη περιεκτικοτητα νικοτινης.
Το Dripping εκτος απο το οτι ειναι ενας τροπος ατμισματος τουλαχιστον για εμενα αποτελει και ενα χομπυ αρκετα δημιουργικο και ευχαριστο.
Τωρα αν για μερικους θεορουμαστε ποζεραδες,καγκουρες ή οτι αλλο.......αφηνουμε την κακεχεντρια τους να χαθει μεσα στα νεφη που σηκωνουμε.........!!

............αυτα απο εμε καλο σας βραδυ και καλα σταξιματα......... :bye:

Αποσυνδεδεμένος PsilosX

• 1004
    • IG
« Απάντηση #88 στις: Ιουνίου 17, 2016, 01:29 »
@Χαραλαμπος όπως τα λες ακριβώς, έτσι είναι. Το μοντακι σου θα στάξει αϊμα αλλά θα ζήσει. Οι μπαταρίες σου από την άλλη θα πηγαίνουν συνέχεια για φόρτισμα!  :laugh1: 
Εγώ βάζω μόνο κλαπτονάκια (όλων των ειδών και διαμέτρων) στο τέρας οπότε σε λιγότερα από 60w δεν έχουμε ούτε στο ελάχιστο αξιοπρεπή ατμοποίηση. 
Τώρα που έχω και τον 24άρη τον στήνω με 3.5mm πυρήνα και έχω τον μικρό για 2,5mm.  ;) 
Άλλο ντρίπερ δεν έχω να σου προτείνω, αλλά προσωπικά πάνω από τον avocado θα πρότεινα με διαφορά τον theorem.  ;)

Αποσυνδεδεμένος savo

• 1548
« Απάντηση #89 στις: Ιουνίου 17, 2016, 02:19 »
Χαράλαμπε ακόμα δεν πήρες ντρίπερ??

Τα νεύρα μου :angry_orange: έγραφα μια ώρα και τα έσβησα ο βλαξ.

Πάμε πάλι.
Φίλε μην είσαι των άκρων. Βασικά καμιά σχέση τα αβοκαντο και συναφή με έναν καθορόαιμο ντριπεράκο.
Ξεκίνα με έναν απλό όποιος σου κάτσει για να μπεις στην φιλοσοφία του σταξίματος και του ντρίπερ ντρίπερ ατμοποιητή, και μετά πας σε σύρματα ρεύματα κλπ.

Καλά τα λένε οι κύριοι παρπάνω αλλά μην τους ακους και πολύ :tongue_smilie: θα σε χαλάσουν και σένα.

Βάλε ότι σύρματα θέλεις νορμάλ (όχι κλωστές) παίξε με τα στησιμάτα σε ρεύματα που μπορεί να υποστηρίξει το μοντ σου, και στην πορεία και αφου έχεις εγκληματιστει και καταλάβεις πως παίζει το πράγμα , τοτε αναβαθμίσου, πειραματίσου βάλε κλάπτον κλάφτον και δεν συμαζεύεται.

Και οι μικρούλιδες κάνουν δουλειά μην τους υποτιμάς, είναι ντρίπερς. Δεν χρειάζεται όλοι να έχουν κτηνη σύρματα!  Και ο γκρίφιν αντέχει αλλά δεν είναι ντρίπερ.

Στον τσουνάμι υπολογίζεις στο κόστος και τα κλάπτον, μάπτον,  τα βαμβακια κλπ.
Θα σου έλεγα κ εγώ για το θεώρημα αλλά αν είσαι ανάμεσα σε τσουνάμι και αβοκάντο , θα σου έλεγα να πάρεις έναν απ αυτους όποιον γουστάρεις σε πρώτη φάση να μπεις στο κλίμα  και τον αβοκάντο λίγο αργότερα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359971 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114282 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450276 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110748 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374934 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328235 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1077 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6443 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99938 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F