vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

478 επισκέπτες, 9 χρήστες
lagoudakis, camber, ZoeM, Parolos, Antonis84, Mensanos, eurogod, Milarepa, manoslykos

ALD ego-808, Funstore ICE

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• 2116
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ALD ego-808, Funstore ICE
« Απάντηση #735 στις: Οκτωβρίου 03, 2011, 18:05 »
ok? :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #736 στις: Οκτωβρίου 03, 2011, 18:16 »
Σήμερα αγόρασα καινούργιο άτμο για το ICE.
Το κατάστημα στο Αιγάλεω, στο ύψος του Γηπέδου του Αιγάλεω.  Αντιπρόσωπος της Funstore. Έφεραν και δεξαμενές, επιτέλους. Ο Κωστάς πάρα πολύ καλό παιδί, εξυπηρετικότατος, και πολύ υπομονετικός. Έφαγε τόσες ερωτήσεις και τόση συζήτηση και παρότι ήταν μεσημέρι αυτός εκεί. :respect:
Πάμε τώρα στο προϊόν. Οι νέοι άτμο έχουν πιο χοντρό φιτίλι και πιο σκληρό σε σχέση με τους παλιούς. :thumpup:
Οι δεξαμενές δεν δείχνουν να έχουν αλλαγές. :thumpdown:
Ακόμα δεν τον έχω ξεκινήσει γιατί περιμένω το κατάλληλο υγρό για να γίνει η σωστή δοκιμή (crash test).

Ξέχασα να ενημερώσω. Το κατάστημα βρίσκετε στην οδό Νέστορος 21 στο Αιγάλεω.

Συγχώνευση μηνυμάτων: Οκτωβρίου 03, 2011, 18:19
ok? :thumpup:
για πες!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 03, 2011, 18:19 από jeke04 »

Αποσυνδεδεμένος navy

• 530
  • PROVARI V2.5+GGTS+ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΙΑΤΤΥ-ΠΗΝΕΛΟΠΗ-SKYLINE
« Απάντηση #737 στις: Οκτωβρίου 03, 2011, 18:51 »
Μηπως δεν ειναι και τοσο θετικο οτι οι νέοι άτμο έχουν πιο χοντρό φιτίλι και πιο σκληρό σε σχέση με τους παλιούς στο θεμα της σωστης" τροφοδοσιας" του ατμο? :hmmm: Θα περιμενουμε νεα σου μετα τις δοκιμες που θα κανεις φιλε συνατμιστη :thumpup:
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 03, 2011, 18:52 από navy »

Αποσυνδεδεμένος Nerompistolo

• *
  • 90
  • Sex Nerompistols xD
« Απάντηση #738 στις: Οκτωβρίου 03, 2011, 22:07 »
Ομολογω πως ειμαι εντελως μπερδεμενος!
4 μερες επισκεπτομαι το forum και προσπαθω να παρω μια αποφαση για ποιο ηλεκτρονικο τσιγαρο να παρω.
Διαβασα καποια reviews και επεσα και sto review του Ice και ελεγα να παρω αυτο, μετα απο 50 σελιδες του θεματος δεν ειμαι σιγουρος αν θελω ακομα...
Αυτο που καταλαβα για το συγκεκριμενο ειναι δωσε 80 ευρο στον πωλητη και τραβα ενα απ'το καλαθι, τωρα αν σου κατσει η χρυση χηνα η απλα μια κιτρινη κοτα θα το καταλαβεις αργοτερα για να μπορεις να τραβηξεις σπιτι σου τις τριχες σου με την ησυχια σου η αντιθετως να ολοκληρωθεις (τουλαχιστον για την ωρα) απο ηλεκτρονικο τσιγαρο.
Η πλακα ειναι οτι εχω πορωθει διαβαζοντας αυτες τις μερες και προσπαθω να καταληξω γρηγορα για να μην ξανακαπνισω κανονικο τσιγαρο, αλλα μιας και δεν εχω τη δυνατοτητα να κανω τα EGO συλλογη δεν βλεπω να βοηθιεμαι...

Αποσυνδεδεμένος Nerompistolo

• *
  • 90
  • Sex Nerompistols xD
« Απάντηση #739 στις: Οκτωβρίου 03, 2011, 23:05 »
Ευχαριστω billakosgr για την προταση, θα διαβασω παλι σημερα οτι μπορω και μαλλον αυριο αγορα στο Βυρωνα που μου πεφτει και κοντα.
Συγνωμη που σου απανταω απο δω, αλλα για πμ μαλλον ειμαι κλειδωμενος ακομα απο το forum.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 03, 2011, 23:06 από Nerompistolo »

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• 2116
« Απάντηση #740 στις: Οκτωβρίου 03, 2011, 23:46 »
Ευχαριστω billakosgr για την προταση, θα διαβασω παλι σημερα οτι μπορω και μαλλον αυριο αγορα στο Βυρωνα που μου πεφτει και κοντα.
Συγνωμη που σου απανταω απο δω, αλλα για πμ μαλλον ειμαι κλειδωμενος ακομα απο το forum.

Πιστευω να σε βοηθησα για αρχη κ οτι θελεις μολις ξεκλειδωσεις p.m κ μπορω να βοηθησω!!!

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• 2116
« Απάντηση #741 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 00:53 »
για οποιον ενδιαφερεται υπαρχει αγγελεια για το ice σε ενα διαφορετικο σετακι!! :thumpup:
ευχαριστω πολυ μην στιμοχνεσται σιγα σιγα... :wall: :wall: :wall:
η σειρα απο δεξια :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #742 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 03:48 »
Ακόμα δεν τον έχω ξεκινήσει γιατί περιμένω το κατάλληλο υγρό για να γίνει η σωστή δοκιμή (crash test).

Από το πρωί λοιπόν της σήμερον, έχει ξεκινήσει το crash test του νέου άτμο που πήρα εχθές.
Μέχρι στιγμής έχω ατμίσει περίπου 4ml RY4 (το αγαπημένο μου πλέον) και σε όλες τις συνθήκες ο άτμο δεν έχει πει όχι. Βαθιές τζούρες, ρηχές, παρατεταμένο πάτημα και άτμισμα μέχρι σκασμού, ο άτμο εκεί, ούτε καμένο, ούτε τπτ.
Νομίζω ότι το βελτίωσαν και δεν θα υπάρχει πλέον πρόβλημα. Το κακό είναι ότι ένα σκατουλάκι τόσο δα έχει 9€ συν το Φ.Π.Α. :angry_orange: Πολύ τσιμπημένη τιμή. :thumpdown:

Αποσυνδεδεμένος jimny

• *
  • 15
  • Κανένα
« Απάντηση #743 στις: Οκτωβρίου 10, 2011, 14:38 »
Το κατάστημα στο Αιγάλεω, στο ύψος του Γηπέδου του Αιγάλεω.  Αντιπρόσωπος της Funstore. Έφεραν και δεξαμενές, επιτέλους. Ο Κωστάς πάρα πολύ καλό παιδί, εξυπηρετικότατος, και πολύ υπομονετικός. Έφαγε τόσες ερωτήσεις και τόση συζήτηση και παρότι ήταν μεσημέρι αυτός εκεί. :respect:
Πάμε τώρα στο προϊόν. Οι νέοι άτμο έχουν πιο χοντρό φιτίλι και πιο σκληρό σε σχέση με τους παλιούς. :thumpup:
Οι δεξαμενές δεν δείχνουν να έχουν αλλαγές. :thumpdown:

Ξέχασα να ενημερώσω. Το κατάστημα βρίσκετε στην οδό Νέστορος 21 στο Αιγάλεω.

Συγχώνευση μηνυμάτων: Οκτωβρίου 03, 2011, 18:19
για πες!!!

Φίλε μου, μήπως ξέρεις αν ο συγκεκριμένος αντιπρόσωπος του Funstore στο Αιγάλεω έχει και υγρά  Ecopure? Αν όχι, μήπως έχεις κάποιο τηλέφωνό του να τον πάρω να τον ρωτήσω?

Αποσυνδεδεμένος martin

• *
  • 63
« Απάντηση #744 στις: Οκτωβρίου 12, 2011, 15:32 »
Ως ευτυχης κατοχος του ice και νεος χρηστης του η.τ θα ηθελα να γραψω τις δικες μου εντυπωσεις.
Το ice το προμηθευτικα απο τον Κων/νο στο Αιγαλεω.Πολυ εξυπηρετικος και Προθυμος να με βαλει στο κλημα του η.τ
Το ανοιξαμε το τεσταραμε  προμηθευτικα και υγρα απο τον ιδιο και ευτυχως το ecopure που μου εδωσε να δοκιμασω πρωτο με καλυψε απολυτα.

Το παιρνω λοιπον παω σπιτι και αρχιζω να ατμιζω σαν φουγαρο :D.Ως εδω ολα καλα πολυ καλη γευση ωραια αισθηση ιχνος καμενου και ντουμανι τουφα :D
Την επομενη αρχισαν τα παρατραγουδα.Αισθηση καμενου υγρα στο στομα διαρροες,οι μπαταριες  δεν φορτιζαν στο αυτοκινητο(με δικο μου ανταπτορα )σκετη απογοητευση,τι εγινε λεω ως εδω ηταν η χαρα μου?Αμμεσως τηλ στο Κων/νο ο οποιος μου ειπε να παω απο εκει οποτε μπορεσω.

Στα χερια του Κων/νου το τσιγαρακι δουλευε χαρμα απλα εγω ειχα κανει μακακια οταν κατα το γεμισμα ειχα καταλαθος σταξει υγρο στο σωληνακι του τανκ και αντι να βγαλω την μπαταρια και να το φυσηξω εγω φυσαγα και ρουφαγα οπως ηταν.
Οι μπαταριες  απλα δεν φορτιζουν σε οποιον ανταπτορα να ειναι και αν και δεν ειχαν τιποτα ο Κων/νος μου τις αντικατεστησε με 2 καινουριες προλυπτικα. :respect:

Εν κατακλειδι ειμαι πολυ ικανοποιημενος για την αγορα μου και σιγουρα θα ικανοποιησει απολυτα τον αρχαριο γιατι απο οσο διαβαζω σε σχεση με αλλα η.τ δεν χρειαζετε  καμια συντηρηση η καθαρισμο ,δεν εχει διαρροες εκτος και κατι δεν κανεις καλα δεν λερωνει και ειναι πολυ απλο στη χρηση,απλα γεμιζεις και ατμιζεις και οσο το μαθαινεις τοσο ποιο πολυ σε ικανοποιει.
Το ποιο σημαντικο απ'ολα ειναι οτι εκοψα μαχαιρι το στριφτο και αν και καπνιζα 1 καπνο craven ημερησιως πλεον δεν μου κανει καμια αισθηση το μονο μειον ειναι οτι καμια φορα ποιανω τον εαυτο μου να κανει καταχρηση του η.τ (4-5 τανκ την ημερα)πιπιλα το εχω κανει ειναι η αληθεια  :D

Φίλε μου, μήπως ξέρεις αν ο συγκεκριμένος αντιπρόσωπος του Funstore στο Αιγάλεω έχει και υγρά  Ecopure? Αν όχι, μήπως έχεις κάποιο τηλέφωνό του να τον πάρω να τον ρωτήσω?

Εχει φερει.Αγορασα εγω εχτες.Το τηλ του ειναι 6936908860 Κων/νος

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #745 στις: Οκτωβρίου 12, 2011, 15:42 »
το μονο μειον ειναι οτι καμια φορα ποιανω τον εαυτο μου να κανει καταχρηση του η.τ (4-5 τανκ την ημερα)πιπιλα το εχω κανει ειναι η αληθεια  :D

μπραβο ρε φιλε :shock_sick_01: :shock_sick_01: :shock_sick_01: :shock_sick_01: :shock_sick_01: :shock_sick_01:
Αξιος :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος jimny

• *
  • 15
  • Κανένα
« Απάντηση #746 στις: Οκτωβρίου 12, 2011, 15:59 »
Εχει φερει.Αγορασα εγω εχτες.Το τηλ του ειναι 6936908860 Κων/νος

Σε ευχαριστώ πολύ!!!  :thumpup:

Όσο για τα 4-5 τανκ που κάνεις τη μέρα, μη μασάς κ εγώ στα ίδια επίπεδα με σένα είμαι! Ίσως επειδή είμαι στην αρχή? Δεν ξέρω, θα δείξει...

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #747 στις: Οκτωβρίου 12, 2011, 16:36 »
εγω παιδια το εγραψα αυτο στην αρχη (χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν) διοτι εγω και νεος ατμιστης οταν ημουνα 1 ml την ημερα εκανα (αν και καπνιστης 20 χρονια) :bye:

Φιλικα
Γιωργος

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #748 στις: Οκτωβρίου 12, 2011, 16:54 »
Εν κατακλειδι ειμαι πολυ ικανοποιημενος για την αγορα μου και σιγουρα θα ικανοποιησει απολυτα τον αρχαριο γιατι απο οσο διαβαζω σε σχεση με αλλα η.τ δεν χρειαζετε  καμια συντηρηση η καθαρισμο ,δεν εχει διαρροες εκτος και κατι δεν κανεις καλα δεν λερωνει και ειναι πολυ απλο στη χρηση,απλα γεμιζεις και ατμιζεις και οσο το μαθαινεις τοσο ποιο πολυ σε ικανοποιει.

Φίλε καλώς ήρθες στο η.τ.
Κάτοχος και εγώ του ICE θα σου έλεγα να προσέχεις το θέμα του καθαρισμού που λες.
Πάντα να καθαρίζεις τα πιπάκια και το πάνω μέρος της δεξαμενής από τον υγροποιημένο ατμό, ελπίζω να έχεις βγάλει το σφουγγαράκι από εκεί. Επίσης μετά από κάθε αλλαγή μπαταρίας να καθαρίζεις τις σπείρες και τον πόλο της μπαταρίας από υδρατμούς, καθώς και το κάτω μέρος του ατμοποιητή εκεί που εφάπτεται με την μπαταρία.
Καλή συνέχεια και όχι άλλο κ.τ. στο στόμα, μόνο η.τ. ;) :yes:

Αποσυνδεδεμένος jimny

• *
  • 15
  • Κανένα
« Απάντηση #749 στις: Οκτωβρίου 12, 2011, 18:30 »
εγω παιδια το εγραψα αυτο στην αρχη (χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν) διοτι εγω και νεος ατμιστης οταν ημουνα 1 ml την ημερα εκανα (αν και καπνιστης 20 χρονια) :bye:

Φιλικα
Γιωργος

Γιώργο, εξαρτάται πιστεύω από το πόσα κ.τ. κάπνιζε κανείς πριν αρχίσει το η.τ. κ όχι για πόσα χρόνια κάπνιζε. Άλλο τα δυόμιση πακέτα Marlboro τη μέρα (όπως στην περίπτωσή μου) κ άλλο το μισό πακέτο Marlboro lights... (υποθετικό παράδειγμα)

Στην πρώτη περίπτωση, δεν σου φτάνει 1ml υγρό ούτε για τον πρωινό καφέ, που λέει ο λόγος, αφού είχες συνηθίσει να είσαι όλη μέρα σχεδόν με ένα κ.τ. στο χέρι, ενώ στη δεύτερη φαντάζομαι πως τα πράγματα είναι απείρως ευκολότερα.  :yes:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359902 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114250 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450092 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110728 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374803 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328170 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6435 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15292 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99930 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F