vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

350 επισκέπτες, 7 χρήστες
maraki1308, manoslykos, Milarepa, Aoratix, billythekid, Buliwyf, PsykieG

ALD ego-808, Funstore ICE

Αποσυνδεδεμένος marios-arv

• *
  • 82
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ALD ego-808, Funstore ICE
« Απάντηση #375 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 18:12 »
παιδια καλησπερα και απο μενα...
Θα ηθελα την αποψη σας σχετικά με το συγκεκριμένο τσιγαράκι....
Επειδή διάβασα ολα αυτά που λέτε για καμένο κτλ. και επειδή εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ μόνο το ecopure σαν υγρό και κανένα άλλο υγρό θα ήθελα την άποψή σας.
Να το πάρω ή οχι????
Το ecopure είναι λιγο παχύρευστο υγρό και σαν vg το φοβάμαι....
Λέτε να έχω προβλήματα καμένου????
Δεν ειμαι για να δίνω τζάμπα τόσα λεφτά....

Αποσυνδεδεμένος bazexa

• **
  • 271
« Απάντηση #376 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 18:15 »
παιδια καλησπερα και απο μενα...
Θα ηθελα την αποψη σας σχετικά με το συγκεκριμένο τσιγαράκι....
Επειδή διάβασα ολα αυτά που λέτε για καμένο κτλ. και επειδή εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ μόνο το ecopure σαν υγρό και κανένα άλλο υγρό θα ήθελα την άποψή σας.
Να το πάρω ή οχι????
Το ecopure είναι λιγο παχύρευστο υγρό και σαν vg το φοβάμαι....
Λέτε να έχω προβλήματα καμένου????
Δεν ειμαι για να δίνω τζάμπα τόσα λεφτά....

Εγώ έφτιαξα σκολάτα (υλικά από fun) με περιεκτηκότητα  20pg 80vg και δεν βλέπω κανένα πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος marios-arv

• *
  • 82
« Απάντηση #377 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 18:24 »
Εγώ έφτιαξα σκολάτα (υλικά από fun) με περιεκτηκότητα  20pg 80vg και δεν βλέπω κανένα πρόβλημα.

το θεμα ειναι πως εγώ χρησιμοποιώ μονο το ecopure.
Δεν ξερω μονο αυτό μου εχει κάτσει...
Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω καμία αλλη γεύση.
Δεν μου αρέσει καμία άλλη.
Και επειδή ξέρω ποσο ιδιότροπο είναι το υγρό αυτό γιαυτό ρωτάω....
Θα ήθελα την γνώμη κάποιου που χρησιμοποιεί αποκλειστικά αυτό το υγρό να μου πει αν του δίνει γεύση καμένου...
και σχετικά με τον ατμοποιητή αν κρατάει....
Ο ατμοποιητής του ego-t για π.χ. με το συγκεκριμένο υγρό παράδιδε πνεύμα το πολυ σε μια βδομάδα.....

Αποσυνδεδεμένος adams_nik

• **
  • 140
« Απάντηση #378 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 19:00 »
το θεμα ειναι πως εγώ χρησιμοποιώ μονο το ecopure.
Δεν ξερω μονο αυτό μου εχει κάτσει...
Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω καμία αλλη γεύση.
Δεν μου αρέσει καμία άλλη.
Και επειδή ξέρω ποσο ιδιότροπο είναι το υγρό αυτό γιαυτό ρωτάω....
Θα ήθελα την γνώμη κάποιου που χρησιμοποιεί αποκλειστικά αυτό το υγρό να μου πει αν του δίνει γεύση καμένου...
και σχετικά με τον ατμοποιητή αν κρατάει....
Ο ατμοποιητής του ego-t για π.χ. με το συγκεκριμένο υγρό παράδιδε πνεύμα το πολυ σε μια βδομάδα.....

Φίλε Μάριε και εγώ σαν βασικό υγρό το Ecopure χρησιμοποιώ...
Σε κάποια γεμίσματα έχω κάνει και κάτι αναμίξεις με πιο αρωματικά υγρα
και πραγματικά έχω ξεχάσει τη γέυση του καμμένου...(μέχρι πρίν που άτμισα το ego-t όσο φόρτιζα το ICe). :))

Γενικά το τσιγαράκι τα σπάει!!! Μακράν το καλύτερο που έχω δοκιμάσει... :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #379 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 20:24 »
....Ο ατμοποιητής του ego-t για π.χ. με το συγκεκριμένο υγρό παράδιδε πνεύμα το πολυ σε μια βδομάδα.....
Και με οποιοδήποτε άλλο υγρό περίπου την ίδια διάρκεια ζωής έχει ο eGo-T. Mπορεί να κρατήσει και παραπάνω αλλά ο μέσος όρος ζωής του κυμαίνεται από 7 έως 10 ημέρες.

Αποσυνδεδεμένος Charas60

• **
  • 279
« Απάντηση #380 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 21:18 »
Από τις 29 Αυγούστου ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το ICE. Αρχικά με πολύ καλές εντυπώσεις που όμως στη συνέχεια αντικαταστήθηκαν με την έντονη δυσαρέσκεια του καμμένου. Μπορεί να φταίω και γω, αλλά πλέον δεν με ικανοποιεί. Αποφάσισα λοιπόν να το χαρίσω σε έναν νέο ατμιστή, που θέλει να περάσει στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, αλλά που όμως αυτή τη στιγμή δεν έχει την δυνατότητα να αγοράσει μία συσκευή.
Παρακαλώ τους υπεύθυνους του φόρουμ να επιλέξουν αυτοί το άτομο, αν δεν τους προσθέτω επιπλέον φόρτο εργασίας. Η επιβάρυνση θα είναι μόνο τα έξοδα αποστολής.
Να σημειώσω ότι από το πακέτο το ένα τανκ είναι αχρησιμοποίητο, όπως επίσης και ένας ατμοποιητής που είχα πάρει έξτρα.

Αποσυνδεδεμένος Kir Fanis

• *
  • 862
« Απάντηση #381 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 22:42 »
Από τις 29 Αυγούστου ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το ICE. Αρχικά με πολύ καλές εντυπώσεις που όμως στη συνέχεια αντικαταστήθηκαν με την έντονη δυσαρέσκεια του καμμένου. Μπορεί να φταίω και γω, αλλά πλέον δεν με ικανοποιεί. Αποφάσισα λοιπόν να το χαρίσω σε έναν νέο ατμιστή, που θέλει να περάσει στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, αλλά που όμως αυτή τη στιγμή δεν έχει την δυνατότητα να αγοράσει μία συσκευή.
Παρακαλώ τους υπεύθυνους του φόρουμ να επιλέξουν αυτοί το άτομο, αν δεν τους προσθέτω επιπλέον φόρτο εργασίας. Η επιβάρυνση θα είναι μόνο τα έξοδα αποστολής.
Να σημειώσω ότι από το πακέτο το ένα τανκ είναι αχρησιμοποίητο, όπως επίσης και ένας ατμοποιητής που είχα πάρει έξτρα.
:thumpup: :thumpup:..Μπράβο ωρέ σύντεκνε..Συγχαρητήρια!.

Αποσυνδεδεμένος mikeegr

• **
  • 104
« Απάντηση #382 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 22:47 »
καλησπέρα και από εμενα παρέλαβα σήμερα το ice έχω πολύ έντονη γεύση καμένου γνωρίζει κανένας παλιός χρηστης του ice κάποια λύση ?

Αποσυνδεδεμένος fotis67

• 639
  • Όλα είναι ατμός...!!!
« Απάντηση #383 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 23:43 »
Σήμερα πέρασα από funstore για να αγοράσω υγρά.

Σε κουβέντα που είχα με τον κ.Περικλή με ενημέρωσε ότι πριν την πρώτη χρήση του ICE θα πρέπει να στάξουμε δύο σταγόνες μέσα στον ατμό για να μουλιάσει το φιτίλι, καθώς και οι μπαταρίες πριν την πρώτη χρήση, θα πρέπει να τις φορτίσουμε για τουλάχιστον μία ώρα.

Αυτά είναι τα τελευταία νέα που γνωρίζω.

Εμένα το ICE δουλεύει άριστα με VG υγρά που ατμίζω.
Ακόμα χρησιμοποιώ τον πρώτο ατμοποιητή.
Τσεκάρω τον πρώτο ατμοποιητή, για να δω πόσο θα μου κρατήσει.

Αποσυνδεδεμένος chris1983

• **
  • 163
« Απάντηση #384 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 23:47 »

Σε κουβέντα που είχα με τον κ.Περικλή με ενημέρωσε ότι πριν την πρώτη χρήση του ICE θα πρέπει να στάξουμε δύο σταγόνες μέσα στον ατμό για να μουλιάσει το φιτίλι, καθώς και οι μπαταρίες πριν την πρώτη χρήση, θα πρέπει να τις φορτίσουμε για τουλάχιστον μία ώρα.

Μήπως τα παραπάνω θα έπρεπε να τα γράφουν στο manual του πακέτου?

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• 1482
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
« Απάντηση #385 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 23:48 »
Παράθεση
θα πρέπει να στάξουμε δύο σταγόνες μέσα στον ατμό για να μουλιάσει το φιτίλι,

Αυτό είναι βασική αρχή λειτουργίας του άτμο και απορώ πώς δεν το γνώριζαν κάποιοι αυνατμιστές...
Ήθελα να το ρωτήσω, ορμώμενος από τα τόσα κρούσματα ΄΄καμμένου΄΄ αλλά το θεώρησα αυτονόητα προαπαιτούμενο...

Αποσυνδεδεμένος mikeegr

• **
  • 104
« Απάντηση #386 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 23:54 »

τα έκανα όλα αυτά μάλλον έχω πέσει σε προβληματικό θα πάρο αύριο τηλ να δω τι θα γίνει

Αποσυνδεδεμένος Doukakos1

• **
  • 275
« Απάντηση #387 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2011, 13:00 »
Θα ήθελα να ρωτήσω τους εμπειρότερους αν θα πρότειναν αυτο το Η.Τ ως πρώτη συσκευή για άτμισμα. Μου φένεται αρκετά ''εύκολο'' αλλα έχω ενδοιασμούς λόγω αρκετών αρνητικών σχολείων.(Ώς εναλακτικό για να ξεκινήσω κοιτάω προς egoT.)

Αποσυνδεδεμένος Lancerlot

• **
  • 407
« Απάντηση #388 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2011, 13:07 »
Τελικά την 1η και 2η μέρα έδινε συνεχώς καμένο, από την 3η έστρωσε ίσως γιατί από την 3η άρχισα να το χρησιμοποιώ περισσότερο καθόσον δεν είναι η κυρια ατμιστική συσκευή μου. Από τότε όλα καλά. Δεδομένο ότι γνωρίζω καλά τα ''βίτσια'' της αυτόματης τροφοδοσίας και δεν συνέρχονταν με τίποτε από όσα προαναφέρθηκαν παρά μόνο προσωρινά για τις επόμενες 2-3 τζούρες. Ήταν θέμα χρόνου.

Αποσυνδεδεμένος adams_nik

• **
  • 140
« Απάντηση #389 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2011, 16:26 »
Σήμερα μετά απο σχεδόν 1 εβδομάδα (κατά)χρησης του ICe το μόνο που παρατήρησα ήταν μία
ελαφρία μείωση στην παραγωγή του ατμού...
Ίσως να οφείλεται και στο ότι μπέρδεψα 2-3 υγρά με λιγότερα mg νικοτινης... :hmmm:
Αίσθηση καμμένου ή κάποια διρροή δεν έχω μέχρι ακόμα...
Την Δευτέρα παραλαμβάνω και την 900mAh μπαταρία για το ICe και 2 ατμο Ego-W και αρχίζει η μάχη...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360377 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1027 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114371 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450751 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110931 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375374 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328499 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1087 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6464 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15326 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29401 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99990 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F