Οχι όλα τα μοντ που έχουν ενσωματωμένες, αλλά μόνο αυτά που οι ενσωματωμένες τους είναι σε μέγεθος που κυκλοφορεί στο εμπόριο
πχ 18650, 14500, 18500 κλπ. Του 30ριού είναι 18650, οπότε αν η lipo του πέσει σε απόδοση, αλλάζει με 18650 li-ion. Την 20600 του 40ριού τρέχα να τη βρεις. Κάτι dna200 με 3 ενσωματωμένες lipo που κυκλοφόρησαν, κάποιες είναι στα εμπορικά μεγέθη. Ολες όμως; Δεν ξέρω, έχασα τη μπάλα με όλα τα νέα μοντέλα που κυκλοφορούν.
Βέβαια δεν μπορεί να αλλάξει μπαταρία ο καθένας, αλλά σήμερα πολλά ατμομάγαζα έχουν άτομα που είναι και τεχνίτες, για όσους δεν κατέχουν το σπορ.
Πάντως η αλήθεια είναι ότι οι μπαταρίες του 30ριού βγήκαν κι αυτές ανθεκτικές στο χρόνο. Στο δικό μου θα την άλλαζα μόνο για την ευκολία του να έχω ένα μικρό απλό μοντ, όχι για να εξοικονομήσω χρήματα, μια και με λίγα ευρώ παραπάνω παίρνεις κάποιο φτηνό μοντάκι καινούριο, χωρίς να ρισκάρεις να χαλάσει στο επόμενο εξάμηνο από πόλο, κουμπιά, πλακέτα.
Θα είναι το πίκο αυτό; ο καιρός θα δείξει και δεν θα μετρήσει προς όφελός του ότι δουλεύει και με TC.
Διότι, ένα στο οποίο συμπλέω με τον stepeha, είναι ότι αποφεύγω να δουλεύω με TC.
Προχτές μου έσκασε σχεδόν στα μούτρα αντίσταση τιτανίου. Τη δούλευα στο balrog για την παρουσίαση και μετά από λίγα λεπτά άρχισε να αποδίδει ασθενικά. Ανέβασα στους 265 βαθμούς και συνέχισε το ίδιο σκηνικό. Την βάζω στο 40ρι στικάκι με τιτάνιο στους 265 και με την πρώτη τζούρα ακούω παφ και κόβεται το σύρμα. Δε θέλω να σκέφτομαι τι εισέπνευσα, νομίζω ότι κάτι που μου είχε πει μέσες άκρες κάποτε ο netsplit για τις πλακέτες ισχύει. Με DNA200, ίσως και dicodes θα αισθανόμουν ασφάλεια, αλλά τα μεγέθη τους στο χέρι μου είναι απαγορευτικά. Οπότε, προτιμώ να δουλεύω tc μόνο όταν τεστάρω κάποιο μοντάκι.