Όχι δεν τον γυρνάω.
Κάποια στιγμή είχα βάλει ένα από αυτά τα εξωτικά σύρματα και επειδή ήταν κτήνη οι αντιστάσεις έβρισκαν στην καμπάνα και αναγκάστηκα να στρίψω 2.0mm πυρήνα. Εκεί με πέθανε στην πλημμύρα γιατί δεν περνούσε αρκετό βαμβάκι ώστε να καλύψει καλά το ντεκ.
Νομίζω ότι με .40-.45mm σύρματα ή με clapton σε 3.0mm πυρήνα (αρκεί να χωράει) και cotton candy, είναι τα καλύτερα στησίματα. Το βαμβάκι το αφρατεύω μεν, αλλά αν μείνει και λίγο παραπάνω δεν με πειράζει, το ακουμπάω στο ντεκ και μερικές φορές επικαλύπτει και το βαμβάκι που έρχεται από τη δίπλα αντίσταση.
Βαμβάκι με το οποίο δεν πήρα καθόλου διαρροή, ήταν το cotton bacon, αλλά επειδή έχει την ιδιότητα να αφήνει τη βαρύτητα να λειτουργήσει, στεγνώνει μετά από λίγη χρήση το coil και κρατάει όλο το υγρό κάτω. Και το καψούλι στα 80+watt, δεν είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα στον πλανήτη.
Μπόλικο cotton candy λοιπόν, και δεν τρέχει κάστανο. Εντελώς μα εντελώς στεγανός, δεν έχω δει να είναι. Συνήθως, η έναρξη μικροδιαρροών είναι το σημάδι που μου λέει ότι το βαμβάκι έχει υπερκορεστεί (ασχέτως που είναι σαν να μην έχει δουλέψει ποτέ γιατί είναι τούμπανο) και θέλει αλλαγή.