vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

638 επισκέπτες, 7 χρήστες
manoslykos, camber, kon95, Blackwolf, Doubt, antiklitos140, makis1975

Με ποιά αγορά σας έχετε κλάψει πιο πολύ; (τα λεφτά που δώσατε)

Αποσυνδεδεμένος karmakoma

• 1634
  • Φύλο: Άντρας
  • Reboot: 8/9/15
Μήπως δεν ήταν στρουθοκαμήλου αλλά emu ?

Έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους τα 2 γάλατα. Του emu έχει πολλά λιπαρά και τώρα το καλοκαίρι κόβει...

Αποσυνδεδεμένος constantinos77

• **
  • 192
Cosmic fog Kriptonite, όχι απλά δεν μυρίζει πεπόνι αλλά φέρνει περισσότερο σε υγρό πιάτων :wall: 
Μαλλον ο δημιουργός του δεν είχε φάει ποτέ πεπόνι για να γνωριζει την πραγματική γεύση του. 

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
Μετανιώσατε για το πρωτο αρχικό πακέτο Που έχετε πάρει? Υπήρχε κάτι αλλο τότε καλύτερο? Αν δε περνάτε τότε το αρχικό πακέτο τα δάκτυλα θα ήταν ακόμη κίτρινα απο το στριφτό.... αχαριστία μου μυρίζει !!!!!!!

Για τπτ δε μετανιωνο πια. γουσταρα τα πήρα τα ατμισα τα πούλησα τα χάρισα τα έσπασα τα πέταξα...  με λιγα λόγια τα ευχαριστήθηκα και ας μη μου κάνανε  κάποια...

Πάμε για άλλα!!!!! Ωπ ωπ ωπ

Συνδεδεμένος Doubt

• 2815
Μην τρελαθούμε κιόλας ε;
http://www.chacha.com/question/ostrich-produce-milk

Αποσυνδεδεμένος antonelos

• 1899
  • Ξέρεις απο e-VESPA???
εμενα με χαλασε πολυ που εμαθα για τους κινεζους 10 μερες μετα το 40αρι που μου αφηγε για μια ego και εναν bdc ατμοποιητη :eyesplash:

ειναι θηλαστικο η στρουθοκαμηλος? :hmmm:
για την καμηλος κατι γινετε

Αποσυνδεδεμένος JOHNLFC66

• *
  • 77
χαχαχα... κι εγώ σε πρώτη φάση έμαθα τους λάθος Κινέζους και πλήρωσα 45 ευρώ για το kbox 70w, το οποίο πλέον το έχω μόνο για ώρα ανάγκης, μη ξεμείνω απ τα υπόλοιπα. Θα μπορούσα να πω και τα 100 ευρώ που πλήρωσα για το σετ istick 30 + nautilus mini (δεν ήξερα καν τους Κινέζους τότε) αλλά δε πειράζει, αυτά ήταν η πρώτη μου σοβαρή προσπάθεια στο ΗΤ. Λεφτά πολλά, πάρα πολλά σε άχρηστα υγρά, πράγμα το οποίο είμαι βέβαιος ότι θα έχει και συνέχεια..για τον kayfun mini v3 και subtank mini δεν κλαίω γιατί ήταν φτηνοί (κλώνοι),δούλεψαν έστω έναν μήνα ο καθένας και πλέον χαρίστηκαν σε ανθρώπους που θα τους εκτιμήσουν. 

Αποσυνδεδεμένος KingKong667

• *
  • 83
  • Υπερασπιστείτε όλοι τα δικαιώματα! www.cassa.org
Πρίν 4 χρόνια πάνω κάτω! Nobacco hybrid, εγγύηση... 100 ευρώ και δεν έβγαλε 48 ώρες.. όσο για την εγγύηση ας μη το συζητώ καλύτερα.

Έχω κλάψει πολλά υγρά που είτε πήρα χωρίς δοκιμή, είτε μου άρεσαν στην αρχή αλλά την επόμενη μέρα τα βρήκα ανυπόφορα! 

Αποσυνδεδεμένος ati

• 501
Το ίδιο και εγώ κυρίως υγρά, παράξενο όμως τη μια μέρα να αρέσουν και την επομένη να προκαλούν έως αηδία. 

Αποσυνδεδεμένος manajoma

• 753
αυτο ρε παιδια που στο μαγαζι δοκιμαζεις τα υγρα και σου αρεσουν, και οταν τα βαζεις στα δικα σου συνεργα δεν σου αρεσουν !!!!

Αποσυνδεδεμένος lakis3

• **
  • 162
  • The Only One ALIVE !!!
Δεν μετανιώνω για καμία αγορά μου όσο αφορά το άτμισμα. 
Από τη στιγμή που με ώθησε να ξεφύγω από τους καρκινοσωλήνες είναι money well spent που λεν και στο χωριό μου.
:yahoo: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος jimyst

• **
  • 177
Κλαίω τα χρήματα που έδωσα για να αγοράσω οποιοδήποτε υγρό της halo. Και δυστυχώς δεν έμαθα από την πρώτη φορά. Μόνιμη αναγούλα με όλα ανεξαιρέτως (ναι και με το tribeca)
Μια από τα ίδια μαζί και το smoke της after - 8

Αποσυνδεδεμένος Stagonas

• *
  • 26
Αν και δεν ηταν και παρα πολλα τα λεφτα εκλαψα για το πρωτο μου Η/Τ που ηταν κλασσικο starter pack μια γενικη ego μπαταρια και ενας απλος ατμοποιητης με δωρο ενα 30 ml Natura ;(

Αποσυνδεδεμένος paloukaros

• 5211
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
Tην έχω πατήσει με αρκετά υγρά αλλά για αγορά mode σίγουρα το αναθεματισμένο το cuboid και ατμοποιητή τον avocado 24 που είχα πέσει σε πιο κοντό πόλο και όλη την ώρα έχαναν την αντίσταση τα modakia μου

Αποσυνδεδεμένος Chriskos

• *
  • 70
  • Enjoy the Silence ....
To entropy της Hexocell. Αφου δεν μπόρεσα να το ατμίσω είπα να το χαρίσω σε εναν φίλο και αυτος το πέταξε.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359874 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114237 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450069 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110712 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374776 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328159 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1069 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29355 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99926 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F