Ρε παιδιά ένας κύριος λόγος για να πάρουμε μαξ γεύση είναι η ποσότητα του βαμβακιού που χρησιμοποιούμε στην αντίσταση.
Απορώ που ακούω ότι ο γκόμπλιν η δεν ξέρω εγώ ποιος ατμός με 1 χιλιοστό βαμβάκι, μπορεί να δώσει καλύτερη γεύση από αβοκάντο, θεώρημα, ντρίπερς κλπ.
Θα ανοίξω νήμα βασικά για αυτό το θέμα σίγουρα κάποια στιγμή.
Στο θέμα μας τώρα . Με διπλή ο συγκεκριμένος ατμός με μεγάλο πυρήνα επειδή έχουμε αρκετό βαμβάκι για τα δεδομένα τανκ ατμποποιητή, η γεύση του είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Δεν δίνει όλος το εύρος των αρωμάτων απλόχερα, αλλά αυτό δεν είναι κακό για μένα γιατί μπορτεί να αναδυκνύει με διαφορετικό τρόπο το εκάστοτε υγρό.
Αυτά. Αυτή τη στιγμή ντουμανιαζώ τον τόπο με την ατμοποιητάρα αυτή
