vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

604 επισκέπτες, 7 χρήστες
ΨΗΛΟΣ, Tem, trollga, nikpepa, manoslykos, Buliwyf, lounik

Με ποιά αγορά σας έχετε κλάψει πιο πολύ; (τα λεφτά που δώσατε)

Αποσυνδεδεμένος jmekman

• *
  • 92
  • Φύλο: Άντρας
istick basic από συσκευές, άπειρα υγρα...

Αποσυνδεδεμένος BonecrusheR

• **
  • 121
  • Less..is More.
1)Το πρωτο μοντ που αγορασα..χωρις να εχω γνωσεις κ μετα απο κατευθυνση υπευθυνου καταστηματος...ενα nobbaco tube δεν θυμαμαι καν το ονομα του που ειχε μοωο ρυθμιση βολτ..κ εφτανε μεχρι τα 4.5 με ροδελα στο κεντρο..μαζι κ ο ατμοποιητης του..
2)τον Aspire atlantis 1..που κανονικα επρεπε να συγκαταλεγεται στα συνεργα για την φριμπα..και να διωκεται ποινικα.

Αποσυνδεδεμένος santong7

• *
  • 16
  • Aegis Legend,Zeus,Pharaoh,Hastur,Siren 2,Ammit MT
Αγορά Lavatube mod απο ελληνικό κατάστημα το οποίο μου πούλησε imitation του γνήσιου και δεν άντεξε πάνω απο 2 μήνες και κόστιζε αρκετά.

Αποσυνδεδεμένος Aris78

• *
  • 55
1.  -Atmos lab - Silence-  Είδα μπλέ μπουκαλάκι (το συσχέτισα με Halo), είδα και την περιγραφή που έλεγε: "Εντυπωσιακός συνδυασμός μπανάνας, μπισκότου, βανίλιας, καραμέλας, κάστανου, κρέμας και μιας καπνική γεύσης"
 Και λέω εντάξει, κοντά στις γεύσεις που μ'αρέσουν είναι.. Η πλάκα είναι ότι το δοκίμασα στο κατάστημα & μου φάνηκε οκ.  Μόλις πήγα σπίτι & γέμισα ατμοποιητή, η απόλυτη απογοήτευση, το χειρότερο υγρό που έχω αγοράσει,  τώρα εγώ θα το περιέγραφα σαν αντιβηχικό σιρόπι για το λαιμό, δεν θυμάμαι πιο ακριβώς, mucothiol ?
κάποιο που μου έδινε με το ζόρι όταν ήμουν πιτσιρίκι η μάνα μου όταν ήμουν άρρωστος... 
   (Από την atmos lab άλλα αρώματα & γεύσεις μ'αρέσουν πολύ για να είμαι δίκαιος)

2. -Aspire nautilus- ωραία & ποιοτική κατασκευή, μεγάλη χωρητικότητα, δεν έχει υπερτροφοδοσίες-υποτροφοδοσίες αλλά κάτι δεν πάει καλά με αυτόν τον άτμο, ποτέ δεν με ικανοποίησε, ίσως να μην κάνει για μένα... :hmmm:

3. -Smok X Pro M80 plus-  O έλεγχος θερμοκρασίας ήταν απάτη, αλλά σαν VW μοντάκι φαινόταν εντάξει & είχε μεγάλη αυτονομία & λέω εντάξει, δεν πήγαν εντελώς για πέταμα τα λεφτά που έδωσα.  Αμ δέ...  στο δίμηνο πάνω εισχώρησαν υγρά από τον 510 πόλο στην πλακέτα (αν είναι δυνατόν το μόνο σημείο που πρέπει να είναι σωστά μονωμένο έναντι διαρροών) & το mod παρέδωσε το πνεύμα του... :thumpdown:

Αποσυνδεδεμένος kakalos2

• **
  • 305
  • Άγγελος
TFV4 mini...
ακόμα κλαίω.

Αποσυνδεδεμένος bloodlessz

• *
  • 74
Chestnut από atmos.
Ίσως το χειρότερο που έχω δοκιμάσει.

Αποσυνδεδεμένος netsplit

• 1359
τι έχει το TFV4 mini και κλαις ; 
Μήπως έβαλες κρεμμυδι ;  

Σοβαρα τώρα.
Δεν ξέρω με τις εργοστασιακές τι κάνει αλλά με την επισκευάσιμη είναι Θεϊκό.

Αποσυνδεδεμένος kakalos2

• **
  • 305
  • Άγγελος
0 γεύση? στην 3-4η απανωτη τζούρα καμένο? οχι εύκολο στήσιμο?
όλα αυτά τα κατάλαβα βέβαια οταν πήρα την πρώτη τζούρα απο τον Avocado24

Διαγραφή άμεσης παράθεσης

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 06, 2016, 19:22 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος Aris78

• *
  • 55
Α! ξέχασα να αναφέρω & ένα πακέτο ovale starter pack ego-t με δυο μπαταρίες, δυο ατμοποιητές ego-t και τον φορτιστή μαζί με θήκη, που ήταν και πανάκριβο θυμάμαι τότε..
 Περισσότερο υγρό έπινες παρά άτμιζες :laugh1:
 Το μόνο καλό είναι ότι οι μπαταρίες & ο φορτιστής είναι σκυλια!!  Ακόμη δουλεύουν..! :)

Αποσυνδεδεμένος apostolisk4

• 712
Και όμως (!!!!!!) Με τον avocado 24 και τον limitless plus .σε καμία περίπτωση δεν μου αρέσει αυτό το στυλ ατμισματος.

Απόστολος

Αποσυνδεδεμένος SilverA

• **
  • 122
Τελικά η πιο άστοχη αγορά για μένα είναι ο Κayfun V3.
Ισχύει το ο παράδεισος του ενός η κόλαση κάποιου άλλου.
Μέτρια γεύση και σπάνια έμεινε 2 μέρες χωρίς να δακρύσει. Τον έβαλα στο συρτάρι γιατί κινδυνεύει να κάνει πτήση προς άγνωστη κατεύθυνση... τουλάχιστον πήρα ένα καλό ατμιστικό μάθημα.

Αποσυνδεδεμένος fear22

• **
  • 127
  • To Be - To Know - To Understand
Ehpro Bachelor Rta... δεν κατάφερα να μην εχω διαροές ουτε μια φορά μετά απο πολλές πολλές δοκιμές στησίματος και ελέγχου σε κάθε λεπτομέρεια.

Αποσυνδεδεμένος microchip

• 1436
  • 11/01/2013 18:30
Άσσος σκέτος.

25 χρόνια συνδρομητής.  :wall:   :idiot1:   :eyesplash:   :'(   :-[   :(   >:(    :dmt:   :idiot2:   :tanevramou:   :nevra:   :angry_tickedoff:   :whip:  

Αποσυνδεδεμένος thodorhs

• *
  • 9
American blend άρωμα από E liquid france στο κατάστημα μου είπαν ότι έρχεται πολύ κοντά σε κανονικό marlboro αλλά όσες ευκαιρίες και αν του έδωσα ποτέ δε κατάφερα να το ατμίσω + μια μπαταρία της joytech που παραλίγο να μου σκάσει στα χέρια :tanevramou:

ry4 αρωμα απο eliquid france..........δεν παλευοτανε με τιποτα

liqua cuban cigar υγρο θηελα να ξερασω

αυτα ;D

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359829 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114218 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450040 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110695 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374746 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328128 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29349 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99917 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F