Ως ευτυχης κατοχος του ice και νεος χρηστης του η.τ θα ηθελα να γραψω τις δικες μου εντυπωσεις.
Το ice το προμηθευτικα απο τον Κων/νο στο Αιγαλεω.Πολυ εξυπηρετικος και Προθυμος να με βαλει στο κλημα του η.τ
Το ανοιξαμε το τεσταραμε προμηθευτικα και υγρα απο τον ιδιο και ευτυχως το ecopure που μου εδωσε να δοκιμασω πρωτο με καλυψε απολυτα.
Το παιρνω λοιπον παω σπιτι και αρχιζω να ατμιζω σαν φουγαρο

.Ως εδω ολα καλα πολυ καλη γευση ωραια αισθηση ιχνος καμενου και ντουμανι τουφα

Την επομενη αρχισαν τα παρατραγουδα.Αισθηση καμενου υγρα στο στομα διαρροες,οι μπαταριες δεν φορτιζαν στο αυτοκινητο(με δικο μου ανταπτορα )σκετη απογοητευση,τι εγινε λεω ως εδω ηταν η χαρα μου?Αμμεσως τηλ στο Κων/νο ο οποιος μου ειπε να παω απο εκει οποτε μπορεσω.
Στα χερια του Κων/νου το τσιγαρακι δουλευε χαρμα απλα εγω ειχα κανει μακακια οταν κατα το γεμισμα ειχα καταλαθος σταξει υγρο στο σωληνακι του τανκ και αντι να βγαλω την μπαταρια και να το φυσηξω εγω φυσαγα και ρουφαγα οπως ηταν.
Οι μπαταριες απλα δεν φορτιζουν σε οποιον ανταπτορα να ειναι και αν και δεν ειχαν τιποτα ο Κων/νος μου τις αντικατεστησε με 2 καινουριες προλυπτικα.

Εν κατακλειδι ειμαι πολυ ικανοποιημενος για την αγορα μου και σιγουρα θα ικανοποιησει απολυτα τον αρχαριο γιατι απο οσο διαβαζω σε σχεση με αλλα η.τ δεν χρειαζετε καμια συντηρηση η καθαρισμο ,δεν εχει διαρροες εκτος και κατι δεν κανεις καλα δεν λερωνει και ειναι πολυ απλο στη χρηση,απλα γεμιζεις και ατμιζεις και οσο το μαθαινεις τοσο ποιο πολυ σε ικανοποιει.
Το ποιο σημαντικο απ'ολα ειναι οτι εκοψα μαχαιρι το στριφτο και αν και καπνιζα 1 καπνο craven ημερησιως πλεον δεν μου κανει καμια αισθηση το μονο μειον ειναι οτι καμια φορα ποιανω τον εαυτο μου να κανει καταχρηση του η.τ (4-5 τανκ την ημερα)πιπιλα το εχω κανει ειναι η αληθεια

Φίλε μου, μήπως ξέρεις αν ο συγκεκριμένος αντιπρόσωπος του Funstore στο Αιγάλεω έχει και υγρά Ecopure? Αν όχι, μήπως έχεις κάποιο τηλέφωνό του να τον πάρω να τον ρωτήσω?
Εχει φερει.Αγορασα εγω εχτες.Το τηλ του ειναι 6936908860 Κων/νος