vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

368 επισκέπτες, 0 χρήστες

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αρωματα Εliquid France

Αποσυνδεδεμένος fwtoman

• *
  • 90
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Αρωματα Εliquid France
« Απάντηση #120 στις: Οκτ 25, 2017, 23:19 »
Ο καφές αξίζει από αυτή την εταιρεία; Σκέφτομαι να το πάρω μονο του και να το αναμείξω με κανα φουντουκάκι που έχω tpa ή με καποιο άλλο καπνικό.
Το έχω εγώ
Όταν το ατμισα πρώτη φορά έπινα παράλληλα  φρεντο εσπρεσο σκέτο, η γεύση που μου ήρθε από τον ατμο ήταν ακριβώς η ίδια με το υγρό ..
Πρώτη φορά δοκίμαζα καφέ σε υγρο και με παραξενεψει πολύ αυτή η αίσθηση
Κάποια στιγμη αφηρημενως ατμισα και νομισα οτι το έπινα
Αναλογία που μου  είπαν 10% και αυτό έκανα, όμως μου βγήκε πολύ βαρύ...
Απο την ίδια εταιρεία είχα και βανίλια...
Την ανακατεψα με τον καφέ και μου έδωσε μια ποιο γλυκιά γεύση σαν να είχα προσθέσει ζάχαρη η γάλα δεν μπορούσα να το προσδιορισω τι ακριβώς
Σε όποιον αρέσουν τα άρωματα καφέ πιστεύω είναι καλό να το δοκιμάσει

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • 3701
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #121 στις: Νοε 07, 2017, 15:23 »
Περίεργα πράγματα... :WhatHeMeans:

Κάνω τον κλώνο του supreme δύο χρόνια τώρα και είναι το καλύτερο DIY μου με διαφορά. Αποφάσισα λοιπόν να δοκιμάσω τα επί μέρους αρώματα σκέτα (πλην της καρύδας) για να δω τι ακριβώς μου δίνουν και να τα χρησιμοποιήσω και σε άλλες συνταγές. Φανταζόμουν πως θα μου άρεσαν μιας και ο συνδυασμός τους βγαίνει τόσο υπέροχος. Μετά λοιπόν από δοκιμές δύο ημερών, βρήκα απλώς ανεκτό το ΚΜL και αφόρητα τα άλλα δύο (βανίλια και μπισκότο)! Το KML μυρίζει πολύ ωραία αλλά όπως και τα άλλα δύο μου βγάζει και μια ακαθόριστη επίγευση, κάτι σαν οινοπνευματίλα. Είναι δυνατόν να μου αρέσει τόσο πολύ ο συνδυασμός τους αλλά σκέτα τα αρώματα να είναι από αδιάφορα έως φριχτά (υποκειμενικά πάντα); Μήπως έχουν χαλάσει; Μάγειρες την γνώμη σας...

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2200
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #122 στις: Νοε 07, 2017, 15:31 »
Από την άποψη της μαγειρικής, είναι απόλυτα λογικό. Σκέψου πολύπλοκες τροφές και σίγουρα θα βρεις επιμέρους υλικά που δεν μπορείς να τα φας σκέτα. Δε θα επεκταθω γιατί είμαι ήδη off topic.

Πάντως και σε αρώματα της tpa έχω καταλήξει στην ίδια παρατήρηση. Για τα αρώματα της eliquid france δεν έχω προσωπική εμπειρία.

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• 1242
« Απάντηση #123 στις: Νοε 07, 2017, 15:40 »
Περίεργα πράγματα... :WhatHeMeans:

Κάνω τον κλώνο του supreme δύο χρόνια τώρα και είναι το καλύτερο DIY μου με διαφορά. Αποφάσισα λοιπόν να δοκιμάσω τα επί μέρους αρώματα σκέτα (πλην της καρύδας) για να δω τι ακριβώς μου δίνουν και να τα χρησιμοποιήσω και σε άλλες συνταγές. Φανταζόμουν πως θα μου άρεσαν μιας και ο συνδυασμός τους βγαίνει τόσο υπέροχος. Μετά λοιπόν από δοκιμές δύο ημερών, βρήκα απλώς ανεκτό το ΚΜL και αφόρητα τα άλλα δύο (βανίλια και μπισκότο)! Το KML μυρίζει πολύ ωραία αλλά όπως και τα άλλα δύο μου βγάζει και μια ακαθόριστη επίγευση, κάτι σαν οινοπνευματίλα. Είναι δυνατόν να μου αρέσει τόσο πολύ ο συνδυασμός τους αλλά σκέτα τα αρώματα να είναι από αδιάφορα έως φριχτά (υποκειμενικά πάντα); Μήπως έχουν χαλάσει; Μάγειρες την γνώμη σας...
Φίλε μου για να σε βοηθήσουμε πρέπει να μας δώσεις πληροφορίες.
Τις αναλογίες του αρώματος τις μέτρησες σε ml ή σε gr?
Tα δοκίμασες με παράνομα εισαγόμενο κλώνο ή με ακριβό γνήσιο ατμοποιητή?
Ο ατμοποιητής που τα δοκίμασες είναι ss 304 ή 316? 
Η ανάδευση έγινε στο χέρι (το γνωστό φραπέδιασμα) ή σε μαγνητικό αναδευτήρα?
Έκανες ωρίμανση και αν ναι, πως και για πόσες ημέρες? 
Ημερομηνία λήξης έλεγξες? Αλλά και να έχουν λήξει δεν παθαίνουν τίποτα.

Βάλε και καμία φωτογραφία για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.

• 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • 3701
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #124 στις: Νοε 07, 2017, 15:46 »

Είστε πολύ κωλόπαιδα! Μια ερώτηση σοβαρή έκανα κι εγώ και με δουλεύετε! Πάω λοιπόν κι εγώ να γράψω μια καινούργια πρόταση που σκέφτηκα για την καλύτερη λειτουργία του φόρουμ... :yes:

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • 9100
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #125 στις: Νοε 07, 2017, 16:45 »
Σε παλιά μου ποστ, έχω αναφέρει ότι " το να ανακατέψουμε σοκολάτα με φράουλα, δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα πάρουμε αποτέλεσμα σοκοφράουλα, μπορεί να πάρουμε αποτέλεσμα σαρδέλα.".

Σε κάλυψα?

Από κινητό.

• 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • 3701
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #126 στις: Νοε 07, 2017, 16:57 »
Ναι! Κάτι σε μπακαλιάρο παίρνω... :laugh1:

EDIT: Είδα κι απόειδα, έβαλα και τα τρία μαζί, τα φραπέδιασα κύριε Μάνο  :yes: , και τα άτμισα κατευθείαν σε unfollow καρακλώνο. Το αποτέλεσμα ήταν ένα ωραιότατο supreme άνευ καρύδας! Λίγο πιο καπνικό, με περισσότερο ξηροκάρπι και καμία περίεργη επίγευση. Δεν θα γίνω ποτέ σοβαρός DIYer τελικά. Γι' αυτό λέω να το κάνω outsource το DIY μου! Χρόνηηηηηη!!!

« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 07, 2017, 18:44 από cpbaroque »

Αποσυνδεδεμένος ΠετροςΘεσσ

• 727
« Απάντηση #127 στις: Νοε 08, 2017, 16:57 »
 Το KML(υποτίθεται  κλώνος του τσιγάρου Camel) είναι καλό. Με εντυπωσίασαν κάτι λίγα ml που είχαν μείνει ξεχασμένα σε ένα μπουκαλάκι, μετά από ένα 2μηνο. Το υγρό είχε αποκτήσει πολύ hardcore γεύση προς το πολύ καλύτερο. Τώρα έχω αφήσει να ωριμάζει kml με μια ψιλή μπισκότο της ίδιας εταιρίας και ένα ιχνος Bruwnies της tpa.
 Αδικημένο είναι και το oriental tobacco, απαλό,ελαφρύ και λιγο αρωματικό. Το West επίσης ενδιαφερον.

Αποσυνδεδεμένος Tortugas

• Ταμω τα γελωνεια.
  • 557
    • Τα DNA Color Themes μου μπορειτε να τα βρειτε εδω
« Απάντηση #128 στις: Νοε 09, 2017, 22:04 »
Καλησπερα. Πηρα ενα mix n vape supreme. 30 ml σε 70 ml μπουκαλακι. Το χει δοκιμασει κανεις? Με ενδιαφερει να ξερω αν ειναι οντως 30 ml αρωμα ή αν ειναι αραιωμενο. Πολυ μεγαλο ποσοστο φαινεται για να ειναι μονο αρωματα 30 ml.

Αποσυνδεδεμένος Chronisb

• 1772
« Απάντηση #129 στις: Νοε 09, 2017, 22:56 »
Πολύ σωστά το σκέφτεσαι. Σίγουρα είναι αραιωμένο. Τώρα λογικά πρέπει να γράφει επάνω αν είναι σε σκέτη PG ή κάποιο "λόγο" PG/VG.

Αποσυνδεδεμένος tasoscook

• **
  • 300
« Απάντηση #130 στις: Νοε 10, 2017, 20:25 »
Πήρα 2 αρώματα της εταιρίας μιας και με το πρώτο μου ηλεκτρονικό τσιγάρο μου κάνανε δώρο το KML σε υγρό όμως. Έτσι αποφάσισα να πάρω το ίδιο σε άρωμα και το RY4. Το KML μυρίζει όπως το υγρό που ατμισα,ενώ το RY4 δεν βγάζει κανένα άρωμα ακόμη...ελπιζω να βγάλει οταν ωριμάσει!  ;D
 Ταπεινή μου γνώμη το KML για μένα ειναι το άρωμα που απολαμβάνεις ολες τις ώρες,με το καφέ,μετά το φαγητό,πότο! Σε άλλη εταιρία οσο και αν κοίταξα δεν βρήκα παρόμοιο!

Αποσυνδεδεμένος tasoscook

• **
  • 300
Eliquid France KML
« Απάντηση #131 στις: Νοε 11, 2017, 13:53 »
Καλησπέρα και συγνώμη εξ αρχής αν γράφω σε λάθος topic,θα παρακαλούσα τους admin αν το κρίνουν σωστο μεταφέρουν το θεμα στο σωστό topic. Η ερώτηση μου είναι αν έχετε βρει σε κάποια άλλη εταιρία άρωμα ίδιο με το KML της Eliquid France; Έχω δοκιμάσει μερικά ry από απο κάποιες εταιρίες αλλα κανένα δεν μοιάζει στην γεύση. (Ισως δεν ψάχνω στις άλλες εταιρίες το σωστό άρωμα) Αυτην είναι η ερώτηση μου και συγνώμη αν έκανα κάποιο λάθος απλα ζητάω μια γνώμη από τους πιο έμπειρους!  :respect:

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3455
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
« Απάντηση #132 στις: Φεβ 16, 2018, 09:35 »
είμαι σε φάση να κάνω το KML σκέτο αλλα δεν ξέρω σε τι ποσοστό
ποσο λέτε να βάλω για να το δοκιμάσω?
5% είναι καλά?, πολύ?, λίγο?
ένα 30μελο θα κάνω για δοκιμη

• 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • 3701
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #133 στις: Φεβ 16, 2018, 09:45 »
Θα σου πρότεινα να το κάνεις αρχικά πιο δυνατό Κώστα κι αν δεν σου αρέσει να το αραιώσεις εκ των υστέρων. Εγώ το είχα φτιάξει 8% και ήταν ΟΚ. Δεν με ξετρέλανε βέβαια... :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3455
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
« Απάντηση #134 στις: Φεβ 16, 2018, 09:50 »
ωραία, το κάνω 5% και βλέπουμε  :))

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 100 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 251 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20275 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1071 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878055 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362475 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467183 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909881 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519968 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1620 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375811 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702016 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ